Profil: elena girleanu
Despre
Utilizator: elena girleanu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, January 26, 2007
Ultima vizita: Thursday, July 11, 2013 1:05 PM
Numarul de postari: 33
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Accident - ce facem ?
Postat: Monday, February 12, 2007 8:06 PM
ma gandeam sa va tin la curent in legatura cu accidentul meu si anume ca nici pana azi nu s-a verificat in belgia daca asigurarea este buna,asa ca astept sa vina mos craciun cu banii de la asigurarai
Subiect: Postura de nasi - care sunt obligatiile acestora?
Postat: Saturday, February 3, 2007 7:43 PM
Eu stiu ca nasii cumpara:paliura si voalul miresii,lumanarile,buchetele(al miresei si al nasei),taxa la biserica,baticul care se pune dupa ce o dezveleste.La noi au cumparat si florile pt invitati si marturiile dar nu cred ca asta e obligatoriu.closedtopic
Subiect: Nunta mea
Postat: Saturday, February 3, 2007 7:33 PM
Va multumesc mult fetelor si mai astept poze cu miresici!!!!!!!!!!!!
Subiect: Mobila de bucatarie
Postat: Saturday, February 3, 2007 7:27 PM
am inteles si am si hotarat ca o sa pun faianta deschisa la culoare.Nu stiu exact nuanta dar o sa atasez cateva poze sa vedeti ce a iesit
Subiect: Clubul aspirantelor - partea a doua
Postat: Saturday, February 3, 2007 7:23 PM
Felicitari, Kmy!!! Sarcina usoara!!!
Adriana, ma bucur ca a fost asa cum ti-ai dorit tu.
Subiect: Protectia consumatorilor - program non-stop
Postat: Friday, February 2, 2007 10:43 AM
m-au sunt la vreo 2zile cei de la protectia consumatorului dolj ca aici a ajuns reclamatia eu fiind din craiova sa-mi spuna ca au trimis in olt reclamatia si de atunci nimic.Asta se intampla in decembrie.este intre bals si slatina.
Postat: Wednesday, January 31, 2007 4:04 PM
Am fost si la biserica...............
Postat: Wednesday, January 31, 2007 3:56 PM
M-am hotarat sa atasez si eu poze de la nunta mea
Subiect: Clubul aspirantelor - partea a doua
Postat: Wednesday, January 31, 2007 3:02 PM
Salut fetelor!Credeam ca sunt singura care vrea un bb,din pacate luna asta l-am ratat.Sper sa citesc curand vesti bune de la voi,ca lucrati de mult la bb am vazut si in cele din urma sa va dau si eu vestea cea mare.Va pupangel angel
Subiect: Protectia consumatorilor - program non-stop
Postat: Tuesday, January 30, 2007 8:38 PM
Se poate face reclamatie si pe internet nu stiu exact adresa dar poti cauta pe google,asa am gasit-o si eu si ai si nr de inregistrare la reclamatie sa te poti interesa,Eu am depus in decembrie reclamatie pe internet pt ca ne-am oprit la popasul Saru sa mancam mici si surpriza cand ne-a adus painea au iesit 2gandaci de bucatarie din cos.Asa ca mai mananca daca poti!!!!!!!