Buna fetele,a fost cineva aici pe forum care era interesata de ovocite donate,ma poate contacta,si eu sunt intetesata de acest subiect.Sau daca cunoasteti pe cineva care a incercat. Va multumesc
|
Buna fetele!multe realizari in noul an si sa ne Binecuvinteze Domnul cu copilasii mult doriti. Vreau sa va intreb daca a facut cineva Fiv recent dec-ian?eu ar trebui sa merg dar nu am curaj.
|
Multumesc din suflet pentru incurajari.sanatate si Multa încredere in Domnul
|
Buna fetele,am fost si eu la Dna Diana dar înca nu am inceput procedura posibil in toamna.Si eu am sanse mici,dar sper cu ajutorul Domnului sa reusesc.Felicitari fetelor care au reusit si mult succes tuturor.Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne dea putere si rabdare sa ajungem si noi sa traim bucuria imensa!
|
Alinare wrote:Hristos a inviat, un pashte frumos sa aveti, liniste in casa si in suflet, Domnul sa va aiba in paza.
Adevarat a înviat!Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu copilasii mult doriti!
|
Buna fetele, eu am mers la prima consultatie la medpark,la indrumarea fetelor de pe forum (multumesc Radiox pt incurajari).Intr-adevar dna Doctor raspunde foarte repede la mesaje, un adevarat profesinist.Acum Mi-a dat sa iau Biosteron sau DHEA ati luat si voi asa ceva? unde le gasesc ?am intrebat si nimeni nu stie de ele,doar pe internet le-am gasit
|
Multumesc mult Rodixon,sa ne ajuta Dumnezeu!voi m-ati incurajat sa merg la medpark sunteti ca un pansament pt suflet. Eu am afost in Iasi la o clinica dar nu sunt multumita,mi-au dat sa inteleg ca banii sunt mai importanti pt ei iar eu nu dispun de acea suma , trebuie sa imprumut.Ca si costuri erau cam la fel.Nu am mai facut nici o procedura de Fiv dar am facut stimulare ovariana cu Closty si Menopur dar fara rezultat si nu prea mai am timp sa astept nici psihicul nu ma ajuta de altfel
|
[quote=LiliMarlene]Buna fetelor,
Nu am mai scris pe forum pentru ca eram prea trista. Din pacate am pierdut sarcina acum aproape 3 saptamani (la 5 saptamani). Vom mai incerca poate la inceputul anului viitor cu embrioni congelati.
Momentan imi este greu sa ma gandesc la asta fara sa-mi fie frica de un nou esec. Eram parca mai pregatita sa nu iasa nimic decat sa ne facem sperante si apoi....
Va doresc succes tuturor - Doinita, sper ca testul sa fie pozitiv!
Va pup![/
Buna Lili,am citit povestea ta Dumnezeu sa te intareasca!ai mai incercat undeva in iasi sau vei merge tot la Chisinau? Multa sanatate
|
Multumesc pt raspuns.Este cineva din Iasi care ma poate ajuta cu detalii?as dorii sa va întreb in cat timp ob?ii programarea pt consultatie
|
Buna,sunt nou venita printre voi aspiranta la bebe.as dori sa meg la Chisinau pt consultatie si fiv . Am mai multe intrebari legate de acest subiect daca ma puteti ajuta. Eu sunt din Iasi pt a ajunge la Chisinau imi trebuie pasaport?pot trece vama cu buletinul?
ma bucur pentru reusitele voastre si tin pumnii tuturor pt a-si indeplini visul
|