Profil: elenya
Despre
Utilizator: elenya
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, December 8, 2014
Ultima vizita: Thursday, August 27, 2015 1:19 PM
Numarul de postari: 88
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Friday, January 9, 2015 1:38 PM
Ai dreptate Nanny Cheek Kiss Suntem foarte bine, bobita are 6 sapt si o zi si 4 mm si e foarte bine! Creste!!! coeur coeur majoreta majoreta newclap newclap yes
Postat: Thursday, January 8, 2015 9:47 AM
Multumesc pentru incurajare Cheek Kiss Cheek Kiss M-am linistit putin, oricum nu pot schimba nimic, si am aflat de la 2 burtici ca si ele au avut beta foarte mare la 6 sapt si nu au avut decat un bebelus hearts Vedem maine exact love
Postat: Thursday, January 8, 2015 9:41 AM
Offf, pai este o mare problema...ca nu am ajutor din partea nimanui Boredom Sotul va merge la serviciu si bunicile nu sunt aici cu noi si nici nu ar avea cum sa se mute la noi, invers nici atat...nici nu pot sa-mi imaginez cum as face fatza, cu doi bebelusi, plus baietelul cel mare care are nevoie foarte mare de mine Cray Nu sunt pregatita sa primesc o asemenea veste, de altfel foarte frumoasa dar ma ia groaza cand ma gandesc ce ma asteapta Hilar Hai poate totusi e numai un bebe foarte bine dezvoltat yes Va spun maine Blushing
Postat: Thursday, January 8, 2015 8:18 AM
Neata fetele!!! Eu ziceam de valoarea beta la varsta sarcinii pe care o am Lol primul 13578 si al doilea la 48 h 26800 love Stiu ca evolutia este buna, insa ma gandeam ca si valori in concordanta cu UM...Or fi doi pui? coeur Maine dimineata am ecografia si nu mai am rabdare NuStiu Ma cam sperie gandul asta, nu stiu cum sa-l gestionez uff
Postat: Wednesday, January 7, 2015 9:48 PM
Fetele, a doua valoare beta 26800.hearts Nu e cam mult?! Sa fie gemeni?!alcool
Postat: Wednesday, January 7, 2015 1:50 PM
Buna ziua, burtici!computerlove O intrebare am si eu la voi, am facut primul beta si a iesit 13875, credeti ca e cazul sa il mai repet diseara? Adica la 48h? Mi-a zis dr meu ca e un rezultat f bun dar nu mi-a mai zis sa-l repet, si am mai citit ca dupa 6 sapt nu se mai dubleaza, mai ales la o valoare atat de mare. Ce ziceti? M-a programat si pentru prima ecografie vineri dimineata hearts deci vin cu vesti noi, speram sa se vada inimioara coeur coeur coeur
Postat: Tuesday, January 6, 2015 11:41 AM
Felicitari, Oana!!!! majoreta newclap

Multa sanatate micutei, e tare dragalasa, si ce falcute areeee coeur coeur
Sa va aduca numai bucurii intreaga viata si sa va dea dumnezeu multa sanatate si putere sa o cresteti! Cheek Kiss
Postat: Monday, January 5, 2015 9:27 PM
Fetele, revin si eu cu primul rezultat beta hcg de azi, 13875 hearts
Pentru 6 sapt cum vi se pare? Rog gravidute care au facut beta la varsta asta de sarcina, sa iasa la interval cu rezultatelenewclap Stiu ca depinde de laborator, eu am facut la Medlife.Va pupp!!!
Postat: Monday, January 5, 2015 10:14 AM
Neata burtici!!! Cred ca starile astea de agitatie, nervozitate, plans aiurea din nimic sunt din cauza hormonilor sarcinii..si eu am stari proaste asa, uneori nu ma inteleg nici eu, in loc sa fiu fericita ca sunt graviduta, mai mult par suparata Cray Joi sau vineri urmeaza sa fac primul eco, doamne ajuta sa fie totul bine Hands Cat despre simptome, sunt cateva care imi dau de inteles ca samburelul creste: sani tensionati, usoare dureri de burtica, dar din ce in ce mai putin, s-au rarit bine; de cateva zile cand si cand imi vine cate o stare de greata, mai ales la vreo ora dupa ce termin de mancat. De dimineata am avut prima zi de greata fara macar sa ajung la baie sa interactionez cu apa si pasta de dinti ras Am auzit de la alte burtici ca asa se intampla uneori in sarcina, eu la prima nu am avut probleme de genul, greata masiva am avut 2luni, dar fara varsaturi. Am trait cu fructe, iaurt si muraturi ras
In ceea ce priveste nasterea, merg pe nastere vaginala,prima data am nascut cu epidurala, putin cam devreme, bebe nu prea era pregatit, l-a cam grabit dr..si acum regret ca am cedat, dar fiind prima nastere nu prea aveam habar, plus ca abia asteptam sa tin puiul in brate si sa scap de burtoi :)) De data asta vreau sa las sa vina totul de la sine, fara interventii , decat daca doamne fereste sunt probleme.
Va doresc sarcina usoara tuturor, cu sanatate! Sa auzim numai de bine! coeur
Subiect: Clubul aspirantelor - 35
Postat: Wednesday, December 31, 2014 1:00 PM
Fetelor, incepeti anul in forta, cu multa iubire si Dumnezeu o sa va aduca si bebelusul dorit! Va doresc multa sanatate si va astept pe toate la gravidute cat mai curand!computerlove
Un 2015 cu sanatate si bafta in toate! majoreta majoreta coeur