am obosit sa ma intreb : exista fericire ? tocmai ca iti doresti atat de mult sa fii fericit , nu ai parte de ea ? ca fiecare om imi doream sa fiu fericita. cu prima dragoste de la 16 ani...dar nu e sa fie. sa mai am rabdare ? sa mai indur ? sa mai acord sanse? sa mai astept ? unde nu mai e respect si comunicare mai poate fi iubire si fericire ? cum sa fiu respectata de altii daca eu mi.am pierdut respectul de sine si am lasat sa ajung in situatia asta ? oare asa mi.e dat ? pe scurt: el petrecaret si amator de casa plina de amici si alcoale. eu, simtindu.ma neglijata am cautat ce nu aveam acasa in alta parte.... am fost descoperita, ne.am seaparat o vreme apoi am reluat de la 0 am crezut.... alcoolul a crescut, reprosurile curgeau , certuri peste certuri, violenta verbala si rar fizica si in final am ajuns in cercul vicios din care nu mai iesim. el bea din cauza ca nu sunt cum vrea el iar eu nu sunt cum vrea el ca el bea... avem si o fetita minunata pe care o iubim enorm dar pe care de multe ori o privesc ca pe veriga ce ma tine legata de el... fericire ? 2,3 zile pe luna cand nu bea.
|
|
buna dimineata. as vrea sa ii fac fetitei mele de 1,5 ani rochita atasata. in partea de sus cred ca voi face modelul acela stea iar jos asa cum e in poza. ma puteti ajuta cu nr aprox de ochiuri si cum si unde se scade? va multumesc frumos
|
buna dimineata si La Multi Ani romanilor! sunt noua pe forum si as dori daca ma poate ajuta cineva cu un model si indicatiile aferente de palariuta asa mai de iarna pentru fetita mea de 1,5 ani va multumesc si spor la treaba.
|
buna. sunt noua pe forum si vreau sa va intreb ce ziceti de firul Bella? e ok? unde gasesc mai ieftin de cumparat? imi face cineva o rochita si mi.a zis sa iau din asta. intre timp ma initiez si eu in ale tricotajului, deocamdata teoretic va multumesc
|