freya1 wrote:Ella, si piticul meu a avut de cand avea cateva saptamani pana mult dupa un an, apoi mai cresteau la cate o raceala, se mai micsorau si pediatrul ne-a zis la fel, ca e absolut normal la copiii mici
Multumesc Freya Ma speriasem in ideea in care unul il simt puțin mai mare ca celalalt (in gândul meu trebuiau sa fie amândouă la fel ) deși nu sunt vizibile doar se simt daca palpez mai tare.
Eu:30 El:30 TTC 2019 Test pozitiv 15.10.2020 Beta1 (16.10):188,9 Beta2 (19.10):1086,2
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Roser wrote:Bună Ella! Chloe a avut unul în spatele urechii cand avea vreo 5 luni. Nu era vizibil dar i l-am descoperit când o țineam în sistem și o mângâiam pe par, nu știu de când il avea să fiu sinceră. Am fost cu ea la pediatru si mi-a spus ca daca e mic si mobil nu reprezintă niciun pericol, se fac in urma răcelilor si uneori durează săptămâni bune până se retrag. Mi-a spus să îl urmăresc să nu crească, să nu se înroșească etc., dar nu a fost cazul ca i-a trecut.
Multumesc pt răspuns! 😘
Eu:30 El:30 TTC 2019 Test pozitiv 15.10.2020 Beta1 (16.10):188,9 Beta2 (19.10):1086,2
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Bună mamici, ce mai faceți, piticii cresc frumos? Vin cu o întrebare către voi. Oliver al meu are in zona cefei 2 ganglioni occipitali. I-am descoperit de 4 saptamani după un episod de febra,deși e posibil sa fi fost de mai demult acolo. Ideea e ca nu sunt vizibili, dar la o palpare mai riguroasa ii simt, unul e puțin mai măricel față de celalat, dar nu cred ca au mai mult de 0,5 cm. Am fost și la pediatru cu el și mi-a zis ca e normal, ca rămân acolo la vârsta asta, dar mie mi se pare ca ii are de ceva vreme si ma îngrozesc la ce citesc pe internet. Nu il doare, nu zona roșie, sunt mobili, dar ma deranjează ca ii știu acolo. Ați întâmpinat si voi situații cu acești ganglioni?
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Andreeax wrote:Fetele,aveți vreun wrap de dat? 😁 Contracost bineînțeles . Am dat casa cu fundul in sus după al meu și nu e de găsit. 😞
Andreea cum ești? Când ai născut? Cum e in noua formula?😍
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Andreeax wrote:
Creeeed ca ne-am hotărât și la nume. Probabil o sa avem 2 Hugo pe grup. 😍😍😁🤣
Pai clar e un nume frumos🥰
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Andreeax wrote:
Nu știu sa îți răspund exact la întrebare dar eu zic sa ai încredere in el,sigur o sa fie bine. Vorbește cu el,spune-i prin ce schimbări o sa treceti. Eu sunt mereu uimita cât de multe pot înțelege ăștia mici😍
Eu ma simt din ce in ce mai grea și nu in contextul kg pt ca acolo am pus doar 3 🙈 M-am simțit excelent pana la 29w și de acolo au început brusc contracțiile ,s-a micșorat colul,tratament,dexametazona etc sper sa aj la 37 ca data trecută. In rest toddlerul meu e sprinten vioi,aleargă ,face de toate,ia bine in greutate,vorbește mult si e super amuzant siiiiii am descoperit o groaza de alergii întârziate iar de când am scos alimentele respective am scăpat si de refluxul vieții .(după 3 luni începem sa le reintroducem). A foat greu pt ca a tb sa scot toate lactatele ,oul albus si galbenus,faina de grâu,mai multe fructe si legume. 😞
As vrea sa citesc mai multe despre fiecare din voi,ce mai faceți,cum sunteți dar probabil e fiecare contratimp si cu o groaza de treburi. Va imbratisez pe toate,nu va mai numesc,va știți! 🤗😘
Oh prin câte și mai cate treci si de data asta... Dar bebe sa stea bine cuibărit acolo, măcar pana la 37 săptămâni 🥰 V-ați hotărât la nume? Alergiile vieții! Urmează si noi sa consultam un alergolog, clar are multe alergii si al meu. Chiar alergii la chestii la care pana acum nu a avut reacții. Reflux silențios, agitație noaptea, chiar și oftatul/suspinul pe care il face cand doarme tind sa cred ca e de la reflux. Ma bucur ca Ares e vioi si ca nu mai aveți probleme cu greutatea. Daa piticii ne uimesc pe zi ce trece la cate stiu, spun si fac ❤️
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
Hello mamici! Ce mai fac piticii? Mămicile care ați alaptat si in perioada in care ati dat piticul la creșă sau ați început munca, cum s-au descurcat piticii la somnul de amiaza? Al meu adoarme doar la sân, iar peste 1 luna încep munca, iar din septembrie merge la creșă și ma gândesc cu groază ca o sa refuze somnul daca nu primește țiți. Momentan nu vreau să-l întarc, defapt nu am răbdare să il întarc pentru ca e foarte atașat de țiți si e cu scandal la fiecare încercare. Au reușit piticii alăptați sa adoarmă fara țiți?
