Egiptul si piramidele
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Sunday, March 28, 2010 7:43 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Anul acesta ne-am propus sa vizitam piramidele,un vis de-al meu de cand ma stiu.Am tot cautat pe net diferite oferte de la agentiile de turism,forumuri cu impresii dar inca nu sunt lamurita.Daca printre voi sunt fete care au fost cazate in Hurghada sau oriunde in Egipt v-as ruga sa imi impartasiti impresiile voastre,cu ce agentie ati lucrat,ce neplaceri ati intampinat(daca ati avut asa ceva)cam care ar fi criteriile pt care ar trebui sa optez.Multumesc anticipat!
ingerash
Scris: Thursday, May 6, 2010 11:30 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
In ce perioada vrei sa mergi?
Si eu si sotulache avem asa vis,poate pana la batranete ajungem pe acoloangel ras
shirel
Scris: Thursday, May 6, 2010 12:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
mirela74chris wrote:
Anul acesta ne-am propus sa vizitam piramidele,un vis de-al meu de cand ma stiu.Am tot cautat pe net diferite oferte de la agentiile de turism,forumuri cu impresii dar inca nu sunt lamurita.Daca printre voi sunt fete care au fost cazate in Hurghada sau oriunde in Egipt v-as ruga sa imi impartasiti impresiile voastre,cu ce agentie ati lucrat,ce neplaceri ati intampinat(daca ati avut asa ceva)cam care ar fi criteriile pt care ar trebui sa optez.Multumesc anticipat!

Nu ma luati si pe mine!!!Asta este si visul meu numai ca eu am probleme din cauza serviciului lui Yohanan imi trebuie aprobare.alcool alcool banghead banghead In schimb inainte de al cunoaste am fost in Egipt la Sharm El Sheikh si m-am simtit ca in paradis!
Ana
Scris: Thursday, May 6, 2010 12:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Si eu vreau sa vin cu voi...ma luati???ras
Irene
Scris: Friday, May 7, 2010 9:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
draga Mirela eu locuiesc in egypt de mai bine de 6 ani , nu stiu ce doresti sa vezi in egypt ...
iti recomand sa vii in iarna caci poti vizita poti merge afara e cum e cald in jur de 22 grade si te poti plimba la piramide muzeu etc..... dar vara nu te poti misca de stat la plaja tot iarna in Sharm si hurgada sunt in jur de 30 34 grade dar vara tu nu ai sa rezisti .... in prima mea vara aici n-am putut sa merg e f cald in casa air condiotionat in masina la fel .... chiar daca vii in vara e greu sa te deplasezi e f greu o sa iti doresti sa stai doar in masina sau hotel
asa ca .... daca vii spunemi poate ne intalnim

iti doresc numai bine
ioana0023
Scris: Friday, July 2, 2010 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.