efecte antibiotic
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Friday, November 9, 2007 12:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
buna fetelor,
stie cineva daca dupa un tratament cu antibiotic, in examenul de urina e normal sa apara "leucocite relativ frevente"?, mentionez ca antibioticul a fost administrat pentru o infectie urinara
Andi&Mariuca
Scris: Friday, November 9, 2007 3:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
nu stiu exact ce inseamna "leucocite relativ frecvente"... stiu ca leucocitele arata o infectie (daca sunt in nr mare, asta depinde si valorile de referinta). poate te ajuta fetele care se pricep mai bine. nu ai si niste valori de referinta ca sa te poti ghida dupa ele?scratch
oanalaurisa
Scris: Friday, November 9, 2007 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
danamaria wrote:
buna fetelor,
stie cineva daca dupa un tratament cu antibiotic, in examenul de urina e normal sa apara "leucocite relativ frevente"?, mentionez ca antibioticul a fost administrat pentru o infectie urinara

Asa cum zicea si Andismom, un nr crescut de leucocite reprezinta semn de infectie,insa ce parere are medicul despre acest rezultat?

La analizele de sange trebuie sa apara nr mare de leucocite ca sa fie un semn sigur de infectie.
Dupa terminarea tratamentului cu antibiotic,au disparut simptomele infectiei urinare?
S-a mers la control ca sa vedeti daca mai trebuie continuat tratamentul,daca infectia urinara a trecut sau nu s-a vindecat in totalitate?
danamaria
Scris: Saturday, November 10, 2007 8:14 AM
Nivel

rezultatul la sumar urina ne-a aratat aceste leucocite relativ frecvente, urocultura inca nu ne-a iesit (aceste noi analize le-am facut dupa ce am terminat tratamentul cu zinnat)
am intrebat doctorul si ne-a spus sa ne linistim pentru ca important este rezultatul de la urocultura care iese abia luni.
andreea nu mai face stari subfebrile, maninca super bine si asta dupa tratament. urina este limpede acum si in cantitati mai mari/urinat.
aceasta infectie am descoperit-o cu totul intimplator datorita faptului ca eu din cind in cind mai iau cite o temperatura andreei si asa am descoperit starile subfebrile. alte simptome nu a prezentat, iar faptul ca nu prea mai manca ma gindeam ca e de la dinti.
ma bucur ca am descoperit aceasta problema si ma bucur ca sunt o mamica @closca@ cum imi spun unii.
multumesc pentru interesul vostru pentru noi si multumesc pentru informatiile primitepupici
oanalaurisa
Scris: Saturday, November 10, 2007 10:45 AM
Nivel

danamaria wrote:
rezultatul la sumar urina ne-a aratat aceste leucocite relativ frecvente, urocultura inca nu ne-a iesit (aceste noi analize le-am facut dupa ce am terminat tratamentul cu zinnat)
am intrebat doctorul si ne-a spus sa ne linistim pentru ca important este rezultatul de la urocultura care iese abia luni.
andreea nu mai face stari subfebrile, maninca super bine si asta dupa tratament. urina este limpede acum si in cantitati mai mari/urinat.
aceasta infectie am descoperit-o cu totul intimplator datorita faptului ca eu din cind in cind mai iau cite o temperatura andreei si asa am descoperit starile subfebrile. alte simptome nu a prezentat, iar faptul ca nu prea mai manca ma gindeam ca e de la dinti.
ma bucur ca am descoperit aceasta problema si ma bucur ca sunt o mamica @closca@ cum imi spun unii.
multumesc pentru interesul vostru pentru noi si multumesc pentru informatiile primitepupici

Asa este,urocultura va spune multe si sa ne scrii rezultatul si ce a zis medicul.
danamaria
Scris: Monday, November 12, 2007 7:52 AM
Nivel

sunt fericitaaaaa! urocultura a iesit "negativ"
a avut efect tratamentul.
peste o luna repet urocultura, dar fetita mea e bineee!
Fluturas
Scris: Monday, November 12, 2007 9:43 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
danamaria,ma bucur ca a iesit negativ si totul e bine.pupici pupici la fetita
oanalaurisa
Scris: Monday, November 12, 2007 10:15 AM
Nivel

danamaria wrote:
sunt fericitaaaaa! urocultura a iesit "negativ"
a avut efect tratamentul.
peste o luna repet urocultura, dar fetita mea e bineee!

Foarte bine,multa sanatate in continuare!pupici pupici
MNiko
Scris: Monday, November 12, 2007 10:59 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Danamaria, ma bucur ca sunteti binepupici
Miri
Scris: Friday, November 16, 2007 10:16 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Felicitari pentru ca ati rezolvat problema!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.