Andreeax, cum mai ești? In iunie ai termen?
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
ANDREEA2929A wrote: La noi au ieșit de mult caninii și foarte repede, au mai supărat o colțurile la molari ft ft greu au ieșit dar suntem gata și cu ele. Însă nu știu de ce nu doarme cum trebuie e durere ori 2 somnuri ori 1 tot 9 h doarme noaptea . Nu mai știu ce sa mai fac sa o văd ca se odihnește. Ieri mi a făcut un somn a picat la 20 foiala maxima plimbat, lapte, la 5 era drepti. Și nu e asociere sânul ca a avut și nopți dormite toate cap coada însă puțin ca nr de ore 8-9. Merge ft bine singura poate și asta, vb mult, la pediatru am fost deci n am nici o explicație . De când a început cu mersul e horor la somn🙈
Probabil faptul ca are achiziții noi explica agitația de peste noapte. A meu max 10 ore doarme dar și alea cu multe reprize de țiți.
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
ANDREEA2929A wrote: In perioadele de erupție se acc și refluxul cel puțin la noi așa a fost, ce ajuta mult la treaba asta e sa fie nasul ft curat, adică seara mai ales acuma ca și aerul din casa e uscat, apa de mare și batista bebelușului, de la reflux mereu vor avea secreții in spatele nasului. A mea cere singura și când e la sân îmi duce mâna la nas și mi arată ca nu poate respira și spune tzaaas( adică sa i aspir nasul- tzass vine de la apa de mare știi 😂🙈) De câte ori am zis și eu asta cu somnologul, teoretic dacă ți l asculta des pediatra și e ceva la inima și plămâni ți ar fi spus, eu cred ca e de la nasuc plus reflux. Noi și acuma suntem pe sirop cel puțin seara la culcare e nelipsit, pt ca îmi adoarme la sân și n am ce sa i fac, când îmi permite o ridic sau se ridica singura sa scoată aerul( asta e regula pt un somn liniștit apoi) dar uneori adoarme și n am ce sa i fac.
Daa e in plina erupție de canini, 3 la număr. Si la noi adoarme la san, nici o sansa sa scoata aerul... Draga de ea🥰 știe cum sa te atenționeze. Da chiar ieri am fost din nou la pediatru,l-a ascultat, a zis ca e in regula... Dar tot îmi sta pe creier pana nu primesc mai multe confirmări ca e ok... Bineinteles ca acum sunt tot cu ochii pe el si am observat ca mai ofteaza si peste zi... Sau o iau eu razna si orice respiratie mai puternica deja e bai🤦
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
ANDREEA2929A wrote: Da, destul de des am obs și eu asta. La mine e mereu congestinata și mereu scot secreții de la reflux sau când doarme intr o poziție mai ciudata . Oricum din ce am înțeles ei au polipii măriți in volum poate și asta e de vina. Nu strica un control ORL pt liniștea ta. Și pe mine m a liniștit pediatra, eu mereu puneam pe seama refluxului treaba asta.
Multumesc Andreea😘 pediatra vrea sa ma liniștească si pe mine, dar sunt cam greu de liniștit momentan am făcut un set de analize, asteptam rezultatele, apoi mergem la ORL si daca nu e asta verificam si cardio, pulmonar si neuro. In cel mai rău caz apelam la un somnolog. Stiuuu sunt o mama disperataaaa si bineînțeles ca pentru toată gândirea asta a mea mi-am pus toata familia in cap, ca sunt cam "dusa" ca doar chinuiesc copilul cu controale😁cei drept Oli inca mai are reflux silențios, il aud de multe ori dupa ce papa san si adoarme, ca ii vine înapoi si inghite.
Baby Oliver💙 01.07.2021
|
|