Profil: Eileen
Despre
Utilizator: Eileen
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, January 16, 2013
Ultima vizita: Sunday, January 20, 2019 12:01 AM
Numarul de postari: 3,201
[0.30% din toate postarile / 0.71 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Friday, June 2, 2017 2:03 PM
Mire recuperare rapida mult laptic si sa fiti bine amândoua!computerlove hearts hearts majoreta
Hope... mai ai un picuuuutcoeur coeur
Sarcini usurele burticicoeur
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Thursday, June 1, 2017 5:26 PM
Ahhh nici eu nu mai am vreme.....dar nu cred ca mi duceti lipsa hohot alcool
As vrea sa intru mai des .....Blushing
Subiect: Cafelutza de dupa amiaza / seara - 3
Postat: Thursday, June 1, 2017 5:24 PM
Cafeluta nu prea mai beau dar va pup si va salut!!!computerlove computerlove computerlove
Subiect: Bucataria
Postat: Thursday, June 1, 2017 5:22 PM
miriam wrote:
Ce parere aveti despre amplasarea masinii de spalat rufe in bucatarie?
Am vazut ca in alte tari cam asa se face, la noi nu prea, mai mult in baie sau pe hol.
Cum la mine din lipsa de spatiu in baie nici vorba, pe hol nu prea se preteaza, am hotarat ca in bucatarie va fi montata.
Sant la stadiul montare instalatii apa, caldura canalizare.

Eu o am in bucatarie , inchisa in dulap.
Oricat de frumoasa ar fi bucataria daca e vizibila parca strica tot. A mea nu e incorporabila, dar mobila oricum am facut o la comanda,deci pt masina s au luat in calcul dimensiunile sa incapa.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 38
Postat: Friday, April 14, 2017 9:20 AM
Hei mamici si burtici!
Am intrat sa va mai salut...Nu prea am timp sa mai urmaresc topicul...
Felicitari noilor burtici !
Va doresc sarbatori pline de liniste ?i bucurii! hearts
Noi suntem bine, crestem, la 5 luni avem 7760 coeur coeur ne place sa ne jucam, adoram bratele alcool alcool facem rostogol singura când avem chef si exersam voce cu tipete si nu numai. Ne pregatim incet pentru diversificare....dupa 6 luni vedem...incepem.
Va pup cu drag pe toate... Sper sa reusesc sa mai citesc din urma.computerlove computerlove computerlove
Postat: Monday, March 13, 2017 9:24 AM
Anyta pup gagalica hearts si noi am luat bine, in prima luna a luat 1500gr.
La ecograf cu o zi înainte mi a zis ca are 3400 si atat a avut ras de obicei sunt diferente, depinde de medic si aparatura.
Nico, cresc f mult in ultimele luni. La 33 sapt avea 2127 . Pana la 40 a facut 3400. Oricum mai pun un kg sigur, dar fiind doi nu cred sa depaseasca 3kg. Sanatosi sa fie hearts hearts computerlove
Luizik, teoftici , korina bun venit bebeilor coeur coeur sa aveti crestere usoara si mut laptic.
Mazdravela imi pare tare rau sa aud ca nu prea ai laptepale pale cum a zis si babygimi trebuie sa ti hranesti puiul orice ar fi cu lp cu lm ...
Pt ragade eu am folosit lanolina pura din farmacie, si mi a trecut fff repede. Plus cca am dat fff putin pe 50 gr ,vreo 11-13 lei , si am folosit foarte putina din ea. Cert este ca suntem diferite la fiecare i se potriveste altceva.
Hope cum esti?
Postat: Sunday, March 12, 2017 9:48 AM
NicoN wrote:
Eileen cum e printesa dupa botez? Pupicicomputerlove

computerlove computerlove Nico multumesc, suntem bine, acum am avut doar petrecerea, botezul l-am facut pe 27 decembrie.
Nico eu zic sa iei 50 , mai bine sa nu folosesti cateva hainute decat sa nu ai ce sa le dai. Mie mi se pare super exagerat sa dai 62 la nou nascut....atat poarta Natalia acum la 4 luni si are 7 kg ...Eunu o contrazic pe Anyta ,ca ea a mai zis ca nu i au venit 56 si o cred. Dar e caz aparteras plus ca difera etichetarea in functie de producator. Mie cele de la hm mi s-au potrivit exact ca pe eticheta. Ca de ex la botez nasa i a luat un body scria 68 pe el dar nu era decat poate un 56. Ea avea o luna jumate atunci. Eu am nascut o de3400,am iesit cu 3200 din spital, si 52 cm .
O sa iti fac o poza cu un body 50 si un 62 daca vrei
Revin sa va salut si pe restul mamicutelorhearts
Postat: Wednesday, February 22, 2017 4:51 PM
Liliiiiii inca o data felicitari coeur hearts computerlove Sa fiti sanatosi amandoi !!

Mire felicitari pentru bebelina si sarcina usoara in continuareLove

Fetelor hai mai puneti niste burtici pe aici sa ne clatim ochii ras coeur
Postat: Monday, February 20, 2017 9:33 PM
Adinuta pale pale pale imi pare tare rau....Nu exista cuvinte care sa te alineplans iti doresc multa forta sa treci peste ...Daca te ai dus la Tutunaru mergi pe mana lui, chiar daca ai mai facut anumite investigatii. Mie mi se pare cel mai ok sa te ia de la 0.
Anyta, pe12 la 3 luni avea 6.600, la fel alaptat exclusiv.
Mazdravela acum facem una da una nu din aceleasi motive ca Babygimi. La vara cu siguranta zilnic ca nu prea ai incotro.Legat de mancare ai voie orice, cum s a zis daca ar fi de la ce mancam noi cei cu lp nu ar avea colici. Noi am incercat cu espumisan, bonisan, infacol de toate pe rand. A fost acceptabil in general.. Uneori mai greu. Acum cred ca i am fugarit.
Hope dupa 20 saptamani încolo, dar nici asa nu e regula, fiecare sarcina e diferita, si ai si placenta anterioara. Nu ai motive de panica cu miscarile.
Nico multumesc hearts acum le-am facut nu in sarcina ras
Liliiiiii nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic pentru Dominic ( in versuri:))))) abia asteptam sa il vedem love
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Sunday, February 19, 2017 11:01 AM
Neata computerlove computerlove