epilarea definitiva
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Violeta
Scris: Tuesday, March 20, 2007 3:24 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
buna fetelor
am si eu o intrebare: ce stiti despre epilarea definitiva??
a trecut vreuna din voi prin asa ceva? doare?
unde se face? si cat costa?
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, March 20, 2007 4:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
eu am o cunostinta, o prietena de-a mamei mele, care in urma cu ani buni, cred ca vreo 10 sa tot fie, s-a dus la un medic sa isi epileze cu laser (definitiv) mustata. si a fost un fiasco. a durat luni de zile in care a trebuit sa mearga la mai multe sedinte, f costisitoare (a dat atunci cam 5-6 milioane) iar firele de par pe care le epilase i-au crescut la loc.

si pe mine m-ar tenta insa este f scump. nu as putea sa spun cat insa am inteles din diverse surse ca ajunge sa coste destul de mult.
Jasmine
Scris: Sunday, June 24, 2007 4:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Din informatiile mele, epilarea "definitiva" dureaza cativa ani. Apoi parul incepe din nou sa creasca. E costisitor si dureros. Parerea mea este ca nu merita...
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, June 24, 2007 4:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
epilarea "definitiva" nu e chiar definitiva abia dupa foarte multe sedinte aproximativ un 80% din par dispare..iar in timp diferenta intre sedinte e mai mare... dupa o sedinta am stat 3 luni pana mi-a crescut parul iara....si nu mi-am mai facut ca am continuat cu ceara dupa nastere ca chiar cand vroiam sa fac a 2a sedinta eram insarcinata si nu era recomendat pe timpul sarcinii ...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.