Profil: Ella123
Despre
Utilizator: Ella123
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, May 9, 2018
Ultima vizita: Saturday, June 20, 2020 9:53 PM
Numarul de postari: 1,356
[0.13% din toate postarile / 0.55 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 13
Postat: Thursday, June 11, 2020 10:20 PM
Alle.p wrote:
Ella, daca iti doresti un sistem ergonomiv, cu viata mai lunga si buget redus, iti recomand sa iei unul sh. Gasesti pe grupurile de vanzari babywearing de pe fb.
Eu am un casa zamfirei wrap conversion, luat de pe unul din grupuri cu 220 lei. Si sunt foarte multumita de el. Pentru mine este cel mai comod din cele incercate pana acum.
Am mai incercat un manduca si un ssc de la ia-ma cu tine(app sunt la reducere aici, cu 200 lei unul nou). Manduca, nefiind wrap conversion, mi s-a parut nult mai incomod, atat pentru mine, cat si pentru bebe. Cel de la ia-ma cu tine pe mine ma jena la spate, partea buretata fiind mai scurta ca la casa zamfirei. Dar am prietene putin mai slabute sau mai mici in spate carora le vine foarte comod.
Ideal ar fi sa apelezi la biblioteca locala si sa incerci mai multe sisteme.
eu nu sunt slabuta deloc, deci probabil nici pentru mine nu ar fi chiar ok. Nu cred ca avem în Ploie?ti..sau nu ?tiu eu oricum ma interesez. E ca mofturos ?i nu vreau sa stau iar sa returnez..

Feleor, nu neaparat ca îmi fac griji ca nu sta în fundulet, dar mi e pu?in teama la diversificare. Nu cred ca e o idee buna sa îl pun în scaun,am antilop de la ikea.. Înca n am încercat sa vad cum sta.. M

Baby boy
Postat: Wednesday, June 10, 2020 6:48 PM
Mul?umesc fetelor. Chiar pe acesta îl am în cos de la eMAG ?i mai aveam unul cu scaunel.
Andra, ai încercat ?i alte marsupii? Ma gândesc ca poate nu i a placut cel pe care l am luat ini?ial ?i sa încerc cu altul. Ieri am probat pe al unei prietene, a stat vreo 20 min, ?i mai statea..

Baby boy
Postat: Wednesday, June 10, 2020 8:00 AM
Anitta76 wrote:

Buna Ella, si eu sunt putin dubii cu statul asta in fund ca a mea nici acum nu stauff Desi daca o pun pe perna se ridica singura, nu are stabilitate sa stea si cade in fata...eu inca nu stiu daca e bine sau rau dar am zis sa mai astept vreo 2 saptamani si dupa sa consult ceva...dar nu stiu ce...kineto sau pediatru...pale
Mult succes la diversificare, si multa rabdare sa ai. Cum te-ai gandit sa incepi? Pasat sau bucatele?
mie kinetoterapeutul mi a zis ca bebe poate sa stea în fund ?i la 7 8 luni deci sa nu îmi fac griji atât timp cat sustinut sta, sau cum e fetita ta, se ridica singura de pe perna. Al meu o face pana la jumatate dupa care pica pe spate. Încep cu pasat, la cât sunt de panicata cu inecatul am ales varianta asta. Întâi morcov, apoi mai adaug pastarnac etc.. ?i la o luna introduc mic dejun cu fructe.

Baby boy
Postat: Tuesday, June 9, 2020 3:51 PM
Buna fetelor! Ce mai faceti? Am avut o perioada în care nu am fost prea activa pe grup, uitasem parola dar intr un final am reusit sa intru. Voi fi mai activa de acum. În rest, mul?umim lui Dumnezeu, suntem bine. Ne pregatim pentru diversificare, mai greu cu statul în fundulet, înca nu are stabilitate nici tinut, dar cred ca e inca devreme. Capul îl mai tine intr o parte, ba stânga ba dreapta ba drept, am fost la kineto ?i mi s a zis ca e în regula, nu avem torticolis, e doar o problema de postura, se va corecta când va sta în fund. În brate când sta îl tine drept. Ma gândeam sa ii iau un jumper, dar tot citesc ca, la fel ca ?i premergatorul, ju e chiar indicat. Voi ati folosit? Si inca nu ne am luat un marsupiu, am încercat cu un kokadi pe la 4luni ?i jum ?i nu i a placut. Acum am vazut la eMAG un wunderkid, parca as lua ceva mai ieftin tot în ideea ca poate nu ii va placea. Voi ce ave?i..?cu scaunel sau fara si mai accesibil ca pret. Pupici!

