Imi e dor de povestile voastre , de ce mai lucrati de tot ... Pupici pentru voi si multa sanatate !
|
Salutari si ganduri bune ! da timpul trece si trece .....
|
Mihaela . Mary ...nici nu stiti voi de cite ori nu mi-am dorit sa fiu mai aproape de voi de trairile voastre alaturi de copii .La vremea mea problemele cu copiii au fost mici , asa era viata dar acum cind mi-au crescut nepotii am ramas fara replici , fara sa ma pot gandi de ce tineretul de azi e asa poate telefoanele , calculatoarele si cind nu gaseam rezolvare imi doream sa pot vorbi cu voi ca desi mai tinere mi-ati fi putut da lectii de viata asta noua moderna pe care eu nu o inteleg .Forumul asta si faptul ca v-am gasit mi-a fost de mare ajutor sa ma mai dumiresc cu multe ,,,,, Sper sa intrati mai des sa mai vorbim T Mihaela daca ma accepti pot devenii cu cea mai mare placere una dintre prieteniile de pe FB Va pup si ma mindresc cu asa fete !
|
T-Mihaela !!! ma bucur //sa te aud// Tot am mai intrebat de tine Ma bucur , ma bucur ca esti bine Da , as vrea si eu sa mai povestim ! poate faci un grup !
|
Sunt aici dar mai rar ! mici probleme dar toate sunt trecatoare !
|
Kali , Bereea .. multumesc de ajutor !
|
Asteptam sa ne mai ,, auzim ,, !
|
Ce cadou sa iau unei femei in jur de 50 ani varsta ? Are de toate dar e ziua ei si o iubesc !
|
SI noua ne-a fost dor ! suntem aici !
|
Adevarata arta culinara !
|