Enteroviroza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Monday, June 27, 2011 9:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali cum se numesc batoanele respective ?
Ma bucur ca sunt mai bine micutii.Nici Stefan nu bea ceai .
kali
Scris: Monday, June 27, 2011 9:57 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
oanamaria
Scris: Monday, June 27, 2011 10:01 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Saru-mana !Noi mai cumparam diverse de pe Amazon!cool
Mela
Scris: Monday, June 27, 2011 10:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Kali,sanatate puilor angel pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, June 28, 2011 3:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Se pot face si-n casa batoane de-astea din solutie electrolitica saau orice suc/ceai/iaurt cu alta ocazie daca ai niste forme. Asa ii faci pe copii sa consume lichide pe care in mod normal nu le-ar consuma.
Vedeti ca se gasesc si plicuri cu Pedialyte pudra de facut acasa. Din propria experienta recomand plicurile astea pentru ca sticlele cu solutie electrolitica deja preparata expira foarte repede dupa ce le desfaci si nu prea consumi toata sticla cand ai nevoie si arunci o gramada. Plicurile au termen lung, le poti tine ca pe un medicament preventiv in casa si faci cand ai nevoie in cantitatea care-ti trebuie.
kali
Scris: Tuesday, June 28, 2011 10:01 AM
Nivel

Solutia electrolitica se poate face numai cu ceai sau apa. Suc ori iaurt nu au voie in probleme intestinale. Am si facut, de altfel ( cu apa, ca ceai nu servesc deloc )... am scris mai sus cum ( imbunatatit cu glucoza ), insa nu vrei sa stii ce gust au prafurile care se gasesc la noi si cum le inghit ( sau nu ) cu forta. Sunt dulci-sarate de ti se intorc toate pe dos... asezonat cu gust de "statut" chiar daca am gasit chiar si cu aroma de portocala ( insa cred ca doar i-a arata aroma... nu au si bagat-o in plicalcool ).

Oricum, avem si din alea prin casa in caz de nevoie, insa am recomandat produsul de mai sus pentru ca ii atrage muuult mai mult si le papa fara a fi fortati.
Intr-adevar, nu au termen de valabilitate lung ( expira pe la sf. lui august ale noastre ), insa nu ma deranjeaza si oricum consuma 1 baton odata. Si asa, teoretic, orice scaun diaretic/ voma ar trebui sa fie inlocuit cu 50-100 ml. de solutie electrolitica in functie de varsta si... cooperare, asa ca la o enteroviroza din asta se consuma, nu gluma...
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 29, 2011 12:27 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
sanatate multa!angel
kali
Scris: Wednesday, June 29, 2011 10:12 AM
Nivel

Lilly of the valley wrote:
sanatate multa!angel

pupici
Azi e mult mai bine.
Alexia intra incet-incet pe regim alimentar normal. Azi a mers chiar si la scoala de vara; s-a simtit in stare, iubita...
Ericutz recupereaza si el... i se incheaga scaunele, acum, chiar daca le are dese, inca. Important e ca mananca bine mai nou, chiar daca mancarea e de regim.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, August 18, 2011 5:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008

sa inteleg ca enteroviroza vine cu febra neaparat? si diaree? Sara de dimineata pana la 12 a vrasat de 5 ori. de 2 ori tot ce avea in stoomac iar apoi doar sucuri gastrice. fara febra , fara diareea. i-a facut sora mea la indicatia dr 4 ml metroclopramid i.m. si a cedat greata si nu a mai varsat. o fi fost ceva de la mancare? azi a papat regim si scoatem laptele pana ne punem pe picioare complet
kali
Scris: Thursday, August 18, 2011 7:05 PM
Nivel

Posibil sa fie de la mancare daca nu incepe sa faca febra ori diaree ( uneori pot aparea dupa ceva timp ). E bine - cum spuneai - sa o bagi pe regim... da-i si niste saruri de rehidratare si vezi ce se intampla. Poate scapati usor. Am patit-o si noi; nu ne-am mai intrebat ce e si de ce atata vreme cat ne-a lasat rapid in pace.
Sanatate multa!computerlove
alexandrabogdan
Scris: Friday, August 19, 2011 8:53 AM
Nivel

nu a mai varsat, nu a facut diaree si nici febra. de dimineata e vioaie s-a cerut deja "pa-pa" si a cerut si mancare. sper ca asta sa fie tot. dc nu a facut febra si diaree pana acuma mai poate aparea?
kali
Scris: Friday, August 19, 2011 9:39 AM
Nivel

Mai... parerea mea e ca nu.newclap
Mai tine-o pe regim usor si azi si cam gata. O fi fost o indigestie, ceva...
alexandrabogdan
Scris: Friday, August 19, 2011 6:02 PM
Nivel

kali wrote:
Mai... parerea mea e ca nu.newclap
Mai tine-o pe regim usor si azi si cam gata. O fi fost o indigestie, ceva...

sara are un grupulet de vreo 4-5 copii cu care merge la joaca in fiecare zi. si toti au fost busiti: ba au varsat, ba au avut diaree si au varsat. toti copiii sunt la regim
ilioara
Scris: Saturday, August 20, 2011 7:57 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
Fetelor si eu sunt cu Iusti pe urmele voastre,msio bine zis ale Sareicry intorcandu-se de la tara in fata portii a inceput sa vomite,am crezut ca e de la raul de masina,dar a continuat de trei ori dupa.I-am dat si amtibiotic Cexyl la recomandarea med ca are gatul urat si ceva la faringe ,voia chiar sa il bage pe injectabil eu m-am opus fiin atatea medicam orale,tuseste productiv si ii dadeam fluimucil.Acum i-am dat metroclopramid si vad ca s-a oprit dar nu vrea sa manance si nici sa bea ceai.ce sa fac cu antibioticul ,ca nu i-l pot dat pe burtica goala ,aaaaa bea apa multa?pupici
alexandrabogdan
Scris: Saturday, August 20, 2011 5:37 PM
Nivel

se pare ca noi am scapat relativ ieftin fara tratament. doar un metroclopramid injectabil
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.