Pot participa si eu? Nu am prea multe postari - mie imi place modelul 2
|
Multumesc Felix, Cristina,Alina.
|
Multumesc ,Cristina! Ma gindesc sa incep acum un costumas Mickey Mouse petru baietelul meu- e de-a dreptul fascinat la 4 ani de Minnie si Mickey.
|
Multumesc tuturor! Ma bucur ca va plac lucrusoarele mele .
|
alinamm wrote:Foarte frumoase La acesta,ai cumva o diagrama?
Acesta este de pe forum luat - saluri crosetate, partea a doua, pag.1 -postat de katty
|
Uite citeva din creatiile mele -pana acum nu am avut curajul sa le arat, dar daca am vazut ca incep sa placa prietenelor si mai ales sa am comenzi,imi iau inima in dinti si va arat citeva- multe inspirate si de pe acest forum.
|
Buna, mamicilor, pun si eu aici niste botosei-sunt de fapt de la niste costumase - cei rosii sunt "masinute" de la un set de costumas Mickey Mouse- din pacate nu se vad f bine si nu mai am alte poze- au fost facuti in viteza la comanda.
|
Nu am gasit alt topic mai potrivit, asa ca pun aici citeva din lucrusoarele facute pentru bebele meu , care acum e baiat mare- are 4 anisori( unele sunt facute la comanda)
|
BUna, Am reusit pina la urma sa redimensionez foto ca sa pot posta , asa ca va arat si eu citeva dintre lucrarile mele. Atasez si o capa crosetata, nu stiu insa daca e bun topicul.
|
Ziele trecute am terminat si eu bluzita asta- inspirata tot de aici de pe forum.
Si un top de vara , cam sifonate marginile, dar mi s-au terminat margelutele si nu am mai gasit nuanta asta, si a trebuit sa regindesc modelul- topul este gata de mult-dar sta impaturit in dulap de cel putin un an.
|