Profil: elena2695
Despre
Utilizator: elena2695
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, June 29, 2018
Ultima vizita: Saturday, June 20, 2020 11:21 PM
Numarul de postari: 142
[0.01% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 81
Postat: Friday, June 19, 2020 10:29 AM
Maria.mmh wrote:

Chiar nu ?tiu ce sa fac.. A început iar acneea sa î?i faca aparitia. Încerc sa rezist fara duphaston, daca vad ca se agraveaza treaba iar o sa îl iau..

Cica myo sun si vitex ar ajuta un pic . Asa mi a spus doctorita aceea care m a lasat balta dar sa stii ca eu am luat luni la rand si nu m a ajutat deloc. Am luat mai bine de 1 an si nu s a vazut nici o imbunatatire. Singurul cm corect l am avut dupa ce am facur hsg si apoi a luat o aiurea iar. Si eu patesc la fel cu acneea.. stiu cum e...

img
My Ovulation Chart
Postat: Thursday, June 18, 2020 9:29 PM
Irinan wrote:

Sa nu fie contrafacute

Pai la asta ma gandesc...am zis ca gasesc vreo fata care sa fi luat de pe net sa mi recomande un site

img
My Ovulation Chart
Postat: Thursday, June 18, 2020 8:50 PM
ivy wrote:

Eu cand am facut stimulare cu closty l-am luat din ungaria de la farmacie. E necesara orice fel de reteta sau hartie de la medic care sa ateste tratamentul, netradusa.

Eu am gasit pe net fara reteta dar nu stiu daca sunt ok sau nu

img
My Ovulation Chart
Postat: Thursday, June 18, 2020 8:07 PM
Am intrebat la cateva farmacii si mi au zis ca nu au. Am fost la o alta doctorita azi si mi a zis sa fac rost de astea si sa revin la ea

img
My Ovulation Chart
Postat: Thursday, June 18, 2020 7:20 PM
Fetelor, a luat cineva clomifen si ovitrel? Ati comandat se pe net? Daca da, de unde? Heeeellllpppp!!

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 17, 2020 11:57 PM
Maria.mmh wrote:

Eu iau de 500 2/zi. În total 1000.
Am luat cam o luna pana sa înceapa pandemia dupa care nu am mai gasit. Acum le-am început iar

Eu chiar ma gandeam sa maresc ca am luat si eu doar 1000 pe zi si nu am vazut nici o diferenta si le am schimbat apoi si s a cunoscut dar chiar nu stiu daca e ok sa iau atat de mult. Iau 2000 pe zi

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 17, 2020 9:45 PM
Maria.mmh wrote:

Tot iau ?i eu metformin dar nu vad nicio schimbare...
Freya, Alexandra, ma bucur mult pentru voi. Sarcini usoare sa aveti si sa va atingeti putin si de noi sa se ia Lol computerlove coeur

Am luat si in combinatie cu myo sun si vitex pana acum vreo saptamana. M am oprit ca incepuse sa imi vina rau de la ele. Metformin iau de mai bine de 3 luni. Tu de cat timp iei? Eu iau cate 2 pe zi si sunt de 1000

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 17, 2020 5:39 PM
Maria.mmh wrote:

Wow..zici ca suntem trase la indigo NuImiPasa

Eu doar cu metformin simt o diferenta. Am doua luni in care mi a venit la 43 de zile in rest varza..

img
My Ovulation Chart
Postat: Wednesday, June 17, 2020 4:55 PM
maria2013 wrote:
Îmi pare rau...cred ca e tare frustrant . Sper sa reusesti sa gasesti doctorul potrivit! Spre Bucuresti nu ai cum sa mergi?

As putea sa merg. Ideea e ca vreau sa merg "la sigur" sa zic asa.. am fost la zeci de doctori care mi au papat banii in 2 ani de zile si la momentul in care trebuia sa incep tratamentul ma lasau balta. Am SOP, cicluri extrem de lungi.. anovatorii logic.. cand au vazut ca nu ma pot trata cu vitex si myo sun s au lasat pagubasi.. cateodata nu mi vine si cate 100 si ceva de zile.. o trompa o am slab permeabila..

img
My Ovulation Chart
Postat: Tuesday, June 16, 2020 11:23 PM
maria2013 wrote:

Din punctul meu de vedere, Constanta nu sta ok la capitolul asta... Ar fi Cupsa, Lutescu si Serbanescu, dar cele mai multe femei aleg sa se îndrepte spre Bucuresti.
Doar pe Andreea Veliscu as recomanda-o, dar tot de la Bucuresti vine si doar la Euromaterna. hainoroc hainoroc

Din pacate am avut experienta cu dna Cupsa. Chiar mi am facut din nou mari sperante.. M a amanat foaaaarte mult iar dupa ce am terminat absolut toate analizele de infertilitate de facut nu mi a mai raspuns la mesaje.. Asta e.. Chestia naspa e ca am crezut 100% in ea si m am trezit in aer dupa n drumuri de Constanta.. Efectiv, mi a spus sa o caut in momentul in care imi vine menstra (mie imi vine o data la cateva luni) mi a raspuns la un singur mesaj cu intrebarea daca mi a venit menstra iar dupa nimic si i am mai dat mesaje, i am vorbit foarte frumos.. Asa am un ghinion la doctori ginecologi...

img
My Ovulation Chart