Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Friday, September 1, 2006 10:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
fdianamaria wrote:

Stele draga, hai sa lasam epilatul in seama altora...noi doar sa profitam de experienta cosmeticienelor thumright

pupici pupici pupici

De acord cu tine, Dianaangel !

pupici
spezam
Scris: Wednesday, November 22, 2006 1:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
M-ar incancta sa incerc epilarea definitiva, numai ca mi-e teama ca nu ar da rezultat!
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, November 22, 2006 2:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
spezam wrote:
M-ar incancta sa incerc epilarea definitiva, numai ca mi-e teama ca nu ar da rezultat!

Pai la cate milioane costa ar fi crancen sa nu-ti iasa. Succes!
spezam
Scris: Thursday, November 23, 2006 1:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Pai da, dar din pacate chiar asta ziceau fetele - ca dupa aproximativ 2 ani, parul creste din nou. Si atunci... chiar iti vine nervi
SweetSugar
Scris: Sunday, August 26, 2007 2:00 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pupici Buna fetelor..as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ! Ce pot face pt a diminua riscul de crestere a firelor de par pe sub piele? eu ma epilez cu ceara la fiecare 3 saptamani de mai bine de un an si sunt multumita de rezultate ,insa uneori ma mai trezesc cu fire ce formeaza adevarate cratere pe sub piele si nu stiu ce sa fac in legatura cu ele ?! Bineinteles ca eu ,deocamdata,aplic metoda clasica ..le scarman pana scot firul de par ras
Pupik!

Mary.
mihaela75
Scris: Sunday, August 26, 2007 5:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Sweet sugar...cyclops cyclops Cred ca-ti dai seama la ce ma holbez eu ras
lori16ro
Scris: Sunday, August 26, 2007 8:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
stai ca apare Stelute si te lamureste ea, s-ar parea ca e cea mai informata la acest capitol, si chiar asa ..........cum zice Miha........
SweetSugar
Scris: Tuesday, August 28, 2007 12:16 PM

ras daca va refereati la avatar...atunci GATA, puteti sa stati linistite acum, am schimbat poza ! colors si totusi ...astept niste informatii de la voi, fetelor !!! O zi frumoasa! sunny
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, August 28, 2007 2:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
mai eu ti-am ratat avatarul dar am inteles ca era ceva de senzatie! cyclops cyclops ras si ca nu prea ai motive intemeiate sa iti doresti un implant mamar dar...daca tu vrei...sa fie cum iti doresti!love

legat de firele de par crescute sub piele...si eu am aceasta problema si ma enerveaza rau de totbanghead plans ...e din ce in ce mai accentuata chestia asta pt ca eu ma epilez sistematic cu ceara si de ani buni, ceea ce am inteles ca ar spori riscul de a avea fire de acest gen. cosmeticiana mea mi-a recomandat ca inainte de epilat sa imi fac un peeling cu malai la dus (cica ar desface porii si ar scoate din firele de pe sub piele) si la fel, tot peeling cu malai ca metoda de intretinere a pielii si de evitare a aparitiei acestor fire crescute aiurea. cu malai nu am facut asa ceva deci nu as putea sa iti spun exact daca merge dar cu o lufa in mod cert trebuie sa mai poti "racai" nitel pielea si sa mai eliberezi ceva fire.sic

de fapt, fenomenul este unul simplu: cum epilezi parul cu ceara, in timp, radacina se slabeste si nu mai are puterea de a strapunge pielea si atunci creste cum poate pe sub ea.uff
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, August 28, 2007 2:37 PM
Nivel

Andismom wrote:
mai eu ti-am ratat avatarul

Hmmm...si eu am ratat senzationalul avatarras !
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, August 28, 2007 2:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
foloseste zilnic crema hidratanta de corp..asta ajuta ca firu de par sa iasa la suprafata...mie macar nu im mai cresc chiar asa de des sub piele
doar cate 2-3 maxim pe an
delfinasa
Scris: Tuesday, August 28, 2007 3:06 PM
Nivel

Mai poti folosi body scrub in prima saptamana sa-ti exfolieze putin pielea astfel incat sa permita firelor sa creasca nestingherite sau sa folosesti penseta dezinfectata sa le extragi pe fiecare in parte...eu mi-am mai luat si-o solutie speciala contra ingrown hairs, care are in componenta otet, se numeste Tend Skin si dupa ce-am citit multe reviews am decis s-o iau, dar sincer sunt cam dezamagita ca nu am vazut improvements semnificative si am mai dat si ceva bani pe ea, ca mi-am luat o sticla mare, cica sa-mi ajunga mai mult alcool.
rocsana.elena
Scris: Wednesday, July 16, 2008 6:17 PM

Bine am venit si yo pe aicimajoreta

Multumesc de urare!hohot

Am apelat de curind la epilare definitiva si sint foarte multumita de rezultate cu toate ca nu prea este ea prea definitiva. Dupa citiva ani trebuie sa revii la tratamente. Mi-au spus ca trebuie sa fac un tratament de asa zisa intretinere.

Dar mai intai de a ma decide m-am informat despre epilare definitiva. Am gasit pe google o pagina cu articole despre epilare definitiva de toate felurile: epilare definitiva cu ipl, epilare definitiva cu laser, epilare definitiva prin electroliza si alte metode de epilare. Super site!

Va dau si voua linku sa il rasfoiti si voi poate gasiti ceva interesant pe acolo. Mie mi-a fost de mare ajutor. Eram bulversata. Nu stiam ce solutie sa aleg (foarte multe optiuni), care sint efectele mai putin bune. In orice caz m-a ajutrat sa ma decid.

Mesaj editat de Kiki
Cristy
Scris: Wednesday, July 16, 2008 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Rocsana te rog sa editezi mesajul.... astfel de mesaje intra in categoria reclamelor uff
dya
Scris: Wednesday, July 16, 2008 9:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Si fiind asa de bulversata te-ai gindit ca sa-ti faci putina reclama la noi????
Cum se face , oare ca unii useri nimeresc exact din prima postare pe cite un subiect unde isi si fac reclama???bataus bataus bataus
Rocsana ia treci mataluta la editat postul si pe la topicul cu regulamentul ca vad ca la inscriere pe acest forum l-ai trecut cu vederea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.