Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea~Simona
Scris: Wednesday, September 3, 2014 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2014
Buna fetelor! Foarte interesant acest subiect!
Si eu imi doream de mult sa imi fac epilare definitiva, dar tot am amanat pana am descoperit un aparat care la mine cel putin functioneaza.
Dupa 3 sedinte 50% din firele de par au disparut. Sunt foarte multumita de el pentru ca il poti folosi in orice parte a corpului si are efect.
O sa va pun o poza ca sa vedeti despre ce e vorba.

Andreea~Simona attached the following image(s):
image.jpg

Kmy
Scris: Tuesday, April 21, 2015 6:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/13/2006
shirel wrote:
Nu am stiut unde sa scriu dar din cauza lipsei de timp prefer sa am acasa c-am toate aparatele de casa care sa ma ajute in tot ce tine de cosmetica ,depilare ,pedi si manichiura.Doar la pensat ma duc ca imi i-a foarte putin timp si la coafor fiindca fara astea nu se poate.
Dar nu asta am vrut sa va povestesc ci despre noua mea achizitie un aparat de ras pielea de pe calcaie nu ca as avea dar am prostul obicei de a merge descultza prin casa,prin curte si sunt si obisnuita sa-mi fac pedichiura impreuna cu curatzatul picioarelor de tot ce nu imi este necesar inclusiv pielea asta sau ptr cine are calcaiele mai aspre si crapate .Fetelor este super isi merita bani si dupa el aveti niste calcaie si picioare netede si fine.Se merita pretul si cred ca este necesar ptr fiecare femeie .

Ei bine sunt intru totul de acord cu Shirel. Tot dau si eu tarcoale acestui subiect , epilarea ma intereseaza maxim...si sper sa apara aparatul waw care sa ma faca sa il achizitionez. Va urmaresc atent din umbra si astept rezultate care sa incline balanta Crazy Si eu prefer rasfatul personal acasa... nu stiu cum , dar alcool am un fel de fobie legata de cabinetele cosmetice... tot timpul mi se pare ca nu e suficient de curat si nu ma simt comod sa ma atinga cineva pe picioare. Asa ca si eu m-am oprit tot la Scholl Velvet Smooth. E fantastica. Asa cum a zis Shirel ,isi merita toti banii.Am avut grija permanent de picioare, intotdeauna imi cumpar sosete doar de bumbac si prefer in general pantofii de piele sau cel putin cu invelisul interior din piele naturala, cu toate astea de la un timp pielea calcaielor mele a inceput sa se usuce si sa capete crapaturi fine, inestetice. Pila asta este extrem de usor de utilizat . Are manerul fain, gros si cauciucat sa nu alunece din palma, cu piatra tot timpul ma loveam la degete si-mi rupeam cate o unghie. Pila de la Scholl, in schimb are un cap rotativ acoperit cu particule fine de diamant. Prin miscarile acestuia se indeparteaza rapid si usor pielea ingrosata si crapata de pe calaie, talpi si degete, ajungand chiar si in locurile mai greu accesibile.Hilar Poate ar trebui sa facem un topic special si pentru ingrijirea calcaielor. Ca uite sunt si lucruri care trebuiesc impartasite cu altii. Acum ceva vreme am cumparat o chestie tip razatoare, de la un shop de asta de la tv si nu era buna de nimic, doar taia pielea fidelute. Dupa cateva sedinte cu Scholl am niste calcaie fine-fine si niste talpite catifelate... yu-huuuu.
Aaaa sa nu uit , am mai vazut aici pe forum , dar nu mai gasesc unde , ma dau seara cu o crema hidratanta chiar dupa ce imi pilesc calcaiele si pun sosetele si pana dimineata pare ca pielea se regenereaza complet. Crema tot de la Scholl ca asa cum zice TatyKS chiar au produse bune.

Kmy attached the following image(s):
dsc01545.jpg

bereea
Scris: Tuesday, April 21, 2015 9:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Sa o folosesti sanatoasa!Cheek Kiss
Bucurie2015
Scris: Tuesday, July 28, 2015 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 7/10/2015
Fetelor, eu folosec de o luna si jumatate aparatul de la Philips care se numeste LUMEA. Cred ca este cel folosit de Kali. Din cate am vazut are si shirel la fel, doar ca al meu este roz.
Este un aparat pt epilare definitiva, ma rog, un aparat care functioneaza cu impulsii luminoase, distrugand foliculii de par.

L-am folosit de 3 ori pana acum si pot spune ca sunt foarte multumita de el. Dupa doua utilizari se vedeau rezultate. In primul rand in multe locuri parul nu mai creste, desi pe instructini spune ca abia dupa 3-4 utilizari se vad rezultate.
Este putin scumput. Eu l-am luat la reducere si am dat 1.200 lei (acum 7 saptamani). Dar zic ca investitia se mertita, mai ales ca la o sedinta de epilat dadeam 100-120 lei.
L-am cumparat de e Internet. Dupa ce am citit review-urile si toata lumea il lauda, m-am hotarat sa il achizitionez si pt mine.

