Felicitari, merryl!!! Ai reusit un model deosebit! Eu muncesc de zor la caciulita la care am primit indicatii pe forum , dar, spre surprinderea mea, ies 2 colturi (pentru urechi) si nu 3 (+1 in zona fruntii). E interesant si asa! Abia astept sa termin (nu mai am mult) si sa vad cum inchei! O sa incerc sa postez si o poza. Multumesc inca o data Alinei mm!
|
alinamm wrote:Elleile,eu asa am lucrat caciula pentru fata mea. Ochi margine,unul crescut,20 ochi pe fata,3 ochi impreuna,20 ochi pe fata,unul crescut,40ochi cu model,unul crescut,20 ochi,3 impreuna,20 ochi,unul crescut,ochi de margine. Multumesc mult de tot! Voi incerca Pana acum am caciulit 1 pe fata si 1 pe dos...vreo 4-5 caciuli pt toti cei din casa.
|
alinamm wrote:Doina,asa arata caciulita. Alina, e grozav modelul! Îmi place ca acopera frmos fruntea si urechiusele. Ai putea sa îmi spui cum se face împartirea ochiurilor? Banuiesc ca se creste/scade pe aceleasi linii... Elasticul acela din imagine poate fi înlocuit cu unul clasic (nu prea ma pricep la tricotat, dar perseverez; important este sa încerci). Multumesc frumos!
|
Felicitari tuturor! Votez nr. 10 (daca am ?i eu voie, ?inând cont ca nu am mai postat de muuuulta vreme; v-am urmarit însa mai mereu).
|
Salutare tuturor! Felicitari tuturor pentru minuna?iile pe care le crea?i! Daca îmi este permis, eu votez cu 5,6,8.
|
gagaritz wrote:... si atasez si citeva pozici cu niste accesori facute pt un set ..nu stiu unde sa le pun in alta parte . 
gagaritz, e SUPERB SETUL!!! Model, crioala, combinatzia de culori ... No coment!!! Am si eu o intrebare: cum incui gentutza? Mi-ar placea sa ii fac si fetei mele una identica.
|
mihaellas wrote:
mi-ar fi mila sa asez ceva pe ele!
Multumesc pentru aprecieri. Si mi-e mi-au placut tare mult. Din pacate, insa, persoanei careia i le-am daruit nu prea i-au placut... Le-a lasat uitate intr-un colt.... Muuulta vreme....
|
Felicitari!!!
Ai facut o treaba grozava!!! Ti-a iesit superb!
|
carla wrote:Am luat modelul de la marginea asta de bolero Multumesc frumos!
|
Buna, Carla! Imi place enorm al doilea model la bolero. Ai putea sa imi dai o schema mai detaliata a modelului? As vrea sa il incerc la o rochita.
|