Profil: elena2015
Despre
Utilizator: elena2015
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, June 9, 2015
Ultima vizita: Friday, December 18, 2015 8:55 PM
Numarul de postari: 12
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, July 13, 2015 9:31 PM
Hope, karroll, vad ca a sosit ziua cea mare...va tin pumnii si sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun...
Postat: Wednesday, July 1, 2015 5:09 PM
Hope, este vorba despre un folicul luteinizat nerupt si doamna doctor mi-a spus ca-l poate aspira in caz ca nu se absoarbe...oricum am sa va tin la curent, peste vreo doua saptamani trebuie sa merg din nou la dumneaei. Imi pare rau ca nu mi-am luat reteta de la Chisinau, dar eram asa de emozionata de parca eram la prima vizita ginecologica:))))....
Postat: Wednesday, July 1, 2015 2:30 PM
Multumesc Adela, am sa rog pe cineva sa imi ia reteta de la Chisinau, sper sa gaseasca si Somatotropin-unul..,
Postat: Wednesday, July 1, 2015 1:42 PM
Buna tuturor, am incercat sa intru pe forum de aseara, dar am probleme cu internetul si cu greu reusesc sa ma conectez...

Doamna doctor mi-a lasat o impresie foarte buna, chiar daca era fara voce ne-am inteles de minune. In principiu totul e bine cu exceptia unui folicul destul de maricel pe ovarul stang, dar o sa il vada mai bine data viitoare cand o sa imi faca ecografie(in timpul mestruatiei), oricum nu e de speriat pentru ca daca nu se absoarbe de la sine ii vine dumneaei de hac si-l aspira cu ajutorul...nu mai tin minte exact denumirea...In septembrie incep si eu protocolul, dar am o mica-mare problema...mi-a dat o reteta si nu reusesc sa gasesc medicamentele, poate ma ajutati voi.
Somatotropin 40UI injectabil
Vitrum prenatal tablete;
Androgel gel-am reusit sa dau comada in farmacie, sper sa imi onoreze comanda, celelalte doua produse nici nu au auzit de ele.
Postat: Sunday, June 21, 2015 8:34 PM
Buna fetelor!

Multumesc Alintush pentru sugestie, mi-as dori sa ajung in primele zile de la menstruatie(si deja bat la usa musafirii) pentru a-mi face analizele hormonale ca sa nu mai astept inca o luna pana la urmatoare menstruatie. Prefer sa imi fac toate analizele necesare la clinica si nu in laboratoarele din Vaslui...poate am sa ma risc si am sa fac cum ai zis tu...cine stie poate norocul o sa fie de partea mea...

Hope, iti multumesc pentru tot si mi-ar placea sa schimbam numerele de telefon..

Geaninab, iti doresc drum bun si sa auzim numai vesti bune.

O seara buna tuturor!
Postat: Tuesday, June 16, 2015 12:58 PM
Buna tututor, nu am reusit sa mai intru zilele astea pe forumm...

elena2015 ai primit mail de la dna Diana? Eu sunt asteptata pe 23-24 iunie la ora 10, intr-una din aceste zile.Daca vrei poti merge si tu cu noi, vb cu dna dr sa vezi daca te poate primi si pe tine.

Hope, trimisesem in prealabil doua mail-uri pentru programare, unul pe adresa clinicii Medpark si unul doamnei doctor, din pacate nu am primit raspuns de la doamna Diana, in schimb am primit un raspuns de la Irina Tulgara si mi-a facut o programare pe 30 iunie. Mi-ar fi placut sa merg in perioada in care mergeti voi, ar fi fost perioada propice si pentru mine si aveam oportunitatea de a ne cunoaste personal...dar...avand in vedere ca esti deja pacienta doamnei doctor si iti raspunde mai cu usurinta la mail-uri, ai putea tu sa ii trimiti un mail doamnei doctor si sa o intrebi daca poate sa ma primeasca si pe mine...cine stie!!!
Postat: Thursday, June 11, 2015 12:52 PM
Multumesc Sandy, sunt foarte fericita ca v-am gasit si ca am intrat in grupul vostru, ati reusit sa imi aduceti zambetul pe buze si va multumesc pentru asta.
Hope, laparoscopia am sa o las in seama doamnei doctor, dumneaei o sa decida ce e de facut si pasii care o sa trebuiasca sa ii urmez...inca astept un raspuns dar sunt convinsa ca o sa apara curand.
Alintush, iti admir forta de care dai dovada...
Postat: Wednesday, June 10, 2015 5:56 PM
Nadia, iti multumesc pentru primirea calduroasa si cu ajutorul Lui Dumnezeu si a doamnei Diana o sa ni se indeplineasca visul de a deveni mamici...sunt optimista chiar daca nu am intalnit-o inca pe doamna doctor
Postat: Wednesday, June 10, 2015 5:49 PM
[quote=Hope26]
Nu o sa-ti para rau de alegerea facuta, dna Diana este minunata.O sa-ti faca o impresie foarte frumoasa. Eu o sa merg la ea dupa data de 20 cand se intoarce de la cursuri,daca reusesti sa obtii o programare putem merge impreuna-macar eu cunosc drumul :)
Daca esti de aproape 40 ani in Vaslui, suntem cam din aceeasi generatie, eu am facut 38 de ani in aprilie.
Ai mai incercat fiv?esti la primul?ce probleme intampini?[/q

Multumesc pentru incurajari si cine stie poate urmatorul drum o sa-l facem impreuna, mi-ar face placere. As fi la primul Fiv, dar inainte de toate sa iti spun un pic problemele care le intimpin: in urma unei sarcini extrauterine am ramas cu o singura trompa, ar fi fost bine sa fie fara probleme dar din pacate este cu hidrosalpinx si penru a face un FIV cu sanse de reusita ar trebui sa fac o laparoscopie pentru a o indeparta....povestea ar fi mai lunga dar incetul cu incetul ai sa o afli...
Postat: Wednesday, June 10, 2015 10:49 AM
Scuse Hope dar nu ti-am raspuns la intrebare_: sunt si locuiesc in Vaslui de aproape 40 ani.