O sa ramana cu siguranta Sunt foarte bune testele astea , le-am încercat si eu anul trecut si exact asa a aratat si al meu la 9 dpo, deși valoarea beta era 16 in acea zi . acum am 13 saptamâni :) Ai încredere ca o sa fie bine ! Ps : nu am fost activa ca aspiranta la bebe 2 , dar v-am urmarit din umbra
|
oanatm wrote:
Mul?umesc de informa?ii... Mâine il sun ca oricum primesc rezultatele la analize ?i sa ma programeze.pt.marti la eco ca apoi pleaca în concediu.
LE: pt cârcei mi-a recomandat calciu ?i magneziu
Medicul meu este homeopat ?i atunci îmi recomanda si alte metode :) magneziu mai iau si eu si calciu este inclus in vitaminele prenatale , de aceea ti-am spus ce am folosit eu extra :) sper sa te ajute sa scapi de ei ca e neplacut :)
|
oanatm wrote:Buna fetele! Fluturash26 felicitari ?i casa de piatra ?i tot ce va dori?i!
Fetele care a-ti avut probleme cu umflatul picioarelor, a-ti luat ceva, sau cum a-ti rezolvat problema? Deja ma enerveaza ca mi se umfla doar jos la încheietura ?i e destul de inestetic...De vreo 2 zile am problema asta. Sa fie de la statul pe scaun? Oana mie mi se umflau picioarele si aveam cârcei noaptea . la recomandarea medicului am început sa masez picioarele in fiecare seara cu o crema de la farmacia naturista pe baza de extract de castan si hamamelis . Dupa o saptamâna am scapat de problema , insa mentinem ritualul :)
|
Felicitari ! Sa fiti sanatoase si sa va bucura?i de momentele astea pana la termen :)
|
oanatm wrote:
Off, o sa vad ce îmi recomanda medicul azi. Eu nu iau antibiotice de obicei, dar daca e nevoie o sa fac ?i asta.
Nici eu nu iau antibiotic , dar acum ma gândesc ca poate e mai bine sa evit orice ar putea sa dauneze bebelui. Sa îmi spui te rog ce zice medicul tau ??
|
oanatm wrote:Buna fetelor, help please...Azi mi-au venit rezultatele la analize ?i mi-a ie?it o minunata infec?ie urinara cu E-Coli...N-am avut niciodata, nu ?tiu ce e... Evident m-am panicat in secunda doi, mi-am sunat ginecologul si a zis sa stau lini?tita ca nu e grav, dar totu?i pâna mâine când merg la control mi se pare o ve?nicie. A?i avut a?a ceva, sau ?ti?i ceva cu ce se manânca asta? Am.citit pe net dar parca mai mai rau am facut. Culmea e ca nu am niciun fel de simptome ca a? avea infec?ie urinara. Ma gândesc sa repet analiza. Exact acelasi lucru am si eu , am repetat urocultura si proba de urina si mi-a iesit din nou e-coli. Initial a spus ca daca este asimptomatic sa nu ne grabim cu tratamentul , insa între timp am început sa am uneori usturime la urinare și atunci mi-a recomandat zinat antibiotic pt 10 zile , cu conditia sa îl iau dupa 14 sapt. Înca nu am administrat ... nu stiu daca sa iau . Am auzit ca nu ar dauna , dar in general nu îmi place sa iau medicamente
|
Alexis21 wrote:Buna diminea?a! Cum sunte?i astazi? Fetelor, am o curiozitate. Voi mai be?i cafea? Eu marturisesc ca da. Doctorul a zis ca e ok, nu mai mult de 200 ml pe zi. Eu nu consum asa de mult, pun în cana cât un deget ?i apoi umplu paharul cu lapte. Am încercat sa nu beau dar în zilele când am facut asta m-a durut capul îngrozitor. Si eu mai beau cafea , am dimineti când ma trezesc cu stare de rau și îmi trece cu o cafeluta :) Beau mai rar , dar 2-3 pe saptamâna tot beau . Am remarcat ca îmi scade tensiunea când îmi este rau și cred ca de aceea ma ajuta . Cred ca dacă nu abuzam , nu este o problema
|
oanatm wrote:Buna fetelor, noi azi am fost la poze... Gaza mea are 1.83 cm ?i ecografic 8 saptamâni ?i 2 z...Suntem bine, mai merg peste 2 saptamâni ?i atunci mi-a zis ca fac ?i analizele ?i dublu test. Felicitari ! A crescut bebele
|
Lolly wrote:Mai face cineva tratament cu ovule utrogestan sau a facut? Am terminat o folie dar vad ca seara cand il pun gasesc secretii maronii, uneori mai rosiatice dar nu neaparat ca sangele.....o fi de la ovule sau bobita face ceva acolo prin uter?:( Si eu am tratament cu utrogestan , nu am avut secretii cum zici tu . Poate se aseaza bobita mai bine acolo și de asta :) Eventual vb cu medicul , poate îti mareste doza de progesteron
|
Lolly wrote: Stres pana sa apara bobita...stres cand apare....uof.....Doamne Doamne ne pazeste...sper cu siguranta Doamne Doamne are grija de noi si bebelusii nostrii mici
|