InaLina wrote:Lore35 da, durează mult să prinzi loc la Dr Veliscu, eu am așteptat 3 luni jumate. Și între timp, dacă valorile voastre sunt bune nu văd de ce nu ați încerca IUI.
Elena10 îmbrățișări și cu Dumnezeu înainte! 🤗❤️ Să auzim peste 9 luni că îți ții in brațe bebelusul! 🚼 Asa sa fie, ma rog in fiecare zi sa fie totul bine si cu siguranta cat de curand o sa fiti toate cu burtici
Eu:40 ani El: 42 ani AMH- 0.06 Normospermie
|
Fetelor va multumesc, si doamne ajuta sa fie bine pana la capat. Va imbratisez pe toate
|
AliciaAlicia wrote: Inseminarea a făcut-o pe 11 aprilie, primul beta valorea 2.88 pe data de 20, doctorul a spus ca e făcut prea devreme a mai făcut astăzi beta care e 5.81 iar joi îl repeta
Daca inseminarea a facut-o in 11 atunci ieri a fost in Z15 dupa procedura, eu de exemplu in Z 12 dupa inseminare am avut beta 32,13 si am mai tot repetat beta dar nu se dubla la 48 de ore ( cam la 3-4 zile) dar a fost bine pana la urma.Sa mai repete si joi si daca e tot in crestere sa mai faca de cateva ori pana ce merge la eco.
|
Salutare fetelor, nu am mai apucat ieri sa intru ca am avut o zi plina, dar fericita🙂 am fost aseara la eco si nu doar ca am vazut bobita mea dar i-am auzit si inimioara, ecografic arata de 7 sapt.si o zi iar eu azi am facut 8 sapt, creste incet dar sigur, sunt foarte fericita Medicul mi- a spus sa nu imi fac griji ca aceasta crestere lenta de obicei apare si din cauza stimularii, pt ca ovulatia a fost fortata , dar nu e un motiv de ingrijorare.Ma bucur ca totul este bine si ma rog in fiecare zi sa fie tot asa , emotii mai am si cred ca mult timp de acum incolo dar cred ca sunt normale.Acum cred ca e timpul sa trec si eu la gravidute si va multumesc pt tot si va doresc din suflet sa vi se indeplineasca visul, pt ca minuni exista
|
Oana, Gaby
A venit beta, e 13730.Eu sper sa fie bine si marti ma voi lamuri cu totul. Va multumesc fetelor pt incurajari
|
Oana.c wrote: Elena cum esti? Ai mai repetat beta zau ai mers la medic?
Buna Oana, am tot citit parerile voastre legate de progesteron si am vazut ca sunt impartite parerile, asa ca luni m- am invoit de la munca si am fugit la beta, iar rezultatul 6643 ( cam mic pt 6 sapt si 5 zile) L-am sunat pe medic si a spus ca e bine si sa nu intrerup progesteronul iar de luni seara am pus iar.Am facut niste calcule, ultimul beta de pe data de 6 era 400 si ceva si imi da ca se dubleaza cam la 3 zile, luni in data de 18 a fost 6643.Ca sa fiu sigura ca e asa am mai facut azi un beta dar inca nu a venit rexultatul.La medic ma duc doar sapt viitoare marti.Sper din suflet sa fie bine desi mai am inca cateva zile de incertitudine pana marti.
|
Lore35 wrote:Bună, am o dilema... Sunt în ziua 13 și noi facem inseminare artificiala pe ciclu natural dr a zis ca de preferat era în ziua 15 dar ptr ca nu mai avem când ca vin sărbătorile a zis sa incercam și asa voi ce spuneți avem vreo șansă sau îl facem doar asa ca să fie? Sun un pic dezamagita și nu știu ce sa fac?
Lore, la inseminare nu exista o zi preferata, se face in ziua cand e foliculul suficient de mare de preferat peste 18 mm( eu in Z13 am facut ovitrlle si foliculul era fe 20 mm) si in Z15 inseminarea, dar la noi spermograma e buna.Trebuie da gasesti medicul potrivit , si acel medic este cel care te asculta, cel care are rabdare, cel care iti explica pas cu pas totul, al meu pe langa ca mi- a explicat tot ce am vrut sa stiu mi- a si desenat pe o hartie Sper sa reusesti si sa vi cu vesti bune
|
AliciaAlicia wrote:Bună fetelor ,am și eu o întrebare ptr fetele care au făcut inseminare sau știu,nasa mea și.a făcut inseminare pe data de 11 aprilie iar astăzi a făcut beta-hCG care i.a ieșit valorea 2,88 și testul pe care l.am afișat...După câte zile de la inseminare da beta pozitiv,astăzi are 10 zile de la inseminare, ma ajutați va rog cu un răspuns? Menționez ca ia și arefam Mulțumesc frumos! https://ibb.co/jG8RCrT Eu am facut inseminare si beta am facut in Z12, desi mie medicul mi-a spus sa il fac in Z10 dar mi s- a parut prea repede si am zis ca in z12 ar fi mai sigur
|
deme wrote:
Am înțeles, cumva nu știam :)
Fetelor ,am fost de dimi la Synevo sa recoltam pt cariotip si eu am cerut sa îmi facă si CA125, care mi-a iesit mărită de 3 ori (intervalul lor este <35 si mie mi-a iesit 96,7).
Deme,ai fost la memstruatie cand ai facut CA125? Pt ca si eu am facut aceasta analiza im Z3 cm impreuna cu cele hormonale si rezultatul a fost de 84. Medicul vazand asta mi- a zis sa repet analiza in Z21 cm.Am repetat- o si a iesit valoarea sub 35. Valoarea CA125 poate fi marita in: boala inflamatorie pelviana, in boli ale ficatului, endometrioza, fibron uterin, ovulatie , menstruatie In cancer ovarian valoarea este marita de foarte multe ori(de ordinea sutelor sau a miilor)
Acum sunt la munca , revim cand ajung acasa ca am vesti noi
|
Zgubyro ti-am trimis si eu mesaj privat dar nu imi arata ca s-a si trimis, in cazul in care nu l-ai primit eu iti multumesc pt gandurile bune
|