Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Ai spart gheata ... de acum o sa fie mult mai bine .
Katy,bine ca poti sa glumesti cand iti aduci aminte de lesinurile tale, dar eu cred ca acele momente au fost groznice. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| nici nu vreau sa imi imaginez , eu nu as rezista la asa dureri, eu chiar as pleca cu ceara intre picioare, se da ea jos in cateva luni |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| kali wrote:
E suuuper ce ne-ai aratat, insa nu am vazut asa ceva de cumparat si sa fie accesibil si noua, in tara (adica magazine ori net). Cel gasit de mine e 500 euro- nu stiu cat de bun e, insa firma e ok si review-urile bune. Merita sa incerc... iar daca mai raman si fara par prin toate zonele cu probleme (asa cum sper eu), atunci merita cu prisosinta sa-l achizitionez. Oricum va voi impartasi impresii despre el, desi nu-l iau in viitorul foarte apropiat, ci probabil prin septembrie, pentru ca nu e voie sa stai la soare cat timp faci tratament cu el. In felul asta ma gandesc ca pana vara viitoare termin sedintele si voi face doar unele de intretinere, mai rare- da Doamne!. Kali, asta pe care vrei tu sa il iei, pe ce principiu functioneaza? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, va rog sa mutati discutia despre epilarea cu ceara aici: http://forum.7p.ro/Despre-epilat.aspx?g=posts&t=215 Topicul asta e dedicat epilarii definitive. Merci.
Roxie, IPL (lumina intens pulsata). Restul detaliilor le gasesti in liunk-ul postat de mine vreo 2 pg. in urma. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| n-am stiut |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| [i][i]EU MA FAC CU CEARA DE LA APICOLA DE VREO 4 ANI , SINGURA ACASA, ATAT INGHINAL CAT SI AXIAL SI PARUL S-A REDUS FANTASTIC , ESTE FOARTE RAR....DAR TREBUIE MULT TIMP, èTR A SE VEDEA REZULTATE, PE PICIOARE INSA MA FAC CU BENZI DE CEARA...ACOLO AM DEJA ZONE FARA PAR....PERSEVERENTA FETELOR SI ...NU MAI BAGATI LAMA![/i] |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai ce scris!Ai impresia ca nu vedem bine? |
|

| Nah, m-am hotarat si eu- in sfarsit!! Am inceput, totusi, epilarea definitiva cu IPL, de ieri, la un cabinet cosmetic. Sa vedem, acum, rezultatele... va tin la curent.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mult succes Kali |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Kali, iti tin pumnii! Poate ne scoti si pe noi din intuneric cu vesti bune ca intr-adevar ceva functioneaza in sectorul asta! |
|

| Anabella, sa fie cu rezultate! Monique,
Daaaa, deci: - facut foliculita (cica e de bine- inseamna ca functioneaza) - cica 10-15 zile dupa epilare ai impresia ca inca cresc firele de par- ceea ce mi se intampla. - insaaaa... nu mai am radacini! Firul nu se mai smulge ci iese usor din piele Cred ca e de bine. Am asteptari mari. Ah, si trebuie sa stiti ca doare. De fapt, senzatia e ca un fel de piscatura insa foooarte neplacuta in zonele sensibile. Nah, dar cum ne-am obisnuit ca baba sa sufere la fumusete... si cum am timp sa-mi revin intre sedinte... trece... |
|

| Oana la cate zile se face o sedinta?Si cat costa toata "afacerea"? |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si asta doare? |
|

| raly wrote:Oana la cate zile se face o sedinta?Si cat costa toata "afacerea"?
pentru intarziere. 1 sedinta/ la 3-4 sapt. Sunt necesare 4-6 sedinte in functie de tipul firului de par, iar apoi cate una/an pentru intretinere. Eu platesc 150 euro pentru axila+inghinal total (ei, nu chiar total, insa nu numai linia slipului, intelegi tu...)insa... sunt extrem de multumita. Sapt. viitoare merg la a 2-a sedinta si deja am scapat cam de 50% din parul inghinal si 80% din parul de sub brat(iar cel ramas creste foarte greu).
|
|

| Interesant |
|
|