electrocasnicele_ cum le curatam?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Sunday, April 16, 2006 10:32 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Nico,ai verificat daca nu a trecut pina in partea cealalta,unde e salteaua in contact cu patul?Sa nu ai surprize si mai neplacute,ca eu nu m-am gindit ca un pisu de bebe poate trece pina dincolo,am lasat frumos sa se usuce partea care se udase si ...a trebuit sa schimbam salteauaras
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, April 16, 2006 10:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, nu a ajuns pana pe cealalta parte, stiu sigur pentru ca acum tin salteaua doar pe partea curata, cea fara pata. Doar ca eu curatand pipicul cu spuma aia mai rau am facut, pata s-a extins pe partea matlasata si se vede pe materialul de culoarea piersicii o mare balta.
Soacra mea ma innebuneste sa dau cu ariel dar mie teama ca o sa am juma de saltea patata plans
Miri
Scris: Sunday, April 16, 2006 10:44 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu zic ca ,decat sa o strici mai rau,mai bine o lasi asa.Daca o sa dai cu Ariel va trebui sa o si clatesti bine cu apa si apoi iar se uda si nu mai reusesti in veci sa o scoti la capatnu
Laura&Alfonso
Scris: Sunday, April 16, 2006 11:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
fetelor in viitor ca sa nu mai aveti asemenea surprize cumparati un protector de saltea care e ca un cearsaf care pe spate are un plastic care nu lasa sa intre in contact cu salteaua nici un tip de lichide ... eu asa ceva am pus la toate paturile inclusiv la patutul lui alfonso...asa stau linistita ca nu voi avea surprize.... pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.