Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Vina imi apartine in totalitate, n-am de ce sa apelez la garantie. Imi voi cumpara o alta cartucce cu 120 000 de impulsuri si rezolv problema. Aparatul meu este made in Israele, cica cel mai bun de pe piata la ora actuala. Erau doua modele: unul alb cu 6000 de impulsuri, unul negru cu 120 000 de impulsuri. Cum imi cumparasem si o masina de cafea alba, fiica-mea topaia langa mine sa-mi iau si acest aparat tot alb. Asa ca mi-a sarit din minte acest "mic "amanunt
Made in Israel si cel mai bun imi este tare greu sa cred ..la noi aici nici nu l-am vazut.Oricum daca poti sa-ti cumperi impulsuri este super .La Philips cand s-au terminat cred ca pur si simplu arunci aparatul. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Asa mi s-a spus, oricum costa dublu fata de orice aparat Philips.Important este sa-l pot folosi.
Edit: am verificat si este made in Israel. Si v-as intreba: cum de pe net se poate cumpara totul ceva mai ieftin decat in magazin, v-ati increde sa comandati cartuccia ?In magazin costa 250 euro, pe neg am gasit-o cam la jumatate de pret. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Da, eu as face comanda; la orice magazin on-line ai posibilitea sa faci retur daca produsul nu corespunde asteptarilor. |
|

| Multumesc, Kali! Dat fiind diferenta de pret voi comanda si eu. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| TatyKS wrote:Cum adica , nu-l mai poti folosi ? Gata ? Pai atunci nu merita atatia bani Alexandra, asteptam vesti bune !
vestile sunt f bune.un sfert din par a disparut dupa prima sedinta. nu-mi vine sa cred |
|

| Super, Alexandra! |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Alexandra ma bucur ca esti incantata! Eu saptamana viitoare reincep ca am facut pauza 2luni. Bereea eu cumpar mereu din magazine on-line si sunt incantata si am incredere plus ca au preturi mai mici ca in magazine in majoritatea cazurilor . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu am stiut unde sa scriu dar din cauza lipsei de timp prefer sa am acasa c-am toate aparatele de casa care sa ma ajute in tot ce tine de cosmetica ,depilare ,pedi si manichiura.Doar la pensat ma duc ca imi i-a foarte putin timp si la coafor fiindca fara astea nu se poate. Dar nu asta am vrut sa va povestesc ci despre noua mea achizitie un aparat de ras pielea de pe calcaie nu ca as avea dar am prostul obicei de a merge descultza prin casa,prin curte si sunt si obisnuita sa-mi fac pedichiura impreuna cu curatzatul picioarelor de tot ce nu imi este necesar inclusiv pielea asta sau ptr cine are calcaiele mai aspre si crapate .Fetelor este super isi merita bani si dupa el aveti niste calcaie si picioare netede si fine.Se merita pretul si cred ca este necesar ptr fiecare femeie . shirel attached the following image(s):

|
|

| Ma bucur ca ai scris despre aparatul asta aici ,l-am vazur si eu de cand a aparut ,dar nu mi-a inspirat incredere ,iar pretul este destul de mare cam 40 de euro ca sa zic asa sau in jur de 200lei .Eu una nu am nevoie de el ca nu am probleme ,dar e bine de stiut . |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu nu am probleme cu calcaie crapate , in schimb vara la mare si nisip mi se exfolieaza pielea de pe talpi . Trebuie sa plec cu piatra de calcaie dupa mine. Mi-a trecut cu vitamina a A uleioasa si multe creme de picioare. Am vazut si eu Shirel, produsele sholl sunt bune. |
|

| Azi am si eu programare .Dupa 7sedinte am scapat cam de 70% din parul nedorit . |
|

| Ma bucur pentru tine, Oana |
|

| Gata am fost si a fost super ok,m-a piscat putin ,dar suportabil. Ma bate gandul sa ma fac si pe picioare pana la genunchi,costa 420lei sedinta si sunt necesare cam 5sedinte .E super ca sedintele se fac la interval de minim 10sapt .si creste intervalul intre ele apoi . Ma mai gandesc ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu banii aia iti iei aparat pentru acasa. Cam tot 5 sedinte iti trebuie si cu asta pentru a scapa de parul nedorit. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Foarte scump . Ai dreptate Kali . |
|
|