Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:23 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Spezam imi pare rau pentru patania ta,dar ma bucur sa te revad pe aici!computerlove computerlove
TatyKS
Scris: Tuesday, May 18, 2010 12:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
shirel wrote:

Cred ca doare...tare de tot nu?plans plans

sic La axila nu doare deloc ... inghinal e nasolras. Dar ti-am zis, eu doar axila ma fac cu ceara de unica ca in rest e jalesic .
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, May 18, 2010 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Shirel, nu pot deschide poza ta plans , cred ca nici altii ca-i salvata de zero oriras

Spezam, dar din partea salonului nu ai nici o garantie ca dupa 8 sedinte fie esti cum ti-ai dorit fie primesti banii la loc? Ei ce spun de nu ai avut nici un rezultat?
danab
Scris: Tuesday, May 18, 2010 2:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, May 20, 2010 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Multumesc Danapupici .
Pai cred ca-i o hotie, adica primesti o groaza de bani ca sa prestezi un serviciu, nu-ti iese dar te speli de orice responsabilitate? Tot prestari servicii fac si eu dar daca nu-mi iese dam banii inapoi, cred ca asa este corect.
Cand te duci la restaurant si-ti da friptura arsa o platesti?
fool
TatyKS
Scris: Thursday, May 20, 2010 4:19 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Multumesc Danapupici .
Pai cred ca si o hotie, adica primesti o groaza de bani ca sa prestezi un serviciu, nu-ti iese dar te speli de orice responsabilitate? Tot prestari servicii fac si eu dar daca nu-mi iese dam banii inapoi, cred ca asa este corect.
Cand te duci la restaurant si-ti da friptura arsa o platesti?
fool

De parca n-ai sti ca la noi in tara e o nesimtire iesita din comun , trebuie sa mergi cu televiziunea sa se rezolve cat de cat cevadisputa1 .Traim in Romania , si asta ne ocupa tot timpul!ras ( vorba lui Badea)
kali
Scris: Thursday, May 20, 2010 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Mie mi s-a explicat ca dupa terminarea sedintelor, trebuie facuta anual cate una de intretinere; in felul asta cica nu mai creste deloc. Cat de adevarat o fi... nu stiu...
Ana
Scris: Thursday, May 20, 2010 11:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
shirel wrote:

Cred ca doare...tare de tot nu?plans plans
baba la frumusete rabda nu?ras sic
TatyKS
Scris: Friday, May 21, 2010 11:12 AM
Nivel

kali wrote:
Mie mi s-a explicat ca dupa terminarea sedintelor, trebuie facuta anual cate una de intretinere; in felul asta cica nu mai creste deloc. Cat de adevarat o fi... nu stiu...

Asteptam sa ne spui cum a fost dupa prima sedintapupici . Bafta !
giulia_mamik
Scris: Friday, May 21, 2010 11:44 AM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Eu mi-am lasat padurea sa creasca cat de cat si cred ca saptamana viitoare merg sa ma fac cu ceara,daca imi voi face curajhainoroc alcool .E pt prima data cand vreau ma fac jos cu cearamaseluta .Ma gandesc sa imi iau un pempers pe mine...ca poate de durere o sa fac vre-un pipihohot .Cica cu timpul,daca sedintele astea de epilare cu ceara sunt repetate cativa ani continu,parul va deveni foarte rar.Vor creste doar cateva fire ici-colo.Ar fi superyes ...acum depinde de pilozitatea fiecaruia cred.Va voi spune pe urma(asta daca voi rezista opreatiunei)frown frown frown cat de "bine si placut" a fost.Tineti-mi pumniisic sorry1 pupici

Cat despre escrocheriile de la noi din taraangry ...ma abtindisputa .Trebuie mers la OPC,facuta o plangere,ceva!
Cris-DL
Scris: Friday, May 21, 2010 11:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Daaa, Oana, asteptam sa ne dai si noua detalii pe parcursul sedintelorpupici Si pe mine ma bate gandul...

Giulia, hohot hohot m-ai facut sa rad de numa` cu pampersul! Eu nu am rezistat nici la ceara, nici la aparat epilator... asa ca rad totul (cheliutza) maseluta
kali
Scris: Friday, May 21, 2010 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
taty wrote:

Asteptam sa ne spui cum a fost dupa prima sedintapupici . Bafta !

M-am razgandit. Imi iau asta: http://www.consumer.philips.com/c/lumea-shaving/171060/cat/gb/
Are review-uri bune si mi se pare mult mai comod. Iar daca nu are rezultatele asteptate... macar investitia nu e atat de mare pe cat ar fi la salon.
Mela
Scris: Friday, May 21, 2010 11:58 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Giulia,daca ai toleranta la durere cum am eu,atunci o sa vii acasa la fel cum ai plecat sic

eu folosesc aparatul doar jos,la picioare,sus am niste vinisoare rosii,nu stiu daca le-ar afecta sau nu dar nu vreau sa ma risc si sa sparg mai mult pe-acolo.
in rest...crema sau lama,depinde de timp,chef...
TatyKS
Scris: Friday, May 21, 2010 12:00 PM
Nivel

kali wrote:

M-am razgandit. Imi iau asta: http://www.consumer.philips.com/c/lumea-shaving/171060/cat/gb/
Are review-uri bune si mi se pare mult mai comod. Iar daca nu are rezultatele asteptate... macar investitia nu e atat de mare pe cat ar fi la salon.

Buna alegerenewclap !
Unde ai gasit aparatul? Pe net sau in magazin?
Eu folosesc Braun , dar nu-l pot folosi in zona axilara, ca doare rau si nici prea mult inghinalsic .
Mela
Scris: Friday, May 21, 2010 12:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
kali wrote:

Kali,sa ne anunti cum e,daca as sti ca e mai eficient ca aparatul de epilat mi-as lua si eu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.