Baby boy
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 12
Postat: Wednesday, March 18, 2020 8:09 AM
MirelaD wrote:

Ella ?i eu eram îngrijorata ca nu î?i ridica deloc capul când statea pe burtica,mai ales ca nu îi placea deloc pozitia. Dar încet încet a reu?itDistanceKiss ?i asta undeva dupa 3 luni sigur,a?a ca nu te stresaCheek Kiss
Eu mai cad în capcana asta cu comparatul copiilor,uite nepo?elul meu e mai mic ca Eva cu o luna ?i un pic ?i deja se târa?te prin casa,manânca singur chiar daca se mozole?te totAngelNot ,mf ma întreba când i-am facut ror acum la 9 luni daca se aseaza singura in fundulet,da de unde. Eu sunt singura ca atunci când va fi pregatita va bifa fiecare achizi?iegrup la fel ?i bebe tauhearts
m am uitat la un clip pe YouTube despre ridicatul capului la si era acolo un bebe cu evolu?ia pana la 5 luni.. Se ridica de la 2 ?i al meu plaaange când îl pun pe burta, ridica capul pu?in ?i asta o face spre dreapta. Nu se uita în fata nu în stânga.. D asta sunt stresata. ?tiu.. Nu trebuie facuta compara?ie între bebelu?i dar parca tot am tendin?a sa o fac din prea multa grija. Te îmbra?i?ez.

Baby boy
Postat: Tuesday, March 17, 2020 3:59 PM
Buna fetelor. Si eu am fost sceptica la inceput referitor la pandemia din tara. Dar e clar ca treaba nu e roz si ca e important sa stam in casa. Eu una m am conformat si n am mai iesit iar vizitele le am redus la 0.sotul iese la serviciu în rest îl ?in în casa ?i pe el. Ma sperie situatia mai ales ca am si botezul programat pe 9 mai. Plus de asta, bebe face azi 3 luni ?i nu ridica capul când sta pe burtica. As fi vrut sa mergem pt asta la kineto bebe ?i pentru ca sta cu capul iar într o parte. Exersez cu el acasa, pus pe burtica, facem avionul dar tot vreau sa facem exerci?ii. Cu ortopedul am vb prin e-mail ?i la fel spune ca nu are antrenament ?i ca trebuie sa îl pun eu mai mereu sa se ridice. Bebelusii vo?tri cand au ridicat capul?

Baby boy
Postat: Thursday, March 12, 2020 10:14 PM
maria2013 wrote:
La trei luni e puseu dificil de crestere... Noi l-am simtit din plin... Culmea, a coincis si cu prima vacanta a Anei, deci distractia a fost de zile mari. Partea buna e ca trece! Toate trec, chiar daca par grele! Salturi, dinti, achizitii, cate un puseu...se depasesc toate!
of sper sa nu dureze mult...acum doarme lini?tit, sper mâine sa aiba o zi buna. Ma tot gândeam.. Puseu, reac?ii adverse vaccin.. Sanatate sa fie, restul trec asa este. Mul?umesc.

Baby boy
Postat: Thursday, March 12, 2020 9:11 PM
Buna fetelor. Am tot auzit si citit despre puseul de cre?tere. Baie?elul meu a avut o zi mai morocanoasa astazi..a mâncat mai mereu, de obicei avea 2 biberoane pe zi de 170ml.. Astazi i am mai dat unul în plus, a stat ?i la san..adormea pu?in apoi plângea, se linistea Râdea pu?in, iar plâns si agitatie. Oare asta sa fie? Am facut ?i vaccinul de 2 luni pe 9 martie. Nu în?eleg ce are. Acum a reu?it sa adoarma dar se tot mi?ca nu doarme f profund..

Baby boy
Postat: Sunday, March 8, 2020 9:04 PM
La multi ani, mamici!
Andra ce superba este ?i grasunica! love

Baby boy
Postat: Saturday, March 7, 2020 6:05 PM
blu88 wrote:
se pare ca bebe a racit imi tuseste de ieri am zis initial ca poate iar este vreo alergie ca i-am dat dovleac la pranz ... azi a tusit si mi-a vomitat tot laptele....este rosu in obraiji.... chiar nu stiu si abia luni ajungem la dr Boredom voi ce termometre folositi ? eu am unul digital dar nu sunt multumita de el
?i eu tot termoval folosesc. Mi se pare bun.

Baby boy