Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, May 27, 2010 10:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
giulia_mamik wrote:
Tot io' sciu.Am fost ieri la epilatfrown frown frown .Offf, o durere ce am tras.Sus nu m-a durut foarte tare ,dar intre picioare unde e pielea subtire si sensibila...banghead .Am vrut sa plec cu ceara asa acasa hohot .Durerea a fost doar pe moment, pe urma m-a dat doamna cu un gel calmant si o cremuta buna tare.Au mai ramas fire ici colo care nu pot fi smulse din prima fiind prea scurte.Nu se observa cu ochiul liberhohot sic .Cred ca ma voi face in continuare.A fost dureros pt prima data,fiindca firul de par este destul de gros din cauza lamei cu care ma faceam topai

Ai spart gheatafirstprize ... de acum o sa fie mult mai binetopai .

Katy,bine ca poti sa glumesti cand iti aduci aminte de lesinurile tale, dar eu cred ca acele momente au fost groznice. pupici
sweet angel
Scris: Thursday, May 27, 2010 11:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
nici nu vreau sa imi imaginez , eu nu as rezista la asa dureri, eu chiar as pleca cu ceara intre picioare, se da ea jos in cateva luniras
Roxie
Scris: Friday, May 28, 2010 2:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
kali wrote:

E suuuper ce ne-ai aratat, insa nu am vazut asa ceva de cumparat si sa fie accesibil si noua, in tara (adica magazine ori net).
Cel gasit de mine e 500 euro- nu stiu cat de bun e, insa firma e ok si review-urile bune. Merita sa incerc... iar daca mai raman si fara par prin toate zonele cu probleme (asa cum sper eu), atunci merita cu prisosinta sa-l achizitionez.
Oricum va voi impartasi impresii despre el, desi nu-l iau in viitorul foarte apropiat, ci probabil prin septembrie, pentru ca nu e voie sa stai la soare cat timp faci tratament cu el. In felul asta ma gandesc ca pana vara viitoare termin sedintele si voi face doar unele de intretinere, mai rare- da Doamne!.

Kali, asta pe care vrei tu sa il iei, pe ce principiu functioneaza?
kali
Scris: Friday, May 28, 2010 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele, va rog sa mutati discutia despre epilarea cu ceara aici: http://forum.7p.ro/Despre-epilat.aspx?g=posts&t=215
Topicul asta e dedicat epilarii definitive.
Merci.campfire

Roxie, IPL (lumina intens pulsata). Restul detaliilor le gasesti in liunk-ul postat de mine vreo 2 pg. in urma.
giulia_mamik
Scris: Saturday, May 29, 2010 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
sorry n-am stiutsorry1 sorry
andreidana86
Scris: Wednesday, July 21, 2010 9:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/20/2010
[i][i]EU MA FAC CU CEARA DE LA APICOLA DE VREO 4 ANI , SINGURA ACASA, ATAT INGHINAL CAT SI AXIAL SI PARUL S-A REDUS FANTASTIC , ESTE FOARTE RAR....DAR TREBUIE MULT TIMP, èTR A SE VEDEA REZULTATE, PE PICIOARE INSA MA FAC CU BENZI DE CEARA...ACOLO AM DEJA ZONE FARA PAR....PERSEVERENTA FETELOR SI ...NU MAI BAGATI LAMA![/i]
raly
Scris: Wednesday, July 21, 2010 8:57 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai ce scris!Ai impresia ca nu vedem bine?ras
kali
Scris: Friday, November 5, 2010 6:32 PM
Nivel

Nah, m-am hotarat si eu- in sfarsit!!
Am inceput, totusi, epilarea definitiva cu IPL, de ieri, la un cabinet cosmetic.
Sa vedem, acum, rezultatele... va tin la curent.

Ana
Scris: Friday, November 5, 2010 10:31 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
mult succes Kalihearts
monique
Scris: Saturday, November 6, 2010 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Kali, iti tin pumnii! Poate ne scoti si pe noi din intuneric cu vesti bune ca intr-adevar ceva functioneaza in sectorul asta!sic
kali
Scris: Thursday, November 11, 2010 9:39 AM
Nivel

Anabella, sa fie cu rezultate!
Monique, hohot computerlove

Daaaa, deci:
- facut foliculita (cica e de bine- inseamna ca functioneaza)
- cica 10-15 zile dupa epilare ai impresia ca inca cresc firele de par- ceea ce mi se intampla.
- insaaaa... nu mai am radacini! Firul nu se mai smulge ci iese usor din pielefirstprize
Cred ca e de bine. Am asteptari mari.
Ah, si trebuie sa stiti ca doare. De fapt, senzatia e ca un fel de piscatura insa foooarte neplacuta in zonele sensibile.
Nah, dar cum ne-am obisnuit ca baba sa sufere la fumusete... si cum am timp sa-mi revin intre sedinte... trece...
raly
Scris: Thursday, November 11, 2010 5:20 PM
Nivel

Oana la cate zile se face o sedinta?Si cat costa toata "afacerea"?sic
petronela_gav
Scris: Thursday, November 11, 2010 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
si asta doare? cry
kali
Scris: Friday, November 26, 2010 11:19 AM
Nivel

raly wrote:
Oana la cate zile se face o sedinta?Si cat costa toata "afacerea"?sic

sorry pentru intarziere.
1 sedinta/ la 3-4 sapt. Sunt necesare 4-6 sedinte in functie de tipul firului de par, iar apoi cate una/an pentru intretinere.
Eu platesc 150 euro pentru axila+inghinal total (ei, nu chiar total, insa nu numai linia slipului, intelegi tu...)insa... sunt extrem de multumita. Sapt. viitoare merg la a 2-a sedinta si deja am scapat cam de 50% din parul inghinal si 80% din parul de sub brat(iar cel ramas creste foarte greu).
raly
Scris: Friday, November 26, 2010 5:41 PM
Nivel

Interesanthearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.