Procedura se repeta o data la 2 saptamani, pana iti dispare parul, apoi la 6-8 saptamani pt intretinere.

inna19
Scris: Wednesday, July 29, 2015 11:18 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Hmmmm ... interesant topicul ! Si eu am bstaie de cap cu epilatul, mai ales ca dupa niste dereglari hormonale mi-a crescut par si pe barbie ... plans plans plans ! Pe picioare ma fac doar cu aparatul, asta cam de vreo 9 ani, si firele de par s-au subtiat mult. Ce ma enerveaza e ca imi cresc fire de par tare inestetice pe sub piele, in special in zona inghinala Crazy .
Am tot urmarit si eu despre aparatele astea cu IPL, si ma tenteza taaaaare mult ! Ma gandesc ca m-ar scapa cat de cat si de mustata si parul de pe zona barbiei, plus cel de la subrat si inghinal unde din pacate nu ma pot face de cat cu lama, pt ca pielea mea nu suporta ceara nicaieri . Daca de la aparat imi cresc cateva fire de par pe sub piele, cand am incercat ceara ... dezastru, cred ca 40% erau pe sub piele plans ! Dupa ce se naste bebelinul meu cred ca o sa imi iau si eu aparat gen a lui Kali!

Bucurie2015 mai asteptam review de la tine Cheek Kiss !
Bucurie2015
Scris: Wednesday, July 29, 2015 11:33 AM
Nivel

Astazi ma voi face iar. Tin sa mentionez ca in zona inghinala s-a rarit considerabil parul. Nu imi vine sa cred!

Cat despre firele crescute sub piele stiu ce spui inna19. Este Horror. De cand ma fac cu aparatul acesta de la Philips nu mai am Probleme. Chiar nu credeam ca va fi asa bun.
inna19
Scris: Wednesday, July 29, 2015 12:27 PM
Nivel

E bifat topai In iarna mi-l iau si eu ... abia astept yes ! Am mai citit si pe net despre el, si am gasit multe review-uri bune. Parul meu este si negru, deci ar trebuie sa functioneze treaba !

Ms Bucurie2015 Cheek Kiss !
bereea
Scris: Wednesday, July 29, 2015 12:41 PM
Nivel

Eu sunt la a sasea sedinta de epilare definitiva azi. Ce pot spune e ca firele de par cresc mult mai greu si mai putine.
Bucurie2015
Scris: Wednesday, July 29, 2015 2:37 PM
Nivel

inna19 wrote:
E bifat topai In iarna mi-l iau si eu ... abia astept yes ! Am mai citit si pe net despre el, si am gasit multe review-uri bune. Parul meu este si negru, deci ar trebuie sa functioneze treaba !

Ms Bucurie2015 Cheek Kiss !

Cu multa placere! La mine cel mai bine s-a vazut unde am avut parul mai inchis la culoare. Si in cartea lui scrie ca pt parul inchis efectul este garantat. Nu merge la firele blonde.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, July 29, 2015 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
eu deja am 10 sedinte pe zona fetei si sunt f f multumita. eu nu am aparatul, merg la un salon dar e extraordinar.
inna19
Scris: Thursday, July 30, 2015 7:29 PM
Nivel

Alexandrabogdan eu vreau sa ma fac in primul rand in zona fetei,inghinal si la subrat ... acestea sunt zonele mai cu probleme. Si calculand mi-ar iesi mai ieftin sa imi cumpar unul, plus ca m-as face si pe picioare ras !
Ma bucur ca si-a facut efectul la tine sedintele de la salon, abia astept sa scap si eu de problema parului de pe fata ca e tare inestetic si enervant Cray ! Oricum pana la iarna cand se va naste bebelinul meu, sunt in stand by !
Oare cat timp alaptez, am voie sa il folosesc ?
La tine dupa 10 sedinte, se mai vede/simte ceva par in acea zona ? Cat platesti pe sedinta, si pt ce zone mai exact ?
Cheek Kiss
alexandrabogdan
Scris: Friday, July 31, 2015 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
inna19 wrote:
Alexandrabogdan eu vreau sa ma fac in primul rand in zona fetei,inghinal si la subrat ... acestea sunt zonele mai cu probleme. Si calculand mi-ar iesi mai ieftin sa imi cumpar unul, plus ca m-as face si pe picioare ras !
Ma bucur ca si-a facut efectul la tine sedintele de la salon, abia astept sa scap si eu de problema parului de pe fata ca e tare inestetic si enervant Cray ! Oricum pana la iarna cand se va naste bebelinul meu, sunt in stand by !
Oare cat timp alaptez, am voie sa il folosesc ?
La tine dupa 10 sedinte, se mai vede/simte ceva par in acea zona ? Cat platesti pe sedinta, si pt ce zone mai exact ?
Cheek Kiss

135 lei e toata zona (fata - barbie, mustata si pe unde mai e). la mine din cauza dereglarilor datorate de tiroida a aparut parul asta.dupa primele 3 sedinte s-a redus cu 50 %. merg o data la 4 -6 saptamani depinde de cum creste. de simtit nu se mai simte ca e fir subtire si creste rar ....doar cateva fire. in zona fetei dureaza mai mult decat dc te-ai epila intr-o zona in care e normal sa fie par. eu sunt cam pe gata si ma apuc de maini
Gabitza22
Scris: Friday, August 28, 2015 1:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor. De cand ma stiu si mie mi-a dat batai de cap epilarea insa nu prea am incredere in aparatele astea. Eu am preferat sa merg la epilare definitiva. Am fost deja la 4 sedinte pana acum si rezultatele sunt uimitoare. Recomand.
Dariana17
Scris: Friday, September 4, 2015 12:53 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna. Nici eu nu am avut incredere in aparatele pentru uz casnic, cine stie ce complicatii apar...Am preferat sa merg la epilare definitiva. Am fost deja la 4 sedinte pana acum si rezultatele sunt uimitoare. Recomand.
bereea
Scris: Friday, September 4, 2015 1:25 PM
Nivel

Eu am facut vreo 8 sedinte pana acum si rezultatele pentru picioare sunt excelente.In schimb, inghinal pare ca merge mai greu... voi in cat timp ati rezolvat problema?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.