Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Deci am inspiratie cu voi aici ! Chiar ma intrebam cum voi proceda cu Maria de prin primavara ! Ca are pufulet la subtioara ! Si " marar " pe picioruse ! Deci .... epitlat scrie pe noi ! Abia astept sa o chinui ! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Da, si noi de ceva vreme. Pubian mai de curand, insa in zona axiala de cum a venit primavara si odata ce s-a intensificat mirosul corporal, cahh ce mirositoare!! Mai intai am folosit benzi, apoi crema si-am ajuns la lama. Nu suporta durerea, crema nu prea lua si se irita si cel mai simplu lama 1 data pe saptamana. Nu se poate cu "blanita", eu nu suport, dau jos tot de sus pana jos! In plus, la sport se schimba la vestiare, deci se vede urat si oricum mirooooase! Pe picioare stam bine, seamana cu mine, nu prea are.
aa, purtam si bustiere tot de prin primavara-vara, pentru ca avem merisoare in toata regula...
Edit: 11 ani are maimutica mea. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| cati ani au fetele voastre? cred ca si Sara va fi ceva soi de "maimutica" |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ale se epileaza sub brat de vreun an. Daca nu ,se vede urat si miroase! Ea suporta bine ceara.Pe picioare e dezastru, de la anu' nu mai are scapare Pubian, abia un fel de puf, vedem cum va fi in vara. |