Enteroviroza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carmenush
Scris: Sunday, December 21, 2008 6:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
Mariuta, multumesc. N-am decat sa-l trimit pe sot sa faca de undeva rost de bani sa ia lapte fara lactoza si prafulete pentru rehidratare. Mai e si duminica azi, asta e partea cea mai proasta. cu ea nu ma mai duc la aceeasi doctorita, ca vad ca prescrie antibioticele cu mareusurinta. Daca se agraveaza azi sun cumnata sa vina sa ne ia la Bucuresti la Matei Bals.
Ely
Scris: Sunday, December 21, 2008 1:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Carmenus multa sanatate fetitei sper sa nu se agraveze.
Cat despre institutul Matei Bals iti recomand fosta mea sefa de sectie Doamna Dr Rozina Iagaru este o doctora fff buna .Am lucrat 3 ani cu dansa la sectia pediatrie .hearts computerlove
Fluturas
Scris: Sunday, December 21, 2008 4:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
daria,multa sanatate
Ana
Scris: Sunday, December 21, 2008 4:56 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
sanatate multa la micutza!pupici pupici pupici pupici iloveyou
carmenush
Scris: Wednesday, December 24, 2008 8:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
Va multumim de urari. Noi am fost de duminica pana ieri internate la Matei Bals. A fost enterocolita cu rotavirus, Au pus-o la perfuzii pentru ca era foarte deshidratata, dar a avut o evoluti surprinzator de buna, asa a spus doctora. Nu i-a dat antibiotic pentru ca fiind virus, antibioticul nu are ce sa-i faca. Acum avem inca 5 zile de regim alimentar, Biotics baby, sab simplex si hidrasec. Oricum am facut bine ca am mers acolo. Iar ca medic am avut aceeasi doctora pe care am avut-o cu Radu acum un an , Draghicenoiu Ruxandra, o dulceata de doctorita.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, December 24, 2008 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
imi pare rau ca ati avut asemenea probleme! pale bine ca si-a revenit puiul tau.

este groaznica enteroviroza, a avut si piciul meu in primavara asta, am fost in spital cateva zile, in perfuzii si nu e de joaca.

eu mi-am invatat lectia: cand are scaune diareice care nu se opresc cu tratament si regim sau miros urat si se deshidrateaza, trebuie mers la spital. noi am asteptat acasa (sub tratament e drept, dar s-a dovedit prost pana la urma) o saptamana in speranta ca ii va trece insa, din pacate nu am facut decat sa ii agravam starea. s-a deshidratat foarte rau, a inceput sa verse si am ajuns la spital internati de urgenta si pusi in perfuzii. nu mai manca, nu se mai tinea pe picioare. offf.... Doamne, bine ca a trecut!

simptomele de acest gen nu trebuiesc niciodata neglijate!

multa sanatate puiutilor mici!
kali
Scris: Sunday, June 26, 2011 5:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ne-am "captusit" si noi cu enteroviroza.

Ericutz - inceput de joi seara cu febra 39... vineri vomita din ora in ora... sambata cat de cat stabil... azi scaune diareice, insa nu foarte multe... vreo 3.
Nu a mancat absolut nimic de vineri dimineata... are crampe, il tin cu saruri de rehitratare - 1 lg-ritza la 200 ml - si glucoza - 1 lg-rita la 100 ml. ( cate 1l /zi ), date cu seringa.alcool
Facut crp-ul si e viroza sigur, deci mergem pe simptomatice.
Pana ieri la pranz a fost leguma dupa care a inceput sa-si revina incet-incet. In continuare face febra pana in 38.5, la 8 ore.
Azi e vizibil mai bine... muult mai activ si, pe langa sarurile alea gretoase a baut 100 ml lapte fara lactoza.
Ne tine 1 sapt. siiigur. Pe pariu!alcool

Alexia - inceput tot joi, cu voma si diaree. Febra a aparut abia sambata dimineata si a urcat chiar si pana la 39.3.
Ea si-a revenit mult mai repede. Ieri deja rontaia covrigei iar febra nu a mai facut de sambata noapte. E disperata ca nu o las sa manance nimic ce-i place dar... asta e!

Eh, si uite asa fac eu nopti albe...
monica irimia
Scris: Sunday, June 26, 2011 5:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Kali, sanatate multa copilasilor. floare2
misha
Scris: Sunday, June 26, 2011 5:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
kali, multa sanatate micutilor! Dragii de ei, pupam burticile sa treaca repede, repede si sa nu faca si fratiorii!
AdrianaC
Scris: Sunday, June 26, 2011 6:40 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kali, multa sanatate puiutilor si ai grija sa nu ia si ceilalti... din cate stiu eu, asta se transmite si puteti lua inclusiv voi, adultii...

Sanatate multa !
kali
Scris: Sunday, June 26, 2011 6:51 PM
Nivel

Multumim mult!
Stiu, fetele, ca e extrem de contagioasa.
Ceilalti 2 copii sunt la bunici. I-am separat de vineri; vin acasa doar la somn.
Iar noi... pe mine m-a incercat putin ( ca o usoara jena la stomac ) dar vad ca am scapat usor si repede.
Maria & Mario
Scris: Sunday, June 26, 2011 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Multa sanatate piticilor ! majoreta
delfinasa
Scris: Monday, June 27, 2011 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa va refaceti repede, piticuti Eric si Alexia! pupici important e sa nu ia si fratiorii ceilalti...noi parintii, vrem-nu vrem, suntem in contact zilnic cu copiii nostri bolnaviori sa daca e sa luam, luam, ce sa facem?
Puteti incerca si ceai de galbenele ca e un foarte bun pansament gastric.
Sanatate multa tuturor!
oanamaria
Scris: Monday, June 27, 2011 9:00 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali cum sunt micutii?
Sanatate va doresc!
kali
Scris: Monday, June 27, 2011 9:45 PM
Nivel

oanamaria wrote:
Kali cum sunt micutii?
Sanatate va doresc!

Multumim!computerlove
Alexia e relativ ok. Mai are stari de greata insa nu mai face nici febra nici diaree si incepe incet-incet sa pape. Inca e la regim.
Ericutz... kk-ceste de zor. Da' e vesel si activ... nu mai face nici el febra si papa foarte bine, chiar daca e mancare destul de putin variata si nici extraordinar de gustoasa.

Delfinasa, copiii mei nu beau - din pacate - niciun fel de ceai. Am incercat cu ceai de secarica si... nimic. Da' ne-a dat d-na doctor niste batoane ( un fel de... ca pot fi folosite ori pe post de suc, ori de inghetata ) colorate si aromate, special pentru burtici suparate pe care le papam cu maaaaare succes.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.