ma gandeam sa va tin la curent in legatura cu accidentul meu si anume ca nici pana azi nu s-a verificat in belgia daca asigurarea este buna,asa ca astept sa vina mos craciun cu banii de la asigurarai
|
Eu stiu ca nasii cumpara:paliura si voalul miresii,lumanarile,buchetele(al miresei si al nasei),taxa la biserica,baticul care se pune dupa ce o dezveleste.La noi au cumparat si florile pt invitati si marturiile dar nu cred ca asta e obligatoriu.
|
Va multumesc mult fetelor si mai astept poze cu miresici!!!!!!!!!!!!
|
am inteles si am si hotarat ca o sa pun faianta deschisa la culoare.Nu stiu exact nuanta dar o sa atasez cateva poze sa vedeti ce a iesit
|
Felicitari, Kmy!!! Sarcina usoara!!! Adriana, ma bucur ca a fost asa cum ti-ai dorit tu.
|
m-au sunt la vreo 2zile cei de la protectia consumatorului dolj ca aici a ajuns reclamatia eu fiind din craiova sa-mi spuna ca au trimis in olt reclamatia si de atunci nimic.Asta se intampla in decembrie.este intre bals si slatina.
|
Am fost si la biserica...............
|
M-am hotarat sa atasez si eu poze de la nunta mea
|
Salut fetelor!Credeam ca sunt singura care vrea un bb,din pacate luna asta l-am ratat.Sper sa citesc curand vesti bune de la voi,ca lucrati de mult la bb am vazut si in cele din urma sa va dau si eu vestea cea mare.Va pup
|
Se poate face reclamatie si pe internet nu stiu exact adresa dar poti cauta pe google,asa am gasit-o si eu si ai si nr de inregistrare la reclamatie sa te poti interesa,Eu am depus in decembrie reclamatie pe internet pt ca ne-am oprit la popasul Saru sa mancam mici si surpriza cand ne-a adus painea au iesit 2gandaci de bucatarie din cos.Asa ca mai mananca daca poti!!!!!!!
|