Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cika
Scris: Saturday, August 9, 2008 8:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/16/2006
In urma cu 4 ani am facut o alergie ff urata de la ceara..normal ca dupa o perioada am apelat la un dermatolog..care mi-a spus sa ma epilez definitiv..dar mi-a spus ca dureaza mult sedintele se fac la luna sau 2 sau 3 dif..si dupa 2 ani imi va creste iar..deci definitiv nu este.
Acum am un aparat cu care ma epilez si nu am problebe deloc..nici alergie nici par sub piele..(si doare mai putin decat cu ceara);)
ana sincai
Scris: Monday, August 25, 2008 1:31 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
stele_pe_cer wrote:

Pai...daca o sedinta costa 6-8 mil, la cat par am eu pe mine, ce apartament, ca imi trag vila cu piscina pe Coasta de Azur, la cat m-ar costa o astfel de epilare.Dar ar fi grozav sa nu ma mai simt in nici o perioada a lunii maimuta jupuitahohot !

se poate si mai ieftin
incearca la www.bubblescaresenter.ro
ana sincai
Scris: Monday, August 25, 2008 1:34 AM

SweetSugar wrote:
pupici Buna fetelor..as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ! Ce pot face pt a diminua riscul de crestere a firelor de par pe sub piele? eu ma epilez cu ceara la fiecare 3 saptamani de mai bine de un an si sunt multumita de rezultate ,insa uneori ma mai trezesc cu fire ce formeaza adevarate cratere pe sub piele si nu stiu ce sa fac in legatura cu ele ?! Bineinteles ca eu ,deocamdata,aplic metoda clasica ..le scarman pana scot firul de par ras
Pupik!

Mary.

incearca epilarea definitiva
iti recoamand salonul bubbles
are cele mai mici preturi
www.bubblescarecenter.ro
ana sincai
Scris: Monday, August 25, 2008 1:37 AM

stele_pe_cer wrote:
O cunostinta a mea a apelat la epilarea definitiva, dars e pare, din spusele ei, ca nu este deloc definitiva, dovada ca ne reintalnim, dupa 2 ani de la respectivul epilat definitiv, in acelasi cabinet cosmetic, epilandu-ne amandoua clasic, cu ceara de unica folosinta.

Initial eram tentata si eu sa cred ca ar fi o afacere buna, desi te costa foarte mult la inceput, pana la urm anu mai ai dureri de cap.Dar, se pare c anu este asa.

Este cineva care ne poate da mai multe amanunte Pro epilat definitiv?Kiar este DEFINITIV sua numai pt.o periaoda relativa?

este definitiv
eu m-am epilat definitiv pe picioare si chiar nu mai creste nimic.
m-am epilat de 2 ani la salonul bubbles
au preturi bune ( atunci erau cele mai mici )
e la piata muncii vis-a-vis de agip
www.bubblescarecenter.ro
spezam
Scris: Sunday, May 16, 2010 11:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Am facut ce-am facut si am scos din buzunar 300 euro pentru epilarea "definitiva" a axilelor. Am inceput cele 6 sedinte + 2 gratuit in luna noiembrie 2009. Cate o sedinta pe luna, aproximativ, adica la 25-30 zile. Am respectat intocmai instructiunile celor de la salon (de a nu folosi nimic care trage firul de par, ci doar lama de ras, de a merge la 25-30 zile la ei, etc), cu promisiunea ca in 8 sedinte categoric voi scapa de par, ba chiar in 6 sau 7 sedinte, ca pe a 8-a o voi folosi cum vreau, in orice alta zona. Le-am facut pe toate 8 si va spun sincer ca am inca par in cantitatea apreciabila. As spune ca s-a dus in proportie de 30-40%, insa restul de 60-70% se vede f f tare, ca si cand nu as fi facut nicio sedinta, de fapt. Sunt portiuni f mici, de maxim 0,5 cm in care nu mai creste, niste insulite, sa spunem, libere. Dar restul e plin de fire de par. SI ca sa mai scot inca 300 sau 400 de euro, asta n-o mai fac. Eu una m-am lamurit!!!!! Imi pare rau de bani si de timpul pierdut.
Ana
Scris: Sunday, May 16, 2010 11:37 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si mie imi pare rau de investitia ta...destul de mare....uff uff uff uff uff uff ...eu una nu ma dau in vant dupa asa ceva sunt prea multi bani...care ii pot cheltui pe altecva care intradevar imi serveste...imi pare rau pentru experianta ta...dar na cateodata din greseli invatam...
kali
Scris: Monday, May 17, 2010 11:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Of, ce rau imi pare... mai ales ca ma tenta si pe mine ideea la modul cel mai serios.sorry1 Chiar vineri vroiam sa-mi fac programare...
shirel
Scris: Monday, May 17, 2010 12:46 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Of, ce rau imi pare... mai ales ca ma tenta si pe mine ideea la modul cel mai serios.sorry1 Chiar vineri vroiam sa-mi fac programare...

