Epilarea definitiva.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Friday, August 4, 2006 5:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Ce parere aveti despre epilarea definitiva ? Astept sa dezbatem pareri pro si contra, metode si rezultate , efecte secundare ...etc.

Ati incercat ? ati incerca ? oare Astept si linkuri in domeniu. Sa ma luminez si eu putin !

Informatii generale

Milioane de barbati si femei cu o pilozitate ridicata petrec nenumarate ore cu metodele de epilare temporara - incluzind: epilarea prin radere, epilarea cu ceara, epilarea prin aplicarea epilatorilor chimici si epilarea prin pensare.
O metoda traditionala semipermanenta, electroliza, cauterizeaza si distruge fiecare folicul de par, dar aceasta procedura cere destul de mult timp pentru a fi aplicata.
Epilarea cu ajutorul laseului este o noua forma de tratament, foarte promitatoare. Laserul actioneaza prin transmiterea de energie in pigmentul firului de par, care este absorbita de foliculul care il inconjoara.
Unde se faCaldura generata distruge foliculul si opreste producerea parului.
Epilarea cu laser se poate face pe orice suprafata a corpului unde exista pilozitate in exces, o exceptie importanta fiind zona ochilor.
Deoarece laserul actioneaza simultan asupra mai multor folicule, suprafetele mai mari cum ar fi spatele, bratele sau picioarele pot fi tratate cu aceeasi usurinta ca si suprafetele mai mici precum mustata sau zona inghinala.
Cu toate acestea, deoarece eliminarea parului excesiv se efectueaza pe baza culorii acestuia, culoarea parului trebuie sa fie mai inchisa decat cea a pielii pentru ca laserul sa fie eficace.
Fiecare persoana are metabolism specific, nivel hormonal propriu, tip anume de fir de par si numar diferit de folicule, toate acestea putind influenta rezultatul.
In plus, parul normal parcurge un ciclu de crestere constand din 3 etape:
faza anagen, sau faza de crestere,
faza telogen, sau faza de repaus,
si faza catagen sau faza de tranzitie.
In timpul fazei anagen, parul este predispus energiei laserului, pe cind in timpul fazelor telogen si catagen este rezistent la actiunea laserului.
In orice moment, vor exista proportii diferite de par corporal in fiecare din aceste faze, astfel incit fara mai multe sedinte de tratament este imposibila indepartarea completa.

Daca vreti sa apelati la depilarea cu ajutorul laserului informatiile date in continuare va vor familiariza cu procedura. Pentru mai multe informatii privind modul in care va poate ajuta aceasta procedura va recomandam sa consultati un medic specialist dermatolog.

Care sunt avantajele cele mai obisnuite ale acestui tratament?
Epilarea cu ajutorul laserului este o metoda eficienta, cu actiune durabila utilizata pentru indepartarea parului nedorit, economisind o mare parte din timpul si energia alocate anterior altor metode.
Pentru a se vedea daca parul va raspunde favorabil tratamentului cu laser se pot face teste pe portiuni mici.
Daca aveti tenul inchis, vi se va cere sa aplicati o crema de decolorare pe suprafata care urmeaza a fi tratata pentru a facilita concentrarea energiei laserului asupra foliculei de par si nu asupra pielii.

Cum este facuta interventia de eplilare cu laser?

Se va rade complet suprafata ce urmeaza a fi tratata si se va aplica o crema cu efect anestezic pentru a minimiza disconfortul. In timpul procedurii veti simti emisii intense de lumina asupra pielii pe masura ce laserul este absorbit de foliculele de par.
Fiecare puls al laserului dureaza o fractiune de secunda si actioneaza asupra unei suprafete de aproximativ 1/2 inci patrat ( circa 3 cm patrati).
Cele mai multe lasere sunt prevazute cu sisteme de racire pentru a reduce temperatura pielii, constituind astfel un anestezic blind si prevenind arsuri cauzate de caldura generata de laser.

