|
|
Saturday, January 25, 2020 |
Sunday, March 15, 2020 7:10 PM |
2 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Buna sunt noua pe acest forum imi cer scuze daca am gresit categoria imi doresc foarte mult un bebe dar am o problema tot pierd sarcinile ramân foarte greu insarcinata si dupa pierd sarcina foarte devreme acum doi ani în 25 decembrie am pierdut prima sarcina la 4 saptamani. A doua sarcina am pierdut-o în 16 decembrie 2019 pentru men?inerea sarcini am luat Arefam elevit si acid folic dar tot am pierdut sarcina am facut tot ce se putea sa salvez sarcina pentru ca la prima m-am invinovatit ca nu am facut prea multe pentru a salva sarcina va rog ajutatima cu un sfat chiar nu am la cine sa imi spun suferin?a mea sper ca voi ma veti intelege. In 21.05.2019 am facut si o histerosalpinografie am avut doer putin troampa infundata de la prima sarcina va rog ajutati-ma cu un sfat
|
Buna sunt noua pe acest forum imi cer scuze daca am gre?it categoria imi doresc foarte mult un bebe am doua sarcini pierdute una acum 2 ani am pierdut la 4 saptamâni una în decembrie 2019 la 5 saptaman ramân foarte greu insarcinata acum la a doua sarcina am luat tratament pentru men?inerea sarcini Arefam,elevit,si acid folic Pentru a ramâne din nou însarcinata iau Profertil,Myo-Sun si Brocriptin pentru prolactina marita ajutatima va rog cu un sfat
|
|