editare poze
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, September 5, 2010 12:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ma bucur ca va placepupici pupici pupici pupici

tiramisu,sunt super pozelelove hearts

carla,super a iesithearts sa pui poze mai clare ca sa iasa in evidenta flacaulthumright
oanamaria
Scris: Monday, October 15, 2012 4:50 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ajutati-ma si pe mine sa-mi scriu pozele cu numele !Cum se face?
gabyta
Scris: Monday, October 15, 2012 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Ajutati-ma si pe mine sa-mi scriu pozele cu numele !Cum se face?

oana ai PM
scuze dar nu m-am putut conecta mai repedecomputerlove pupici
victoria1
Scris: Monday, October 15, 2012 8:00 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Gaby vreau si eu secretulpupici
gabyta
Scris: Monday, October 15, 2012 8:32 PM
Nivel

victoria1 wrote:
Gaby vreau si eu secretulpupici

OK ,,pupici
hAI CA PUN AICI CE I-AM TRIMIS LA OANA,,ea a reusit ,,sper s aintelegeti cat de cat,,sunt si alte metode,,dar eu asa fac.computerlove

EU FOLOSESC paint-ul
1.Alegi poza
2. Dai clic dreapta pe poza si si se deschid mai multe :
ex Vizor de imagini,Picture Vierwer,Internet Explorer, Paint ,,,etc
3. Dai clic pe Paint,cand il ai deschis selectezi din partea stanga a imaginii litera A,
4. Dai clic pe A si putin mai jos se deschid e ferestrute micute primul este ptr scris opaciar al doilea ptr scris transparent,,,eu dau clic pe cel transparent,
5. alege culoarea
6. CAND AI TOATE astea cu sageata de la mouse o duci pe poza tinand apasat si ti se contureaza un patrat sau dreptunghi,,locul care il doresti ptr scris,apoi scrii ce vrei,cand ai terminat doar mai dai clic odata pe poza si gata.
Sus de tot ai ferestre care trebuie sa le activezi ptr marimea scrisului,a literelor ,,la mine e a treia fereastra acolo unde pune :VER,,DAI CLIC SI TI SE DESCHIDE ACTIVEAZA TOT CE ITI APARE ACOLO .
Pun cateva poze sa vezi cat de cat ,,,nu e greu ,doar pana te obisnuiesti,,,eu am invatat de pe internet sunt video care iti arata ,,de ex pui: [b]cum sa scriu pe o poza cu Paint[/b sau cu alt program si gasesti mai bine explicat ,,daca ceva nu intelegi mai intreaba-ma.

prima poza = Aici vezi unde apesi pe litera A
a doua poza = ferestra transparenta pe care trebuie sa dai clic
a treia poza = Chenarul unde o sa scrii
a patra poaza = si gata scris

gabyta attached the following image(s):
dscn7323.jpgdscn7326.jpgdscn7328.jpgdscn7332.jpg

victoria1
Scris: Monday, October 15, 2012 8:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Team pupatpupici eu am mai scris dar scris mic si......mersi ca mai lumnatiloveyou
gabyta
Scris: Monday, October 15, 2012 8:50 PM
Nivel

victoria1 wrote:
Team pupatpupici eu am mai scris dar scris mic si......mersi ca mai lumnatiloveyou
pupici computerlove
nicoymika
Scris: Monday, October 15, 2012 9:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/29/2012
Fetele,va rog spuneti-mi si mie cum pot sa postez poze pe forum.
Iuli
Scris: Tuesday, November 5, 2013 10:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Stie cineva sa-mi spuna si mie un site unde sa pot gasi niste cadre foto gata facute pentru craciun, genul celor care se fac si la gradi?
Ce a pus ingeras anii trecuti nu merge.
As vrea sa fac singura 2 - 3 poze de craciun la copii, anul trecut am facut la gradi si desi nu a fost chiar ieftin am fost foarte nemultumita de rezultat- cadrele erau frumoase dar copii apareau minusculi.
bereea
Scris: Tuesday, November 5, 2013 10:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
incearca pe Ikimini
Iuli
Scris: Saturday, November 9, 2013 7:07 AM
Nivel

Bereea multumesc de 1000 de ori thankyou thankyou thankyou
Exact asta cautam. Am reusit sa fac niste poze forte frumoase cu imikimi. Singura problema e ca sunt patrate iar cand am ajuns la un studio foto nu am putut sa le scot ca ar fi trebuit sa taie din ele sau sa bage o banda alba pe margini. Sti cumva daca pot intra undeva sa le modific dimensiunea? Eu nu am gasit.
Fluturas
Scris: Monday, November 11, 2013 11:10 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu pt asta folosesc picasa
Iuli
Scris: Monday, November 11, 2013 12:27 PM
Nivel

Fluturas am scris picasa pe google si am gasit o multime de informatii cum se fofoseste pentru a edita poze. Ce nu inteleg este daca se descarca sau este un program ce se foloseste direct on-line? Pot incarca acolo pozele editate cu imikimi si apoi redimensiona sau le editez direct acolo(eu nu ma pricep sa fac singura rame de genul celor de pe imikimi)? Stiu ca exista pentru asta photoshop dar cu acesta cred ca nici intr-un an de zile nu m-as invata sa-l folosesc.
Fluturas
Scris: Tuesday, November 12, 2013 2:39 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
picasa se descarca pe calculator si ti se incarca automat acolo toate pozele de pe calculator.
ceea ce nu stiu exact cum ai putea face cu pozele editate cu imikimi,pentru ca ti se va taia de pe margine exact cum ti s-a intamplat,desi daca te pricepi un pic poti rezolva si asta....sau cel putin aici vezi si tai in asa fel incat sa iasa cat de cat bine

eu folosesc programul mult,dar la pozele originale
laisha
Scris: Thursday, October 15, 2015 2:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/12/2015
Iuli wrote:
Stie cineva sa-mi spuna si mie un site unde sa pot gasi niste cadre foto gata facute pentru craciun, genul celor care se fac si la gradi?
Ce a pus ingeras anii trecuti nu merge.
As vrea sa fac singura 2 - 3 poze de craciun la copii, anul trecut am facut la gradi si desi nu a fost chiar ieftin am fost foarte nemultumita de rezultat- cadrele erau frumoase dar copii apareau minusculi.

Mai nou online sunt diferite editoare foto prestabilite cu diferite teme, cum ar fi cel de Craciun. Exista aplicatii, unele au soft descarcabil (vezi pe cei de la Cewe) cu ajutorul caruia iti creezi albumul sau fotocartea. Mai sunt si categoria care au editor foto online, iti adaugi pozele, creezi, te joci si la un click ti-ai creat tu propriul album foto sau fotocarte.
Ce este fotocartea? O fotocarte este un album foto digital, pe paginile careia fotografiile sunt imprimate direct, fara a fi nevoie ca acestea sa fie lipite sau puse in folii transparente.
Care e diferenta intre o fotocarte si un album foto? Diferenta principala intre o fotocarte si un album foto este aceea ca intr-un album foto clasic fotografiile trebuie fie lipite, fie puse in foliile transparente, pe cand intr-o fotocarte fotografiile sunt imprimate direct pe pagini. O alta diferenta importanta este cea care ofera posibilitatea personalizarii fotocartii inca din momentul crearii ei, prin adaugarea de text, fundaluri, stickere etc.
Personal am testat cateva aplicatii, si cele descarcabile si cele online. De unele am fost f multumite ca si raport calitate/pret/livrare de altele mai putin. Parerea mea ca azi chiar ai de unde sa alegi :)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.