Ecografie intravaginala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
strumfitza
Scris: Tuesday, November 4, 2008 9:13 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Dar daca nu am stiut de asa ceva si doctorul nu a spus nimic (adica prezervativ la purtator)? Ce se intampla in acest caz? S-a mai intamplat asta cuiva?
dya
Scris: Tuesday, November 4, 2008 9:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
strumfitza wrote:
Dar daca nu am stiut de asa ceva si doctorul nu a spus nimic (adica prezervativ la purtator)? Ce se intampla in acest caz? S-a mai intamplat asta cuiva?

Adica tu vrei sa spui ca la folosit fara nici o protectie???what what what
Nu poti decit sa-ti faci analize si sa te rogi ca cele pe care le-a mai consultat inaintea ta sa fie sanatoase adica sa nu fi avut vreo boala cu transmitere sexuala si nu numai.
Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, November 4, 2008 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
mi-e raubanghead banghead banghead Doamne, dar cum se mai poate asa ceva???nervi fool fool ce fel de doctor inconstient e ala????? da fuguta la analize ACUM!! eu pe doctorul respectiv l-as da in judecata si plus ca nu m-as lasa pana nu i-ar lua licenta..asa un doctor nu are voie sa profeseze..mie faza asta imi aduce aminte de comunism, cand ne faceau in maternitate vaccinele cu aceeasi seringa..asa a luat frate-meu virusul de hepatitacry cry
pe bune, nu te lasa strumfitza!! iti tin pumnii sa fie bine, dar imi si doresc sa-l pui la punct pe respectivul!!! poate tie nu ti s-a intamplat nimic, dar cine stie la cate li s-o fi intamplat cevapale pale
in continuare..mi-e pur si simplu raaaaaaupuker puker puker puker puker
strumfitza
Scris: Tuesday, November 4, 2008 10:22 PM

Da, s-a intamplat intr-un spital. Cum poate fi un doctor atat de inconstient si fara inima? Practic se gandesc numai la bonusul pe care il iau la sfarsit? Sigur nu se poate steriliza ecograful si in alt mod? Nu mi se pare uman sa se poarte asa un doctor care mai lucreaza si in clinici private si practic cunoaste procedura si riscurile...
Rody
Scris: Tuesday, November 4, 2008 10:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
strumfitza wrote:
Da, s-a intamplat intr-un spital. Cum poate fi un doctor atat de inconstient si fara inima? Practic se gandesc numai la bonusul pe care il iau la sfarsit? Sigur nu se poate steriliza ecograful si in alt mod? Nu mi se pare uman sa se poarte asa un doctor care mai lucreaza si in clinici private si practic cunoaste procedura si riscurile...

what what what nici nu am cuvinte.Eu in primul rand nu acceptam sa mi se faca asa ceva fara protectie!
strumfitza
Scris: Tuesday, November 4, 2008 10:41 PM

Draga mea, poate ca in Franta stau lucrurile altfel, in Romania inca nu am evoluat prea mult. Sincera sa fiu aici totul se petrece atat de repede, doctorul practic nu mai explica nimic..esti ca intr-un vartej in care intri si nici nu stii cand ai iesit, dar sigur ai iesit cu banii luati.
E corect ce spui tu ca nu ar fi trebuit sa las sa se intample asa ceva, numai ca nu m-am gandit ca un doctor e capabil de asta(am inceput sa-mi pun semne de intrebare dupa, adica am citit pe diverse site-uri despre eco intravaginala). M-am gandit ca totul e OK fiind un ginecolog cu experienta. NU mi-a trecut prin cap ca instrumentul nu e sterilizat, eu nefiind de specialitate. Sunt sigura ca si multe alte persoane au trecut prin asta dar nici nu stiu la ce riscuri s-au expus.
Nu stiu ce sa fac in continuare: sigur la acel doctor nu ma mai duc, analize o sa-mi fac (nu stiu dupa cat timp pot avea rezultate concludente), mai rau e ca nu am cum sa dovedesc...decat daca as mai gasi si alte paciente in aceeasi situatie, la acelasi doctor.
Rody
Scris: Tuesday, November 4, 2008 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
strumfitza wrote:
Draga mea, poate ca in Franta stau lucrurile altfel, in Romania inca nu am evoluat prea mult. Sincera sa fiu aici totul se petrece atat de repede, doctorul practic nu mai explica nimic..esti ca intr-un vartej in care intri si nici nu stii cand ai iesit, dar sigur ai iesit cu banii luati.
E corect ce spui tu ca nu ar fi trebuit sa las sa se intample asa ceva, numai ca nu m-am gandit ca un doctor e capabil de asta(am inceput sa-mi pun semne de intrebare dupa, adica am citit pe diverse site-uri despre eco intravaginala). M-am gandit ca totul e OK fiind un ginecolog cu experienta. NU mi-a trecut prin cap ca instrumentul nu e sterilizat, eu nefiind de specialitate. Sunt sigura ca si multe alte persoane au trecut prin asta dar nici nu stiu la ce riscuri s-au expus.
Nu stiu ce sa fac in continuare: sigur la acel doctor nu ma mai duc, analize o sa-mi fac (nu stiu dupa cat timp pot avea rezultate concludente), mai rau e ca nu am cum sa dovedesc...decat daca as mai gasi si alte paciente in aceeasi situatie, la acelasi doctor.