Cat dureaza tratamentul?
Durata tratamentului poate varia considerabil in functie de marimea portiunii care urmeaza sa fie epilata si a tehnicii utilizate. Epilarea unei portiuni mici cum este cea aflata deasupra buzei superioare poate dura circa 5 minute, in timp ce epilarea unor portiuni mai mari cum ar fi spatele sau picioarele poate dura pina la 1 ora.
Din moment ce laserul afecteaza numai firele de par aflate in stadiul de crestere si nu toate firele de par se vor afla in acest stadiu in acelasi timp, este necesar sa fie facute mai multe epilari ale aceleiasi suprafete pentru a fi indepartate in mod eficient toate firele de par de pe acea suprafata.
Urmatoarele sedinte de tratament vor fi programate la interval de cel putin 1 luna, cind veti observa probabil regenerarea firelor de par care anterior se aflau in faza de repaus.


Epilarea cu laser se face de regula in cabinetul unui doctor nefiind necesara internarea in spital.

Cat de dureros este tratamentul?
Este de asteptat sa simtiti un oarecare disconfort in timpul tratamentului. Acest disconfort se manifesta de obicei prin senzatia de arsura sau intepatura si variaza de la un individ la altul.
Se poate aplica pe piele, inaintea tratamentului, o crema care sa amorteasca locul pentru a reduce durerea.

Care sunt consecintele?
Ulterior efectuarii acestei proceduri, suprafata tratata poate fi rosie sau umflata asa cum se intimpla in cazul expunerii la soare.
Doctorul dvs. va poate prescrie o crema tropicala pentru a alina usturimea.
Se mai poate intimpla ca pielea sa capete un aspect de crusta, dar aceasta reactie ar trebui sa dispara in citeva zile.
Desi va puteti relua activitatile obisnuite, trebuie sa evitati expunerea suprafetei tratate la soare.
Curatati suprafata cu un sapun usor si apa si nu utilizati produse care ar putea irita pielea (cum ar fi Retin-A sau astringente)
Veti observa fire de par "crescind" pe suprafata respectiva cam la zece zile de la efectuarea tratamentului.
Acestea sunt de fapt firele de par deteriorate care cad si nu reprezinta o regenerare a acestora.
Puteti rade aceste fire de par daca va deranjeaza, dar nu le indepartati cu ceara, nu le pensati si nu le decolorati atita timp cit va aflati intre sedintele de tratament.
Daca aveti ten inchis, puteti observa o deschidere temporara a culorii pielii in zona respectiva.
Desi majoritatea pacientilor sunt satisfacuti de rezultatele epilarii cu laser, este imposibil de prevazut daca tratamentul va avea succes pentru fiecare individ in parte.
Regenerarea foliculelor de par din diferite parti ale corpului si la indivizi diferiti variaza semnificativ. Sunt necesare de obicei tratamente multiple pentru a indeparta permanent firele de par si in unele cazuri nu se obtine indepartarea completa a firelor de par.
Cu toate acestea, in asemenea cazuri, veti avea mai putin fire de par in zona tratata decit ati fi avut daca nu ati fi facut procedura.

Candidatul ideal
In general candidatul ideal pentru epilarea cu ajutorul laserului trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
* Este sanatos fizic
* Este stabil din punct de vedere psihologic
* Are ten deschis si par de culoare inchisa
* Nu are parul blond sau roscat
* Nu s-a bronzat de curind
* Are parul aspru
* Doreste sa-si schimbe aspectul
* Este dispus sa aloce timp substantial procesului
* Sint bine informati in legatura cu procedura
* Au asteptari realiste in ceea ce priveste rezultatul
Punctele enumerate mai sus constituie doar o parte din criteriile pe care doctorul dvs. le va lua in considerare in scopul de a determina daca procedura aceasta este recomandabila in cazul dvs.

Alte informatii importante:
Epilarea cu ajutorul laserului este mai eficienta in cazul persoanelor cu ten deschis si par inchis deoarece parul inchis absoarbe energia laserului cu mai multa eficacitate.
Persoanele cu ten inchis pot urma tratamentul atita vreme cit au par mai inchis la culoare decit pielea. Firele de par deschise la culoare sunt dificil de tratat indiferent de tipul de piele.
Doctorul dvs. va poate explica la ce trebuie sa va asteptati date fiind tipul dvs. de piele si de par.

Riscuri si restrictii:
Desi tratamentul cu laser este in general sigur si eficace, pot aparea efecte secundare care includ:
* Pielea se poate inchide sau deschide la culoare in zona tratata.
* Pot aparea bataturi, arsuri sau cruste pe suprafata pielii
Aceste efecte secundare sint aproape totdeauna temporare. Cu toate acestea, pentru a reduce riscurile pe care le implica acest procedeu, respectati cu strictete toate indicatiile doctorului dvs. atit inainte cit si dupa procedura.

