Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
inna19
Scris: Saturday, January 23, 2016 7:08 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2015
Pam - pam ! M-am intors ras ! Se pare ca mosul imi stie dorintele, desi nu i-am mai scris in ultimii ani, si mi-a adus cadou de Craciun aparatul de epilat pe care mi-l doream: un Philips Lumea IPL SC2008 :006: :006: :006: ! Si cum credeam ca nah, fiind iarna numa bine o sa ma pot epila "in liniste" citind carticica de instructiuni, surprizaaaa: cica nu se foloseste in sarcina sau alaptare uff !!! De nascut am nascut, doar ca alaptez. Ce o avea fetelor epilatul cu alaptatul oare ca in carticica nu da nici o explicatie ? uff Ufff si cand credeam ca ma pun pe treaba si scap de problemele cu epilatul alcool . Am cautat si pe net si nu am gasit de cat doua explicatii: 1 - ca nu s-a testat pe femei gravide sau care alapteaza si 2 - ca pielea e mai sensibila in perioada acea perioada si e posibil sa apara pete uff . Am mai intrebat in stanga si in dreapta, si unele zic ca s-au facut chiar daca au alaptat, altele ca nu e ok. Am vb si cu cineva care lucreaza la un salon profi de epilat cu laser parca, si zicea ca ei la salon fac epilarea chiar daca femeia alapteaza, si ca nu are nici o legatura una cu alta ca oricum pulsatia e sub pele cativa mm.
Noah ... ce sa fac fetelor ? Ce ma sfatuiti voi care ati fost la saloane profi sau aveti aparat de genul ? NuStiu
Ufff si am asteptat atat ... plans
ioana laura
Scris: Saturday, January 23, 2016 11:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2015
Big Surprise
inna19 wrote:
Pam - pam ! M-am intors ras ! Se pare ca mosul imi stie dorintele, desi nu i-am mai scris in ultimii ani, si mi-a adus cadou de Craciun aparatul de epilat pe care mi-l doream: un Philips Lumea IPL SC2008 :006: :006: :006: ! Si cum credeam ca nah, fiind iarna numa bine o sa ma pot epila "in liniste" citind carticica de instructiuni, surprizaaaa: cica nu se foloseste in sarcina sau alaptare uff !!! De nascut am nascut, doar ca alaptez. Ce o avea fetelor epilatul cu alaptatul oare ca in carticica nu da nici o explicatie ? uff Ufff si cand credeam ca ma pun pe treaba si scap de problemele cu epilatul alcool . Am cautat si pe net si nu am gasit de cat doua explicatii: 1 - ca nu s-a testat pe femei gravide sau care alapteaza si 2 - ca pielea e mai sensibila in perioada acea perioada si e posibil sa apara pete uff . Am mai intrebat in stanga si in dreapta, si unele zic ca s-au facut chiar daca au alaptat, altele ca nu e ok. Am vb si cu cineva care lucreaza la un salon profi de epilat cu laser parca, si zicea ca ei la salon fac epilarea chiar daca femeia alapteaza, si ca nu are nici o legatura una cu alta ca oricum pulsatia e sub pele cativa mm.
Noah ... ce sa fac fetelor ? Ce ma sfatuiti voi care ati fost la saloane profi sau aveti aparat de genul ? NuStiu
Ufff si am asteptat atat ... plans
Eu mam epilat cu laser in timpul cat am alaptat. Mie mi sa spuns ca nu este nici o problema faptul caa alaptez. Doar ca datorita hormonilor care sunt prezenti in organism dupa nastere o saa se vada mai greu efectele epilarii in sensul ca o sa fie nevoie de mai multe sedinte pana ca parul sa dispara complet
inna19
Scris: Saturday, January 23, 2016 1:21 PM
Nivel

ioana laura wrote:
Big Surprise Eu mam epilat cu laser in timpul cat am alaptat. Mie mi sa spuns ca nu este nici o problema faptul caa alaptez. Doar ca datorita hormonilor care sunt prezenti in organism dupa nastere o saa se vada mai greu efectele epilarii in sensul ca o sa fie nevoie de mai multe sedinte pana ca parul sa dispara complet

Multumesc Cheek Kiss
ioana laura
Scris: Friday, March 11, 2016 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2015
Buna fetelor. Ma bate gabdul sa imi achizitionez un epilator laser. Ati putea sa imi recomandati unul? Cele care aveti sunteti multumite de el?
inna19
Scris: Sunday, March 13, 2016 11:14 AM
Nivel

ioana laura wrote:
Buna fetelor. Ma bate gabdul sa imi achizitionez un epilator laser. Ati putea sa imi recomandati unul? Cele care aveti sunteti multumite de el?

Eu am un PHILIPS LUMEA SC2008, dar nu de mult, din decembrie. M-am facut pe picioare pana la genunchi de 3 ori pana acum, si pot sa spun ca 80% nu mai creste newclap ! Acum 3 zile m-am facut pe fata, si astept rezultate ... !
Ce nu-mi convine e ca tine putin bateria, s-au poate ca nici eu nu am dibacia sa ma misc atat de repede, si dupa o jumate de picior(de la genunchi in jos) e gata si trebuie pus din nou la incarcat uff .
Are in varf un led, care iti spune cand e pozitia corecta de 90grade se face verde si te lasa sa pulsezi, daca nu se face ledul verde nu te lasa - asta mi se pare un ajutor.
Are 3 capuri : pt corp, fata si inghinal.
In concluzie pana acum DA il recomand.
Pretul a fost 1750 la promo .
carlita
Scris: Friday, April 1, 2016 3:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
E ceva timp de cand sper si eu la un asemenea aparat. DAr tot timpul apar alte cheltuieli! As vrea si eu sa mi-l faca cineva cadou!!! Lol DAca sesizeaza careva vreo promotie sau reducere, dati alarma si pe aici!
Inna, l-ai folosit pt.inghinal total?
CasandraE
Scris: Wednesday, April 6, 2016 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2012
Cum functioneaza epilarea cu laser:

Tzepii
Scris: Monday, May 9, 2016 5:02 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
O metoda mult mai simpla pentru epilarea definitiva:

carlita
Scris: Thursday, May 12, 2016 2:39 PM
Nivel

Am vazut un promo ca ar fi un epilator cu IPL Rowenta la 574.00 lei. Sper ca am retinut bine ca nu prea eram pe faza! O fi bun? L-a incercat cineva?
inna19
Scris: Friday, May 13, 2016 8:07 PM
Nivel

carlita wrote:
Am vazut un promo ca ar fi un epilator cu IPL Rowenta la 574.00 lei. Sper ca am retinut bine ca nu prea eram pe faza! O fi bun? L-a incercat cineva?

Eventual cauta ceva rewiu-ri pe net. Nu stiu cat de bun ar putea fi dc nici astea care sunt 2000 lei nu sunt chiar atat de eficiente ... NuStiu
carlita
Scris: Monday, May 16, 2016 5:31 PM
Nivel

inna19 wrote:

Eventual cauta ceva rewiu-ri pe net. Nu stiu cat de bun ar putea fi dc nici astea care sunt 2000 lei nu sunt chiar atat de eficiente ... NuStiu

La asta ma gandeam si eu! Pe net pot fi pareri la superlativ despre produs, dar sa fie reclama mascata...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.