Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| bereea wrote:nu e cam micuta ca sa aiba mustata? Saracuta e paroasa rau de cand am nascut-o. Acum s-a agravat de cand ii cresc sanii, pe picioare are o adevarata padure, iar inghinal nu cred ca va putea merge la plaja fara sa se rada in parti. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Epilatul asta pe mine ma termina. E o corvoada si mi-ar placea sa existe un tratament care sa fie eficient si sa nu te usuce de bani. Super aparatul ala, Kali . Daca ar face intr-adevar minunea de a te vedea cheala definitiv, fara dureri, ar merita sa ai o jucarie din asta in casa. In timpul sarcinii cu Karina mi-a crescut pilozitatea din cauza hormonilor si de atunci ma epilez si pe linia de sub buric si pe partea superioara a picioarelor langa zona inghinala, ceea ce nu era cazul inainte. Ma epilam cu aparat de ras si deasupra buricului, ca ma umplusem de puf negru, bine ca macar partea asta si-a revenit dupa nastere si s-a facut blonda la loc si nu se vede. Eu folosesc Braun-ul silk-epil de peste 10 ani si merge si acum aparatul foarte bine. Asta al meu face parte cred din primele generatii de silk-epil si are niste rotite atasate in fata lamelelor care smulg, cica pentru atenuarea durerii, dar eu cred ca sunt puse mai mult pentru protectia pielii, sa nu ti-o piste cand smulge. Desi doare de rupe in zona genitala, suport durerea pentru ca nu-mi place sa ma vad paroasa. Inainte sa-mi faca cadou barbata-miu Braun-ul, m-am epilat cu ceara tot asa multi ani, cu acelasi rezultat, numai ca ceara era mai messy. La mine mari schimbari in pilozitate nu a facut nici ceara, nici epilatorul, parul nu este cu mult mai rar, dar categoric le prefer fata de lama, pentru ca parului ii ia mult timp sa cresca, nu inteapa si firele sunt moi. Insa am probleme din cand in cand cu firele crescute sub piele, care apar mai ales in zona genitala, ceea ce ma deranjeaza foarte mult. Mi-am dat cu tot felul de creme speciale inainte si dupa epilat, mi-am dat o perioada cu Tendskin, dar nimic. Chiar trebuie sa merg saptamana viitoare la o programare de follow-up la dermatologie si o sa-mi intreb doctora cum sa nu mai fac bumps din astea de la epilat . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Kali,aparatul este super misto dar sper sa fie si bun.am vorbit zilele astea cu o prietena care are un aparat super misto si credeti-ma l-am probat ieri(sper sa nu fii primit temperatura de la el )dar sunt cheala fara urme sau dureri.Trebuie sa -mi cumpar neaparat asa un aparat acasa numai cand am auzit pretul nu este cazul in aceasta perioada 1000 euro orcum ma pun si eu la economii.Caut poza sa pun imediat! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sunt curioasa ce aparat e ... cam scumput, ar trebui sa-l poti folosi multi ani ca sa merite investitia . Astept poza Shirel. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| la banii astia ar trebui sa tina o viata si sa-l las mostenire si Alessandrei. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| bereea wrote:la banii astia ar trebui sa tina o viata si sa-l las mostenire si Alessandrei.
Cam asa ceva |
|

| In privintza pretului m-am interesat nu costa chiar 1000 de euro ci doar 600-700 binenteles depinde de unde il comanzi.Deocamdata nu multumesc ma descurc foarte bine cu ce am! shirel attached the following image(s):