Costuri


Costurile pentru o astfel de procedura sunt estimate la o medie de 150 US$
Aceste costuri difera in functie de caracteristicile personale individuale si de extinderea procedeului.
De regula numarul de repetari incluse in procedeu este de 3 in cadrul aceluiasi cost, efectuate la intervalele necesare eliminarii firelor aflate in faze diferite de dezvoltare.
go top
Intrebari pentru doctor:
Urmatoarele intrebari va pot ajuta in alegerea doctorului si va faciliteaza o mai buna intelegere a procedurii:
1. Sunt rezultatele pe care doresc sa le obtin si pe care le-am mentionat realiste?
2. Ce trebuie sa fac in vederea pregatirii pielii pentru tratament?
3. Unde are loc operatia? Cat dureaza?
4. Exista alte proceduri pe care trebuie sa le iau in considerare pentru a imbunatati efectele depilarii cu ajutorul laserului?
5. Cat costa procedura?
6. Ce experienta aveti in efectuarea acestor operatii? (De cit timp face aceste operatii si cite astfel de operatii a efectuat in ultimul an?)
7. Cat la suta din pacienti au avut complicatii? (Doctorul ar trebui sa va dezvaluie aceasta informatie)
8. Veti repeta operatia sau veti efectua corectii daca rezultatul nu este conform asteparilor? Daca va trebui repetata/corectatat voi plati din nou? (Doctorul trebuie sa va informeze care este politica sa in acest caz).
9. Pot sa vad poze cu cei mai recenti pacienti inainte si dupa operatie? Doctorul trebuie sa va puna la dispozitie poze cu cei mai recenti pacienti ai sai.
10. Imi puteti da numele si nr de telefon ai celor mai recenti pacienti care au avut astfel de interventii?
11. As putea viziona modul in care decurge procedura inainte de a ma decide sa recurg la aceasta? (Fie pe caseta video sau pe viu)
12. La ce urmari sa ma astept dupa operatie in ceea ce priveste usturime, la ce sa fiu atenta, medicatia, baia si masura in care pot efectua alte actitivati. Cereti doctorului o lista de activitati pe care trebuie sa le evitati.
13. Cine va asista la procedura? Ce pregatire au respectivele persoane? (Dermatologul este cel care efectueaza intregul procedeu?)
14. V-a fost vreodata respinsa, revocata, suspendata asigurarea de malpraxis?


Nu uitati:
* Sa informati doctorul cu privire la alergiile de care suferiti (la mancare, pastile, elemente din mediul inconjurator)
* Sa informati doctorul despre toate medicamentele pe care le luati (atat cele prescrise cat si cele ne prescrise)
* Sa tineti seama de toate instructiunile pe care vi le da medicul cu privire la alimentatie, bauturi, fumat consumul de lichide, saruri si vitamine.
go top
Informatiile prezentate mai sus sunt destinate sa serveasca doar ca o familiarizare cu aceasta interventie. Acestea nu trebuie folosite cu scopul de a determina daca veti face sau nu tratamentul si nici nu constituie o garantare a rezultatului. Cea mai buna metoda pentru stabilirea optiunilor de care dispuneti este sa consultati un medic specialist care va putea raspunde la intrebari specifice legate de situatia dumneavoastra.

stele_pe_cer
Scris: Friday, August 4, 2006 6:27 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
O cunostinta a mea a apelat la epilarea definitiva, dars e pare, din spusele ei, ca nu este deloc definitiva, dovada ca ne reintalnim, dupa 2 ani de la respectivul epilat definitiv, in acelasi cabinet cosmetic, epilandu-ne amandoua clasic, cu ceara de unica folosinta.

Initial eram tentata si eu sa cred ca ar fi o afacere buna, desi te costa foarte mult la inceput, pana la urm anu mai ai dureri de cap.Dar, se pare c anu este asa.

