Adina Mariana wrote:Fetele 229.5
Sincere felicitari!!! Eu am asteptat sa iasa beta 2 sa te felicit... dar sunt asa bucuroasa pentru tine ca am lacrimi in ochi...
|
alina89 wrote:Buna fetelor! Am pus si eu o comanda pe iherb si intrebarea mea este, la cat timp dupa ce apare la status ca a ajuns comanda in tara (bucuresti) pot merge sa o ridic de la posta? La noi avizele ajung ft tarziu sau le incurca postasul mereu, deci trebuie sa verific periodic. Multumesc!
Buna, eu fix la o saptamana am primit aviz de la posta, a trebuit sa merg la posta vamala dupa el, desi pe pachet era trecuta suma reala, adica vreo 50 euro, nu mi-au luat nici un ban pt taxe vamale.
|
fetele... daca sunteti pe grupul facebook "Sustin Asociatia SOS Infertilitatea" si va intereseaza sa primiti niste teste de ovulatie intrati sa va lasati orasul. sunt niste teste care expira in ianuarie si nu mai sunt acceptate in farmacii, astfel ca au fost donate asociatiei, care la randul ei da mai departe doritoarelor cate 5 cutii.
|
Adina Mariana wrote: ah...credeam ca ai avut de ceva timp deja.Te rog cand refaci sa imi spui daca ai scapat de ea.Mie mi-a dat medicul 10 zile doxiciclina si la sot 7.Mie inca ovule polygynax.Sper sa fie bine ca vad ca sunt sensibila la doxiciclina si rezistenta la Ciprofloxacin
E bun, si eu tot cu 10 zile doxicilina am scapat...prima data mi-a dat 5 zile azitrox.... poate scapi din prima... Cel mai probabil o sa le fac odata cu analizele hormonale, dar mai sunt 2-3 saptamani pana atunci... te anunt daca e...
|
Adina Mariana wrote: Mai am o intrebare daca nu te superi.Odata ce o tratezi si tu si partenerul este posibil sa se refaca?este bacterie dinaia ca trebuie sa tot repeti odata la 6 luni sau 1 an analiza?cu candida ma lupt de ceva timp si tot apare,daca mai apare si asta crd ca innebunesc.
Sincer nu stiu sa iti spun, ca si eu am scapat acum cateva luni, acum 3 zile am luat trimitere de la medic sa le refac, si eu sunt super curioasa daca a revenit sau nu. Desi am fost ieri dimineata la analize nu am prelevat si pentru ele ca eram in intarziere, am facut decat analizele de hiv si sifilis pentru cununie...
|
Adina Mariana wrote: multumesc pt.sfat  o sa vb.cu sotul meu si sa ne interesam sa vedem ce putem face. Tocmai ce mi-a venit rezultatul de la mycoplasma si ureaplasma si ureaplasma a iesit pozitiva deci cred ca adios hsg luna asta...doamne nu degeaba se spune sa nu planuiesti nimic ca nu iese
Exact asta am patit si eu.... am bagat 2 ture de antibiotic amandoi ca sa scapam... si uite cum te vezi nevoita sa refaci aceste analize... doamne ajuta sa scapi din prima, eu nu am reusit... De aia spun...chiar daca iti faci abonament pe persoana fizica la regina maria este cam 2000 lei/an... dar ai foarte multe incluse...si daca vrei sa te apuci de inseminare/fiv... sigur o sa iesi muuult mai ieftin...oricum intereseaza-te la sot, ca sigur poate, si eu am abonament prin adeziune la o prietena. Bafta
Cu ureaplasma nu este mare lucru, doar ca nu poti sa faci hsg pana nu scapi de ea...si este destul de pacatoasa. Eu nu am avut nici un simptom si daca nu le faceam pt inseminare nici nu stiam ca am. Ca tratament o sa va dea antibiotic amandurora cam 5-10 zile, in functie de ginecolog, din lista aceea pe care ai primit-o odata cu analizele. Eu prima data am luat 5 zile, refacut dupa 2 saptamani analiza, tot pozitiv, apoi pentru 10 zile si abia apoi am scapat. Pentru siguranta noastra a facut si partenerul analiza, la ei cica ar fii mai grav dupa spusele urologului si daca i-ar fi iesit lui i-ar fi dat cam o luna antibiotic, din fericire la noi a fost negativ.
|
[quote=Adina Mariana]Fetelor ce dezamagita sunt de tara in care traim.Nu poate medicul de familie sa imi faca bilet de trimitere sa fie decontate analizele de hepatite,hiv si sifilis numai daca sunt insarcinata sau am dovezi ca am intrat in contact cu persoane infectate. [quote=Adina Mariana]
Buna Adina,
Sfatul meu, daca vrei sa mergi la clinica infertilitate, este sa iti faci abonament la o clinica privata. crede-ma ca dai banii odata si apoi ai foarte multe analize incluse. Ideea este ca multe dintre analize o sa trebuiasca refacute de mai multe ori, si desi la inceput o sa ti se para mult, o sa iesi muuult mai ieftin cu abonament. Eu de exemplu pentru inseminare am facut de 4 sau 5 ori analizele hosmonale, pentru hsg am facut de 3 ori ureaplasma/mycoplasma, plus multe controale la ginecolog.
|
FloreFlore wrote:Fetelor încerc sa ata?ez o poza cu testul meu de azi ,un Surececk facut la ora 13 ?i care abia acum s a uscat ?i arata cam a?a. ..Ori e fals pozitiv ,ori am ovulat mai devreme???
Felicitari Flore...asteptam un alt test mai 'neinundat'...dar se vede foarte bine a 2 liniuta...
|
fluturash26 wrote:Fetele am rezultatul! 441 valoare beta  is curioasa miercuri...da sper sa fie ok sa creasca fain??
Felicitari... sa cresteti mari si sanatosi...
|
Adina Mariana wrote: imi pare rau...  si la mine e la fel.Am fost atat de dezamagita dimineata incat am plans de m-am descarcat de toate sperantele care mi le facusem.Chiar simteam ca e ceva.Inca odata so dovedit ca un copil nu vine planuit si calculat ci cand nu te astepti si nu mai calculezi,asa sa fii surprinsa ca nu avea cum.Eh...incerc sa imi revin si sa ma detasez total.O sa incep dieta Rina din 29 si sunt hotarata sa slabesc ca am pus 7 kg cu aceste stimulari si altceva nu mai doresc sa fac..cel putin pana la vara nu..apoi poate o sa incerc cu profecund.Daca nici asa,anul viitor la clinica RUAM si la inseminare.O sa mai absentez si de aici dar nu va uit...am nevoie de odihna psihica mai mult ca fizica
Imi pare sincer rau...cu toate stim dezamagirea... eu am facut si o inseminare si a fost tot negativ testul... am plans foarte mult in ziua aia... si de atunci am oprit orice pastila si orice vizita la medic...o sa fie un pic mai bine dupa un timp... si cel mai bine cand o sa avem un test pozitiv... trebuie sa vina si la noi...
|