|
|

| Am mai gasit unele si mai ieftine toate fiind aparate cu laser!Ultimul este si el foarte scump. shirel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| shirel wrote:Kali,aparatul este super misto dar sper sa fie si bun.am vorbit zilele astea cu o prietena care are un aparat super misto si credeti-ma l-am probat ieri(sper sa nu fii primit temperatura de la el  )dar sunt cheala fara urme sau dureri.Trebuie sa -mi cumpar neaparat asa un aparat acasa numai cand am auzit pretul nu este cazul in aceasta perioada 1000 euro  orcum ma pun si eu la economii.Caut poza sa pun imediat!
E suuuper ce ne-ai aratat, insa nu am vazut asa ceva de cumparat si sa fie accesibil si noua, in tara (adica magazine ori net). Cel gasit de mine e 500 euro- nu stiu cat de bun e, insa firma e ok si review-urile bune. Merita sa incerc... iar daca mai raman si fara par prin toate zonele cu probleme (asa cum sper eu), atunci merita cu prisosinta sa-l achizitionez. Oricum va voi impartasi impresii despre el, desi nu-l iau in viitorul foarte apropiat, ci probabil prin septembrie, pentru ca nu e voie sa stai la soare cat timp faci tratament cu el. In felul asta ma gandesc ca pana vara viitoare termin sedintele si voi face doar unele de intretinere, mai rare- da Doamne!. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mmm = interesante aparatele astea ! Acum sa dea si rezultate ! Un aparat profesionist de epilare definitiva are dimensiunea unui aspirator , costa peste 25.000 de lire , se foloseste doar de catre medical trained staff , cremele sunt speciale , se foloseste si masca pentru ochi , sunt socuri foto ( ca un fel de blizt ) facute cu un fel de mouse , peste un strat de gel , pe portiuni foarte mici , sedinte 1/ luna timp de 6 luni , apoi anul sedinta de control - free of charge ! ( scuze pt limbajul neprofesional ) Prietena mea s-a facut acum 3 ani, i s-a rarit considerabil parul ( 60% ) , blonzit si subtial firul la cel ramas. Definitiv nu e nimic !
Eu = fan cosmetica , lunar ! Traiasca ceara si cea multiuse si cea de unica folosinta ! Si al meu dupa 15 ani s-a rarit considerabil , subtiat firul si blonzit !
Sa vedem ce fac eu cu maimutzica de fiica-mea , in cativa ani ! Mougly scrie pe ea !
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Peste o ora merg la epilat cu ceara ...precum am zis in postarile anterioare.Este prima oara fetelor,tineti-mi pumnii.Si mi-e si rusinica un pic,ca imi vede doamna aia pasarica .Offf,sper sa rezist "interventiei " si sa nu fug cu ceara pe mine .Revin cu impresiile de dupa.Pup |
|

| Tot io' sciu.Am fost ieri la epilat .Offf, o durere ce am tras.Sus nu m-a durut foarte tare ,dar intre picioare unde e pielea subtire si sensibila... .Am vrut sa plec cu ceara asa acasa .Durerea a fost doar pe moment, pe urma m-a dat doamna cu un gel calmant si o cremuta buna tare.Au mai ramas fire ici colo care nu pot fi smulse din prima fiind prea scurte.Nu se observa cu ochiul liber .Cred ca ma voi face in continuare.A fost dureros pt prima data,fiindca firul de par este destul de gros din cauza lamei cu care ma faceam |
|

| Giulia, de acum nu o sa mai renunti la ceara, e sfanta. Eu prima oara cand m-am facut am lesinat, asa ca ai fost curajoasa. |
|

| katy esti tare .Dar la nastere ce ai facut?Sau ai nascut prin cezariana? Si eu zic la fel,nu voi mai renunta la ceara.Ma uit ca dupa lama...a doua zi ,deja se simtea parul cum da iar.Acum,nici urma de asa ceva.Chiar e placut |
|

| giulia_mamik wrote:  katy esti tare  .Dar la nastere ce ai facut?Sau ai nascut prin cezariana? Si eu zic la fel,nu voi mai renunta la ceara.Ma uit ca dupa lama...a doua zi ,deja se simtea parul cum da iar.Acum,nici urma de asa ceva.Chiar e placut Cezariana, si acolo am lesinat. Si cand mi-am pus piercingul eram pe jos si mai sunt momente... |
|
|