Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Anul acesta ne-am propus sa vizitam piramidele,un vis de-al meu de cand ma stiu.Am tot cautat pe net diferite oferte de la agentiile de turism,forumuri cu impresii dar inca nu sunt lamurita.Daca printre voi sunt fete care au fost cazate in Hurghada sau oriunde in Egipt v-as ruga sa imi impartasiti impresiile voastre,cu ce agentie ati lucrat,ce neplaceri ati intampinat(daca ati avut asa ceva)cam care ar fi criteriile pt care ar trebui sa optez.Multumesc anticipat! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In ce perioada vrei sa mergi? Si eu si sotulache avem asa vis,poate pana la batranete ajungem pe acolo |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| mirela74chris wrote: Anul acesta ne-am propus sa vizitam piramidele,un vis de-al meu de cand ma stiu.Am tot cautat pe net diferite oferte de la agentiile de turism,forumuri cu impresii dar inca nu sunt lamurita.Daca printre voi sunt fete care au fost cazate in Hurghada sau oriunde in Egipt v-as ruga sa imi impartasiti impresiile voastre,cu ce agentie ati lucrat,ce neplaceri ati intampinat(daca ati avut asa ceva)cam care ar fi criteriile pt care ar trebui sa optez.Multumesc anticipat!
Nu ma luati si pe mine!!!Asta este si visul meu numai ca eu am probleme din cauza serviciului lui Yohanan imi trebuie aprobare. In schimb inainte de al cunoaste am fost in Egipt la Sharm El Sheikh si m-am simtit ca in paradis! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si eu vreau sa vin cu voi...ma luati??? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
|
Sper sa nu se considere reclama! daca da, va rog sa ma scuzati! |