Este cineva care ne poate da mai multe amanunte Pro epilat definitiv?Kiar este DEFINITIV sua numai pt.o periaoda relativa?
kali
Scris: Friday, August 4, 2006 6:31 PM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mesaje: 14390
Si pe mine m-ar interesa parerea cuiva care si-a facut (sau cunoaste o astfel de persoana), pentru ca am citit tot felul de articole pe net si tot nu m-am lamurit cat de definitia e pana la urma procedura...
Ma tenteaza si pe mine sa-mi fac, dar numai daca as sti ca e intr-adevar nu voi mai avea batai de cap ...
monique
Scris: Friday, August 4, 2006 6:55 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Mesaje: 3579
F interesant subiectul... Ca si Stelutze, asteptam pareri ale mamicilor care macar stiu mai multe lucruri concrete ca noi!
Roxanel
Scris: Saturday, August 5, 2006 8:08 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 2691
Laser hair removal – uses a laser light to damage the hair follicle so that the hair falls out. Although laser assisted epilation is not considered a permanent way of removing hair, some patients will achieve a long term reduction in hair density after a single treatment.


There are few studies comparing laser depilation with other methods of depilation. Of those studies undertaken, laser therapy is reported to be less painful that other depilation treatments, particularly electrolysis (where it is reported to be more reliable, practical and faster) and hot wax. The studies also indicate that there is a more significant decrease in the number of hairs at each laser treatment than by electrolysis and hot wax treatments.

The literature supports laser treatment for hair depilation as a safe, effective, temporary method. After 3 to 4 treatments 75% of patients achieve 70% hair removal. It is not considered a long-term method of hair removal as treatment may need to be repeated after 3 – 4 years, but some patients receive a long-term reduction in hair density after a single treatment.

There are a number of complications associated with laser treatment. Postoperative pigmentation, hypo pigmentation, purpura, blistering and crusting all tend to be transient. The risk of scarring is generally low but highest in cutaneous laser resurfacing.

http://www2.nphs.wales.nhs.uk:8080/HealthServiceQDTDocs.nsf/($All)/2658AB184C03BB8B802570B6004AFA60/$File/Hirsutism%20-%206.doc?OpenElement.

oare
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, August 5, 2006 8:14 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Mesaje: 3898
Deci, eu am vrut sa-mi fac epilare definitva in zona inghinala si ca sa scap de par DEFINITIV mi-ar fi trebuit in jur de 40 de mil de lei. Explicatia sta in faptul ca trebuiesc facute cel putin 5-6 sedinte ca sa distrugi definitiv foliculul de par, daca faci o singura sedinta creste parul la loc si in doi ani mergi iar la epilatul clasic ci ceara.
O sedinta costa intre 6-8 mil depinde de grosinea firului de par si de marimea zonei afectate.
Inca suspin la aceste gand, mi-ar fi placut mult de tot dar 40 milioane hohot hohot , parca-i rata pe juma de an la un apartament.hohot
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 7, 2006 12:15 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
g_nicoleta2000 wrote:
Deci, eu am vrut sa-mi fac epilare definitva in zona inghinala si ca sa scap de par DEFINITIV mi-ar fi trebuit in jur de 40 de mil de lei. Explicatia sta in faptul ca trebuiesc facute cel putin 5-6 sedinte ca sa distrugi definitiv foliculul de par, daca faci o singura sedinta creste parul la loc si in doi ani mergi iar la epilatul clasic ci ceara.
O sedinta costa intre 6-8 mil depinde de grosinea firului de par si de marimea zonei afectate.
Inca suspin la aceste gand, mi-ar fi placut mult de tot dar 40 milioane hohot hohot , parca-i rata pe juma de an la un apartament.hohot


Pai...daca o sedinta costa 6-8 mil, la cat par am eu pe mine, ce apartament, ca imi trag vila cu piscina pe Coasta de Azur, la cat m-ar costa o astfel de epilare.Dar ar fi grozav sa nu ma mai simt in nici o perioada a lunii maimuta jupuitahohot !
ploaiedevara
Scris: Sunday, August 27, 2006 8:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 14
www.coquette.ro

Au centre in Bucuresti si Cluj. Gasiti mai multe informatii pe site-ul lorthumright
fdianamaria
Scris: Monday, August 28, 2006 12:05 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Mesaje: 4933
stele_pe_cer wrote:


