Profil: eirene
Despre
Utilizator: eirene
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, October 6, 2012
Ultima vizita: Monday, July 29, 2013 12:49 PM
Numarul de postari: 30
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Cresa versus bona
Postat: Sunday, July 21, 2013 6:51 PM
buna seara mamici! nu am mai scris de mult pe aici dar v-am urmarit mereu. sumtem bine, balerina e bine.
am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati.
sunt crese care primesc copii de 9 luni in bucuresti? unde?
cat sa dau unei bone care sta cu otilia 4 zile pe saptamana, intre 4 si 6 ore pe zi?
la facultate am program scurt si ne gandeam ca nu se merita sa o dam la cresa pentru ca nu sunt acasa cateva ore dar nu stiu cat sa dau unei bone si daca gasec una care sa accept programul acesta. totusi ce ma sfatuiti?
multumesc, o seara buna si sa va traiasca puisorii
Angel
Subiect: Nastere usoara, Andra_p!
Postat: Saturday, February 9, 2013 9:35 PM
coeur coeur andra >:d< felicitari pentru bebeu!! sa-ti traiasca si crestere usoara pupici
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 21
Postat: Saturday, January 19, 2013 4:52 AM

Multumesc dragelorpupici
Shirel,într-adevar,dupa ce am nascut-o si am vazut-o eram cea mai fericita si deja uitasem durerile. computerlove
Andra îti tin pumnii :d
Postat: Wednesday, January 16, 2013 10:28 PM
multumesc fetelor computerlove

andra, am nascut la 38saptamani si 2-3 zile. astept sa-ti vad fecioru'coeur soacra nu mai zice nimic, abia asteapta sa-si tina in brate nepotica ras

sarcina usoare, va pup
Postat: Wednesday, January 16, 2013 12:35 PM
mami de fetita multumesc fetelor!

luni, pe 7 ianuarie am fost la giulesti pentru un control. desi aveam contractii la 3 minute cu o zi in urma, nu am bagat de seama, eu asteptam sa mi se rupa apa :)). m-a pus pe masa si apoi mi-a zis sa imi fac bagajele si sa vin pe la 12:30 sa ma interneze. eu am inceput sa plang si eram speriata, nu ma asteptam deloc sa nasc in acea zi pentru ca burtica era la fel de sus si am zis ca mai e cel putin o saptamana :))
m-am intors cu bagajul pe la 1 si au inceput contractii mai dese si mai dureroase dar le suportam. pe la 6 mi s-a rupt apa si de atunci contractii puternice si dese. eu plangeam, telefonul imi suna, felix era pe hol ma astepta si eu ma plimbam prin salon. pe la ora 10 aveam dilatatie 4 si mi-a facut peridurala si m-am pus sa dorm dar nu am putut ca intr-o ora am nascut. ioana a vrut sa vina de ziua ei.
nu eram deloc pregatita pentru nastere normala pentru eu venisem sa imi fac test preanestezic pentru cezariana. dar nu regret deloc. e o experienta de neuitat. evident ca m-a si taiat dar bine ca m-a facut ca nouabounce

si uite asa a venit ioana-otilia. o ador si nu as da-o pe nimic din lumea asta
Postat: Sunday, January 13, 2013 12:39 PM
buna gravidutelor. eu v-am parasit. gaza mea s-a grabit si a venit chiar de ziua ei, pe 7 ianuarie la 23:05.
se numeste ioana-otilia (taicasu numinduse felix alcool )
pana la urma a ajuns mititica la 3 kg.
o sa dau mai multe detalii mai tarziu!

va pup si sarcina usoara! pupici pupici
Postat: Monday, December 24, 2012 10:03 PM

Uff... Am luat o mica pauza de la gatit si am zis sa intru sa va urez un craciun fericit voua si familiilor voastre. Sa va bucurati din plin de sarbatori si toate cele bune. computerlove pupici
Va pup
Postat: Tuesday, December 11, 2012 12:23 AM
pupici
Postat: Monday, December 10, 2012 9:59 AM
adina, am primit mesajul tau, acum nu pot sa iti raspund ca am doar 21 de postarisorry . iti raspund in curand. te puppupici
sper sa vezi mesajul asta
Postat: Monday, December 10, 2012 9:56 AM
mdah andra...s-a resemnat. ma intreb cat tine de data asta :)) in finealcool
dpn 15 ianuarie.