Da-l in judecata,nu-l lasa sa scape.Ceea ce a facut este inacceptabil, mai ales ca stia destul de bine ce riscuri sunt.Sa dea Dumnezeu sa nu ai nimic,dar in caz contrar trebuie sa pletesca pt tot ce a facut.Stiu ca e usor de zis,dar nu-l lasa sa scape.Un nenorocitboxing
E adevarat ca aici lucrurile stau altfel,dar ma intreb eu oare de ce la noi nu se poate face ceva,si in primul rand medicii cei buni au plecat vazand cu ochii din Romania?
dya
Scris: Wednesday, November 5, 2008 5:55 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Strumfitza sa sti ca si in orasul unde stau eu sunt echografe de genul asta in Spital si nici la noi nu stau bine la capitolul materiale dar daca nu au prezervative si nici pacientele nu au la purtator atunci medicul foloseste o manusa sterila ca si inlocuitor , in nici un caz nu face ecografii fara nici o protectie . In cazul tau nu este vorba de deficientele in sistemul sanitar ci de nepasarea unui medic , de malpraxis.
Gindestete ca sonda aia are in ea un senzor cu ajutorul caruia permite vizualizarea asa ca nu este posibila sterilizarea lui deoarece ar duce la stricarea acelui senzor.
simo
Scris: Wednesday, November 5, 2008 4:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Eu am facut mai de mai multe ori echo intravaginal la cabinet particular, dar intotderauna avea medicul prezervativ , nu mi-a cerut si nici nu a omis sa-l puna. E scandalos ce ti s-a intamplat !
clau78
Scris: Tuesday, January 20, 2009 11:09 PM

prima mea ecografie a fost intravaginala...m-am mirat putin cand am vazut ca mi se face asa ecografia dar eram doar la 8 sapt si cred ca asa s-a putut vedea cel mai bine bebele.nu am avut nici o probl..acum sunt in 13 sapt si totul e ok.
mama_Sonyei
Scris: Wednesday, January 21, 2009 7:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
La Spitalul Municipal unde am facut eu echografia intravaginala a avut medicul prezervativul de rigoare... Cateva saptamani mai tarziu, cand am revenit la echo am auzit cum pe cele care aveau sarcina mica le trimiteau jos la farmacie sa isi cumpere prezervativ ca nu mai aveau - dar sa faca fara protectie nu am mai auzit pana acum boxing
rujitza
Scris: Thursday, August 27, 2009 11:45 AM

buna!
am facut infectie urinara in timpul sarcinii si de teama m-am dus de urgenta k nu am stiu ce sa faccry si acolo mi-au facut niste domnisoare rezidentefool eco intravaginal si am pierdut sarcinacry am inteles ca nu dauneaza acel eco doar dupa un anumit timp de sarcinaplans si cum sarcina la mine era prea mica...l-a afectat pe bb meuplans plans
TeosOf
Scris: Thursday, August 27, 2009 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
rujitza wrote:
buna!
am facut infectie urinara in timpul sarcinii si de teama m-am dus de urgenta k nu am stiu ce sa faccry si acolo mi-au facut niste domnisoare rezidentefool eco intravaginal si am pierdut sarcinacry am inteles ca nu dauneaza acel eco doar dupa un anumit timp de sarcinaplans si cum sarcina la mine era prea mica...l-a afectat pe bb meuplans plans

Le-as scalpatunete box2 Ce nervi ma apuca cand vad/citesc ca majoritatea este incompetenta si-si dau atatea aere ca sunt doctori/doctoreguns

Imi pare rau pt tine rujitzapale si bine ai venit printre noi.
Miri
Scris: Thursday, August 27, 2009 7:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Draga mea, e dureros pentru tine ca ai patit asa ceva....pale
Ana
Scris: Friday, August 28, 2009 9:35 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
rujitza wrote:
buna!
OF!!!...ce dureros....imi pare rau pèentru tine!!!uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.