Pai...daca o sedinta costa 6-8 mil, la cat par am eu pe mine, ce apartament, ca imi trag vila cu piscina pe Coasta de Azur, la cat m-ar costa o astfel de epilare.Dar ar fi grozav sa nu ma mai simt in nici o perioada a lunii maimuta jupuitahohot !


asa-i....dar de exemplu, pentru mine, epilatul e o placere (dureaza putin iar aparatul e chiar finut si exact...). In plus, mi s-a rarit asa de mult parul ca doar obsesia mea il mai epileaza...dupa ani si ani de epilat cu ceara, acum am cateva fire pe m patrat sic
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, August 30, 2006 11:36 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
fdianamaria wrote:


asa-i....dar de exemplu, pentru mine, epilatul e o placere (dureaza putin iar aparatul e chiar finut si exact...). In plus, mi s-a rarit asa de mult parul ca doar obsesia mea il mai epileaza...dupa ani si ani de epilat cu ceara, acum am cateva fire pe m patrat sic


Scuza-ma, dar epilatul inghinal numai o placere nu este.Si parerea asta sunt convinsa ca o are absolut toata lumea care practica epilatul brazilian.

Indif.cat de des ai parul in zona inghinala, indif.cat de tare este sau nu radacina fitului de par, epilatul este foarte dureros.

Apoi, nu stiu cat de placute mai sunt si alte zone in care, kiar daca parul nu este vizibil, in bataia soarelui tot se vede puful inestetic.Dar...cred ca e kestie numai si numai de gust si conceptie.Eu nu cocnept sa am nici macra puf in multe zone ale corpului, drept pt.care percep epilatul ca find o procedura nu tocmai placuta in nici una din zonele corpului.

Epilator am si eu acasa dar nu este la fel de eficient precum ceara:la epilator cresc foarte multe fire de par sub piele, pielea este mai iritata decat la ceara, fie ea si rece, epilatorul nu poate epila decat anumite zone ale corpului si poate sparge capilarele la axila, de exemplu.Deci, epilatorul poate fi satisfacator pt.un epilat superficial, dar pt.un epilat exemplar, ca pt.la mare, nu face fata.Eu una ma epilez ca si cand as merge la mare atat vara, cat si iarna.Si nu fac rabat de la regula niciodata, nici macar in sarcina.
Alina
Scris: Thursday, August 31, 2006 5:34 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Mesaje: 18834
stele_pe_cer wrote:
epilatul inghinal numai o placere nu este.Si parerea asta sunt convinsa ca o are absolut toata lumea care practica epilatul brazilian. Indif.cat de des ai parul in zona inghinala, indif.cat de tare este sau nu radacina fitului de par, epilatul este foarte dureros.


Nu numai ca nu este o placere, e chiar foarte dureros. Eu, in zona inginala nu m-am putut epila (cu ceara) in sarcina, atat de rau durea, pur si simplu nu am putut suporta durerea.
fdianamaria
Scris: Thursday, August 31, 2006 6:43 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Mesaje: 4933
Stele..intr-adevar e vorba de gust si conceptie !!! Eu ma epilez DOAR cu epilatorul, nu ma doare si in plus nu-mi ies fire sub piele. Catr despre iritatii si spart de capilare, trebuie sa-ti spun ca tocmai din cauza aia am renuntat la ceara ras Probabil ca noi doua reactionam total diferit oare As adauga faptul ca in timpul sarcinii, o cosmeticiana buna ti-ar spune ca e contraindicat epilatul cu ceara din anumite cauze.
Inca ceva: scuza-ma, dar am o mare nedumerire: unde nu te poti epila cu epilatorul????? Iti pot da adresele a cel putin doua prietene care se epileaza peste tot cu el si n-au nimic...nici macar "puf" ras

Ca tot suntem la subiect: a incercat careva epilarea cu benzi ??
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:46 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
fdianamaria wrote:

Inca ceva: scuza-ma, dar am o mare nedumerire: unde nu te poti epila cu epilatorul????? Iti pot da adresele a cel putin doua prietene care se epileaza peste tot cu el si n-au nimic...nici macar "puf" ras



Poate va suna putin dezgustator, dar iti pot spune UNDE anume nu te poti epila cu epilatorul:pe toata suprafata pubiana, inclusiv intre labii.Cam asta inseamna un epilat perfect:iti ia absolut toate firele de par, ramanand in functie de gusturi fie o dugulita mica de par (cam cat 2 degete), fie un triunghi, fie o inimioara (in functie de formele avute de cabinet), fie deloc.

