karina la capitolu perlute daria e campioana aseara dupa pe a papat lapticu vine la mine si zice " mimi pupi duc ochi la nani sunt obotiti"
|
Pt toate mamicile http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y
|
oanalaurisa, anu trecut am facut si eu ketchup dupa reteta pe care o ai si tu e o bunatateeeeee sper sa fac si anu asta macar o portie
|
superrrrrrr felicitari pl casuta e o zona tare faina
|
felicitari pt burticute si sarcina usoara
|
buna mamici, eu am o stare tare naspa sunt in renovare si toata casa e numai prof, faianta, greie si toate alea abia astept sa termin o data de pus faianta si sa vine mobila sa se lumineze si casa mea mai pe seara am si musafiri verisori lui cristi de la targoviste sunt in trecere fac manastrile din moldova, numai ei mai lipseau dar sper sa inteleaga asta e situatia va pup dulce si va doresc o seara placuta
|
Cum testam daca mierea este curata?
Fiecare dintre noi doreste sa consume miere curata, de calitate si nu contrafacuta. Cei mai multi apicultori ne-au recomandat urmatorul procedeu drept un test sigur in acest sens. Se incalzesc doua linguri de miere intr-un vas de sticla; apoi, adaugam sase linguri de alcool, amestecand bine totul.
Daca la fundul vasului apare o substanta alba, mierea este cu siguranta falsificata. In cazul in care mierea se dizolva complet in alcool, fara sa se depuna o substanta tulbure pe fundul vasului, avem certitudinea ca mierea este curata. Daca ne referim la calitate, sa optam pentru mierea de culoare aurie sau alba, cu aroma, de consistenta smantanii si cat mai transparenta la culoare.
Mai exista si o alta metoda de testare a mierii curate, destul de simpla: introducem o lingurita in borcanul cu miere si apoi o ridicam, lasand sa curga mierea. Daca aceasta curge continuu, mierea este naturala; cand curge sub forma de picaturi, mierea este contrafacuta.
Atentie! Zaharisirea nu este un semn ca mierea este falsificata decat in cazul mierii de salcam pura, care nu se zahariseste. In rest, la diferite temperaturi, orice tip de miere se poate zaharisi. Ea nu trebuie incalzita pe foc pentru a deveni fluida, deoarece se transforma chimic si isi pierde multe dintre calitati. Din acelasi motiv, mierea nu se pune in ceaiul fierbinte. Mierea zaharisita insa e la fel de bogata in substante hranitoare ca cea originala si poate fi folosita cu incredere.
|
burticutelor ma bucur tare mult pt voi sper sa treca si pe la noi o barza sa ne aduca un fratior
|
La noi a fost cam asa Daria am ales impreuna mai mult eu Adriana la rugamintea lui tata in dorul lui mama, la 6 luni de la imormantare am aflat ca o sa am un bebe iar tata a zis ca daca e fata sa ii pun numele lui mama ca sa se aline cu ea si tare bine mai seamana cu mama si il iubeste pe tata la nebunie si el pe ea e o dragoste mai speciala intre ei.
|
Maria & mami pai suntem domnisoare si trebuie sa avem sutien a facut un mare scandam in magazin pt costum cum sa mearga ea cu pupica (putica) goala raly
|