Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am vazut pe forum mamici cu poze inramate si cu scris pe ele.Cu ce program le faceti asa frumoase Vreau si eeeeu! |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Poti sa le prelucrezi si cu paint, dar nu stiu ramele cu ce program le-au facut!
...am vazut ca intre timp ai reusit!...asa ca, vinde-mi si mie pontul cu ramele! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Am furat cateva rame de pe net dar majoritatea programelor sunt cu plata asa ca nu am mare lucru.Uite aici ce am eu, trebuie sa downloadezi http://fileforum.betanews.com/detail/ArtBorders/1106306655/1 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| La pozele cu Sasha, ramele si textele sunt din telefonul mobil.
Daca aflati ceva postati ca si mie-mi plac pozele cu texte . |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am gasit pe net: www.kopykake.com/pc_frames-borders.html Trebuie sa descarcati fisierul si gata! Are vreo 5,6 mega.
Am editat si o poza. Ca exemplu, ca sa vedeti ce face programul. Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu mai folosesc yahoo photos, selectez poza si fac greeting card, este un serviciu (contra cost, daca vrei sa comanzi, daca nu faci doar preview)
danab attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
Cand ii dau Add Borders and Frmaes, optiunea Use Frame este inactiva.Ai idee de ce? |
|

|
Mistocutz...pacat ca are prea putine modele.Pt mai multe modele, iti cere bani !
Uite ce mi-a iesit: stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Photoshop is the best |
|

| katy wrote:Photoshop is the best
Sunt convinsa...pt.cine stie sa lucreze cu el, cred ca este suuper!Numai ca eu nu stiu ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| fetelor este un program pe net ...www.frameshow.com unde sunt cele mai frumoase tablouri si poti face multe lucruri cu el...poti mari poza poti face dintr-o poza normala portret.se poate mari si tabloul etc si sunt o gramada de tablouiri pe teme diferite.pb este ca pg este un trial si nu dureaza decat 15 zile dar mamicile interesate sa imi zica ca le rezolv eu cu ceva... pupici si la cat mai multe tablouri frumoase |
|

| tic23tac wrote:fetelor este un program pe net ...www.frameshow.com unde sunt cele mai frumoase tablouri si poti face multe lucruri cu el...poti mari poza poti face dintr-o poza normala portret.se poate mari si tabloul etc si sunt o gramada de tablouiri pe teme diferite.pb este ca pg este un trial si nu dureaza decat 15 zile dar mamicile interesate sa imi zica ca le rezolv eu cu ceva...  pupici si la cat mai multe tablouri frumoase
E fain programul, cum zici si tu...dar ma dispera variantele trial, pentru ca nu mereu gasesc crack-uri pe dc ca sa am acel program mai mult de trial-ul de 14 zile... |
|

| lasa ca iti trim si un program care stergi codurile.numai ca trebuie sa mai treci din cand in cand la 10 zile asa sa mai stregi...si il ai pt timp indelungat |
|

| tic23tac wrote:lasa ca iti trim si un program care stergi codurile.numai ca trebuie sa mai treci din cand in cand la 10 zile asa sa mai stregi...si il ai pt timp indelungat
N-am inteles...ca-s cam obosita...Ce program? Ce coduri sa sterg? |
|

| sa va arat cateva modele de tablouri.sunt foaret frumoase si sunt din toate motivele...nunti,aniversari toamna ,primavara...etc![]()  photobucket.com/albums/l145 ]/tic23tac/r-2.jpg[/IMG]           
|
|
|