Profil: Elena2024
Despre
Utilizator: Elena2024
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, October 3, 2024
Ultima vizita: Thursday, February 6, 2025 11:09 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Friday, October 4, 2024 9:20 PM
Va mulțumesc pt sfaturi!Nu știu ce să zic,poate că nu îmi doresc atât de mult al doilea copil încât să îmi asum prea multe riscuri. Am un copil de crescut și vreau să fiu sănătoasă cat mai mult timp. O sarcina m -ar cam pune pe chituci la vârsta mea. Eu și la prima am avut tensiune după 7 luni,e un risc de eclampsie,varicele sunt deja evidente ,deci se vor agrava și cine știe câte și mai câte . Doame ferește de vreun diabet gestational cu care ramai pe viață. Trebuie sa mă gândesc foarte bine. Daca nu aveam copilul îmi riscam viața fără doar și poate pt că mi-l doream f mult. Nu vedeam viața fără copil. Dar acum gândesc puțin diferit.Am sa merg la un medic bun sa cer sfaturi și am să mă decid atunci daca iau atitudine sau rămân la voia întâmplării...daca pica bine daca nu...nu. Cu toate că știu.. îmi va părea rău toată viața că nu i am făcut o sora sau un frate. Chiar nu a reușit nimeni p-aici să rămână natural la 44? Cu copil sănătos? Nu vreau să-mi pierd speranța așa!!! Va îmbrățișez și eu!
Postat: Friday, October 4, 2024 4:36 PM
Liliana,de ce ovocite donate? Așa nu mai are sens ,mai bine adopție decât să îmi asum riscul unei sarcini la 44 pt un copil care nu e al meu. Sa înțeleg că la vârsta mea trebuie să îmi iau gândul de la o sarcina obținută natural,sau prin inseminare?
Postat: Friday, October 4, 2024 3:50 PM
Va salut! Citesc de ceva timp poveștile voastre și am zis sa intru și eu în horă! Sunt cam bătrâioară,44, dar mi -am făcut cam greu curaj pt bebe 2. Am AMH 1,04.Dr. mi-a dat Profecund ino 2 plicuri/zi. Luna trecuta nu a fost cu noroc cu toate că am avut întârziere o săpt și mă cam emotionasem,plus că am avut la 2 teste linie de uscare. Dar...m am liniștit. Incercam din nou săpt viitoare la ovulatie. Mi-am cump. Teste de ovulatie Barza. Mă gândesc să merg la București pt un consult poate cresc puțin șansele. Cred că nu aș încerca Fiv ...mi-e cam teama. Dar inseminare as incerca. Ce sfaturi îmi dați,fetelor?