Depinde cine si cu ce aparat ti-a facut,o prietena de-a mea si-a facut cu laser si nu i-a crescut deloc ,binenteles apare putin dar cu timpul deloc.Sunt foarte multi inselatori chiar si cu nume de firma trebuie mers intr-un loc cunoscut unde stii ca au mai fost persoane cunoscute si le-a reusit!
Eu am ultimul model de aparat de depilat care este super bun ,ma fac o data pe luna si parul s-a rarit de tot.
ingerash
Scris: Monday, May 17, 2010 12:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
shirel wrote:

Depinde cine si cu ce aparat ti-a facut,o prietena de-a mea si-a facut cu laser si nu i-a crescut deloc ,binenteles apare putin dar cu timpul deloc.Sunt foarte multi inselatori chiar si cu nume de firma trebuie mers intr-un loc cunoscut unde stii ca au mai fost persoane cunoscute si le-a reusit!
Eu am ultimul model de aparat de depilat care este super bun ,ma fac o data pe luna si parul s-a rarit de tot.

Shirel,ce aparat ai,faci o poza,te rogpupici
TatyKS
Scris: Monday, May 17, 2010 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Imi pare rau Spezam. La ce salon ai fost ? Ca sa stim de ce sa ne ferim , nu de alta. Ca si pe mine ma tenteaza de ceva timp.

Deocamdata eu ma fac cu ceara de unica la axile, ceara normala inghinal si aparat epilator pe picioare.
Lilly of the valley
Scris: Monday, May 17, 2010 6:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
spezam, sorry dar ne bucuram de reaparitia tacomputerlove

De sus in jos utilizez: roll-on cu ceara si nemuritorul Braun.thumright

shirel
Scris: Monday, May 17, 2010 9:02 PM
Nivel

Taty,ce este ceara de unica?

Brrrr eu nu suport ceara de asta prefer aparatul Braun din poza!Este super are servetele umede care raceste si amorteste putin locul ,la inceput putin ma dorea dar acuma sunt cheala peste tot!sic Dupa epilare folosesc un crema de calmare naturala ,nu ramane nici urme de depilare neted ca in palma!
Orcum sunt de parere ca nu se poate scapa definitiv de par el orcum va creste dar conteaza dupa cat timp si in ce cantitate ,multe depilari fac sa sporeasca cresterea si atunci te trezesti ca ti-a crescut padurea la loc si mult mai des!Sunt patita .....nu multumesc!

shirel attached the following image(s):
pl-stage-epilating-silk-epil-7-7681-sticker-works-.jpg

Lilly of the valley
Scris: Monday, May 17, 2010 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
shirel wrote:
Taty,ce este ceara de unica?...

de unica folosinta. ceara normala o reincalzesti, o strecori si e gata pt o noua epilare.
TatyKS
Scris: Tuesday, May 18, 2010 6:20 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Ceara de unica este in niste bidonase speciale, care se incalezesc la un aparat special/sau la bain-marin si au un roll-on. Nu te poti epila decat cu o hartie specialasic .
Sau unica poate fi si cum a zis Lilly ... o incalezesti, o strecori si o refolosestipupici .
shirel
Scris: Tuesday, May 18, 2010 7:14 AM
Nivel

taty wrote:
Ceara de unica este in niste bidonase speciale, care se incalezesc la un aparat special/sau la bain-marin si au un roll-on. Nu te poti epila decat cu o hartie specialasic .
Sau unica poate fi si cum a zis Lilly ... o incalezesti, o strecori si o refolosestipupici .

Cred ca doare...tare de tot nu?plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.