Buna ziua,va rog frumos ajutati ma si pe mine,k imi vine sa arunc cu masina de cusut pe geam.am un singer 7422. Si atunci cand cos se rupe ata din partea de sus,nu stiu din ce cauza.
|
A suferit cineva pe perioda sarcinii de rinita? Aveti idee daca pot folosi vreun spray nazal?medicul alergolog mi a recomandat un spray nazal Aqua Med,pt copii peste 2ani.am fost la primul control ginecologic,sarvina are 5saptamani,iar ginecologul mi a zis sa nu iau nmk pe perioda sarcinii.ideea este ca stranut foarte rau,consecutiv,si momentan sarcina este mica,dar ma gandesc k pe viitor cand va ma creste nu cred ca fi nirmal sa mai ma fortez,nu stiu,zic si eu.daca ma puteti ajuta cu mici sfaturi.va multumesc !!!
|
buna ziua dragi viitoare mamici.as dori sa imi rasoundeti si mie la o mica intrebare.am avut ultima menstruatie pe 28.02.2016,urma ca urmatoarea sa fie pe 17.03.2016,deja sunt 8 zile de knd mi a intarziat.mentionez k am facut 3teste,al treilea chiar astazi(a8a zi d la intarziere),toate au iesit pozitiv.deci....vine bebe?am obs k am o mik pata pe slip maronie? Asa aveam knd imi venea menstruatia cu cateva zile inainte.testele pot da gres?
|
Buna ziua.am nevoie de ajutorul dvs,vreau sa crosetez un pulover mai largut,pt marimea s.as dori sa ma ajutati pt k nu stiu de unde sa incep.,vreau sa il lucrez cu totu,adica fara cusaturi la maneci.si nu stiu de unde se incepe...sper sa ma ajutati,?????? Si tricotat daca se poate !,
|
sper sa va fie de folos
|
http://afacerilacutie.blogspot.ro/2015/03/cum-se-face-un-turban.html
|