Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Liz sunteti doua scumpe! Pupam fetele si multa sanatate! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz ce comoara ai tu acolo fa un jurnal |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Inger, tu cred ca ghicesti gandurile oamenilor. De vreo cateva zile ma gandesc la asta, dar credeam ca o sa ziceti voi ca m-am tacanit ca-l fac dinainte. Dar recunosc imi place ideea, sa mai pun pozici cu burtica, cu noi, pana apare bebelina. Un jurnal de familie, ca am vazut ca mai sunt. Scuze de off-topic... . Te pup!
Bulibuli, Cris, Sami, Evita, multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Liz wrote:Inger, tu cred ca ghicesti gandurile oamenilor.  De vreo cateva zile ma gandesc la asta, dar credeam ca o sa ziceti voi ca m-am tacanit ca-l fac dinainte. Dar recunosc imi place ideea, sa mai pun pozici cu burtica, cu noi, pana apare bebelina.  Un jurnal de familie, ca am vazut ca mai sunt. Scuze de off-topic...:107 Lizule,asteptam jurnalul!Chiar m-as bucura tare mult daca te-as vedea mai des,mai ales burtica si pe minunea din ea! Hai ca fac putina galerie,poate te hotarasti sa-l faci mai repede! Scuze de off-topic ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| Liz,pupam minunea din burtica!!! Asteptam jurnalul |
|

| Deea Elida_Elena, am demarat proiectul, astept aprobarea! Multumesc pentru pupici! |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz Miruna |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Liz Cat de minunat trebuie sa fie sa iti vezi prorpiul copil Felicitari pentru minunea ta. Te pup dulceeeeeeeeee |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/14/2008 Mesaje: 123
| LIZ,PUPICI MULTI |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Liz, ce frumoase sunteti amandoua!
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Liz, ce minune! |
|

| Fetele, ma bucur ca va place bebelina mea! Va pupacesc cu mare drag si doresc aspirantelor mele dragi sa vina cat mai curand pe acest topic cu pozici cu bebei mici. Intr-adevar sentimentele care te incearca sunt absolut minunate, divin! Ninetem, Teea, Dora, Bulinutza, TeosOf, ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Liz, ce-mi faci...mi s-au umezit ochii, ce minune!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz wrote:Inger, tu cred ca ghicesti gandurile oamenilor.  De vreo cateva zile ma gandesc la asta, dar credeam ca o sa ziceti voi ca m-am tacanit ca-l fac dinainte. Dar recunosc imi place ideea, sa mai pun pozici cu burtica, cu noi, pana apare bebelina.  Un jurnal de familie, ca am vazut ca mai sunt. Scuze de off-topic...  . Te pup! Bulibuli, Cris, Sami, Evita, multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase!
Nu citesc eu ganduri si doar printre randuri si gesturi:018: Ma gandesc ce jurnal frumos ai avea cu printesa inca din burtica,sa asterni fiecare emotie.... peste ani il vei citi alaturi de printesa |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Liiz! Ce minune ai tu acolo in burtica! |
|
|