Apoi, in zona anala categoric nu poate baga epilatorul, oricat de mult si-ar dorihohot , ca nu incaperas .Si crede-ma ca acolo toata lumea are puf sau par care la mare, la soare, se vede foarte urat.Ca sa nu mai spun pe fese sau pe burta unde epilatorul RUPE, nu smulge, din cauza faptului ca la o femeie cu o pilozitate normala, in zonele respective nu este decat puf, puf pe care bietul epilator nu le poate lua.

Si iti pot spune si de ce nu poate o sinura persoana sa se epileze nici cu ceara, nici cu altceva in zona pubiana:pentru ca ambele maini ale clientei tin odata de pielea, odata de una din labii, astfel incat cosmeticiana sa traga ceara fara nici un accident (se pot produce accidente pana la smulgerea clitorisului, se poate smulge usor pielea sau se pot produce leziuni care se pot infecta).

fdianamaria wrote:
o cosmeticiana buna ti-ar spune ca e contraindicat epilatul cu ceara din anumite cauze.


Eu as spune ca un medic ginecolog bun te poate indruma pana si in ale cosmeticei, daca vrei sa te epilezi in sarcina frumos.Mie una mi se pare dezgustator ca 9 luini de zile sa te duci la medic cu zona inghinala neingrijita pe motiv ca epilatul este contraindicat.Si crede-ma ca stiu foarte bine ce spun, avand in vedere ca am un uter contractil, foarte sensibil si un col cam scurt.Ca sa nu mai povestesc de contractiile de la 3 luni jumate.Si totusi m-am epilat complet, absolut complet in toate cele 38 de saptamani si 5 zile de sarcina, si am nascut la termen un copil sanatos.

Termenul de "cosmeticiana buna" este relativ.Eu una am aflat multe lucruri interesante din tainele epilatului...si as putea spune ca sunt extrem de multumita de cosmeticiana mea.As mai adauga ca o cosmeticiana buna te determina sa ii fii clienta fidela, luna de luna daca nu mai des,te sfatuieste in unele situatii (ce ceara anume sa foloseasca pt.cutare zona, ce tip de ceara cu ce ingrediente poate folosi pt.tipul tau de piele, cum sa nu iti mai creasca fire sub piele, cum sa te ingrijesti dupa epilat atat la cabinet cat si acasa, ce poti sa faci pe timp de vara pt.a beneficia de un epilat fara probleme-transpiratie, bubite, inrosirea excesiva a pielii,si nu in ultimul rand iti explica cat se poate de diplomat avantajele epilatului cu ceara, cat si cele ale epilatorului... si ar mai fi multe lucruri...dar nu stiu cat intereseaza).

Offffff....dar nu inteleg de unde atata ...supararepale .Pana la urma fiecare se epileaza cu ce ii place.Dar nu toate metodele de epilare sunt si eficiente 100% pe tot corpul.Se pare ca aici este marea dilemauff ...
stele_pe_cer
Scris: Thursday, August 31, 2006 11:47 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 6678
fdianamaria wrote:


Ca tot suntem la subiect: a incercat careva epilarea cu benzi ??


Da, eu am inercat epilarea cu benzi si pot spune ca m-am ales cu arsuri de gradul II.Dar eu am o piele foarte sensibila si probabil ceara continuta de benzi nu a fost compatibila cu tipul meu de piele.
fdianamaria
Scris: Friday, September 1, 2006 1:47 PM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Mesaje: 4933
uff sora mea se plansese ca i-a ramas ceara de pe benzi pe picioare si nici nu i-a smuls cum trebuie firele...



PS. Si eu m-am epilat "total" in timpul sarcinii, doar ca nu cu ceara. La descrierea zonelor ce nu pot fi epilate, am ramas gura-casca, sincer. Am inteles ca pe labii le e greu unora sa se epileze, dar......pentru mare, s-au inventat costumele de baie, iar la nudisti n-am vazut pe nimeni bronzandu-se...intre buci (scuze de exprimare, dar chiar n-am gasit alte cuvinte) what
Stele draga, hai sa lasam epilatul in seama altora...noi doar sa profitam de experienta cosmeticienelor thumright

pupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.