Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noi iar ne distram cu o minune din asta la burtica, de origine virala. De ieri facem iesiri romantice in oras, la spital, pentru portia de perfuzii. Bobocel e molicel tare, nu papa, doarme de rupe si geme de rau. Va trece si asta, ce-'om face? Nu crestem noi mari? Barbatel inalt si cu muschi?? Spaima virusilor la burtica? Asa m-am saturat... |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Of, Kali, stiu cum e! Ce sa-ti urez? Sanatate? Nervi de otel?....Cred ca amanadoua! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Nici nu am terminat tratamentul bine de raceala cu tuse.......ca acum a inceput burtica si cu deranj o fi viroza ceva?in privinta alimentatiei suntem obsedati sa fie bine..azi la gradi a fost de 3 ori,,,alis a mea care nici nu stia cum arata toaleta la gradi |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Hmm... suspectez o enteroviroza la Andrei... Ieri seara a facut febra 37.5 axial din senin, i-am dat 5ml de Nurofen 6-12 ani si i-a scazut cam in 1 ora... apoi nu a mai facut... A dormit mult, de seara de la 20:00 pana a 2-a zi la 8:00...
Azi am mers cu el la cumparaturi si deodata l-am vazut ca s-a albit la fata si il lua somnul. Am plecat repede spre casa si in masina a facut iar o febra usoara. I-am dat 5ml de Nurofen pe la ora 12:30 ca aveam la mine si iar a adormit... a dormit tot drumul pana acasa, vreo 40min.
Apoi a mancat de pranz si s-a culcat de la 15:30 pana la 18:30.
Ce am observat e ca a inceput sa il doara stomacul si sa mearga des la toaleta, desi inca nu a dat in diaree, dar a avut cam 3 scaune / 2 ore...
I-am mai dat acum un eubiotic si sunt in stand by sa vad ce se mai intampla... daca creste febra, incepe cu varsaturi sau diaree... Sa speram ca nu ... |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Adriana, cum este Andrei? Sanatate multa. |