Profil: Ellena
Despre
Utilizator: Ellena
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, June 10, 2012
Ultima vizita: Tuesday, June 12, 2012 8:21 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cluburi de conversatie cu un vorbitor nativ
Postat: Tuesday, June 12, 2012 10:32 AM
taty wrote:

Cine face reclama aici si nu-i este inchis topicul, are deja acordul administratoruluipupici. De aceea tu ai vazut deja reclame la alte evenimente

Imi cer scuze, nu stiam acest lucru. Atunci imi permiteti va rog sa sterg link-ul de la site, dar sa las discutia deschisa? Am observat ca nu mai pot edita primul post pentru a sterge linkul.

Este un subiect interesant oriunde ar alege cineva sa isi inscrie copiii (si daca doreste acest lucru) pentru a beneficia de aceste conversatii cu vorbitori nativi. ras

Ma bucur ca ati inscris fetita si imi pare bine sa vad o atitudine atat de pozitiva si optimista pupici
Postat: Monday, June 11, 2012 8:41 PM
taty wrote:
Aceasta scoala este excelenta , stiu pentru ca am elevi care merg acolo si stapanesc engleza foarte bine inca din clasele I-IV . Am inscris si eu fata anul trecut din iunie, dar am ratat inscrierea oficiala in septembrie si n-as vrea sa ratez anul asta ! Au rezultate deosebite si chiar nu cred ca mai au nevoie de reclama,, abia gasesti loc la ei.
Ma bucur ca mi-ati readus amintepupici

Ma bucur sa aflu ca stiati de aceasta scoala si ca doriti sa va inscrieti fiica. Imi pare bine ca v-am reamintit ras

Va doresc numai bine,
Ellena
Postat: Monday, June 11, 2012 8:29 PM
alimami wrote:
Pai, in primul rand cred ca nu e permisa RECLAMA pe acest site. Apoi, sunt vorbitori nativi care vorbesc cu oricine,fara bani.Daca intr-adevar doreste cineva cursuri de vara, atunci asta e altceva.
Sunt la multe scoli,in diferite orase cursuri,tabere de vara,cu vorbitori nativi tinute de diferite organizatii, de ex SCROLL, Peace Corps etc. In alta ordine de idei, esti putin in eroare,deoarece metodele moderne de predare a limbilor moderne pun de multi ani accentul pe conversatie. Intr-adevar, in vacante copiii mai pierd contactul cu limba straina cateodata, dar in general ei merg in strainatate,discuta cu prieteni din alte tari, merg la tabere de vara, la cursuri cu vorbitori nativi(nu neaparat la scoala promovata de tine).

Imi pare rau daca ceva din mesajul meu v-a ofensat. Din ce am observat in topicurile dinaintea celui deschis de mine erau puse site-uri si promovate evenimente. Acesta a fost singurul motiv pentru care mi-am permis acest lucru.

Exista intr-adevar vorbitori nativi care vorbesc cu oricine, dar aici discutia era despre elevi care sa participe la un astfel de modul intr-un mediu organizat si placut si nu de "oricine".

De asemenea regret sa spun ca desi sustineti faptul ca metodele moderne pun accent pe conversatie, experienta proprie si ceea ce spun alti parinti contrazic ca acest lucru s-ar petrece in scolile de stat, deoarece despre ele era vorba.

Este multa lume care nu stie ca exista aceste cursuri de conversatie (la orice scoala sau organizatie, in orice oras) si ca exista si aceasta optiune, in cazul in care nu toata lumea isi permite sa trimita copii intr-o alta tara pentru a lua acolo contact direct cu limba straina intr-un mediu multicultural, dar si-ar dori totusi sa poata beneficia copii lor de o astfel de experienta.

Pur si simplu am dorit sa aduc la cunostiinta si altor persoane ca aceasta optiune exista si ca este benefica pentru copii nostri, nu am obligat pe nimeni sa faca nimic.

Cu respect,
Ellena
Postat: Sunday, June 10, 2012 8:26 PM
Salutari tuturor!

Exista un aspect al invatarii si exersarii unei limbi straine prin intermediul conversatiilor cu un vorbitor nativ al acelei limbi intr-un mediu organizat. Mi se pare o idee foarte buna sa ne facem copiii sa doreasca sa invete si sa comunica intr-o limba straina, cum ar fi engleza, care este atat de raspandita in zilele noastre cry .

Majoritatea copiilor nu au deprinderea de a vorbi intr-o limba straina si de a se exprima liber, dat fiindca la scoala nici nu au cu cine si oricum nu se pune prea mare accent pe asa ceva. Aceste cluburi de conversatie par sa-i stimuleze si sa-i ajute sa se deschida, deoarece copii beneficiaza de activitati atragatoare si distractive pe baza unei varietati de subiecte care ii indeamna sa comunice in limba engleza :). De asemenea ele se potrivesc atat scolarilor de varste mai mici cat si adolescentilor.

Exista astfel de module de conversatie si pentru vara. Mi se pare frumos sa faca asa ceva macar putin in timpul verii pentru a nu se desprinde total de limba straina.

Mai multe informatii apar aici: http://www.shakespeare-school.ro/cursuri_limba_engleza/cluburi.html

Ce credeti? Este ceva care i-ar ajuta pe copii nostri? Este ceva la care ati vrea sa participe copilul vostru?

Va pup,
Ellena