|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| mina wrote: multumim ...acum noi ne dorim sa iasa totul bine ..analize etc...sa fie sanatos sau sanatoasa:D imi doresc din suflet sa fie o fetita ....acum ce o vrea Dumnezeu...o intrebare as avea ... este adevarat ca pe la 2 luni te trimite la ginecolog si te consulta cu o chestie inauntru ? intravaginal?:( |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da este adevarat ! Miane ma asteapta si pe mine o astfel de radiografie -nu e tocmai placuta ,dar e necesara si costa 150lei. |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| fetele,da nu va speriati,chiar nu e mare lucru,nu e dureros si se vede mult mai bine decat la cea normala. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3456
| Si eu am facut o echo intravaginala si nu a fost rau deloc.Nu doare, nu e mai jenanta decat consultatia ginecologica clasica,plus ca se vede mult mai bine totul.
Oana,s-auzim de bine,da? |

| La mine a fost bine -l-am vazut pe ,,voinicel'',dar am stat cam stresata ca nu-mi place procedura . |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:La mine a fost bine -l-am vazut pe ,,voinicel'',dar am stat cam stresata ca nu-mi place procedura .
Ma nucur ca totul este bine sarcina usoara draga mea
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Ce bine ca e totul OK. Chiar ma gandeam la tine aseara... |

| Ingeras,Koko si eu am fost tare fericita ca bebelusul e ok si abia astept intalnirea din decembrie . |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2012 Mesaje: 1
| Eu cred ca da,mie medicul mia zis ca nici intr-un caz sa nu fac asa ceva fintca asta sigur poate provoca avort spont |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| nu provoaca nimic, stai linistita.. e total nedureroasa si inofensiva . |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ecografie intravaginala este inofensiva, nu provoaca deloca avort spontan si ajuta foarte mult medicii sa vada cat de avansata este sarcina la inceput, de asemenea ei cauta sa vada starea colului si a peretilor uterului. Stai linistita, te sfatuiesc sa faci aceasta ecografie. Nu difera cu nimic fata de un control de rutina. Aici unde locuiesc eu, este ceva normal ca la fiecare control sa iti faca o astfel de ecografie. Chiar daca nu ceri tu sa fie facuta, medicul o efectueaza. Aceasta este refacuta si dupa sarcina, la implinirea celor 6 saptamni de dupa nastere. Eu am 2 cezariene la activ si prin aceasta ecografie medicii au dorit sa stie cat de bine sau sudat muschi in zona operatiei. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| si eu am facut 2 eco asa - odata in dec cand am pierdut bb si una in martie pt ca se gandeau ca am sarcina extrauterina . nu doare dar nu e eco preferat pt mine
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2006 Mesaje: 680
| maia wrote:Eu cred ca da,mie medicul mia zis ca nici intr-un caz sa nu fac asa ceva fintca asta sigur poate provoca avort spont
nu provoaca avort sponta - eu am facut una cand bebe avea 2 sapt si se vedea ca un punct pe ecran si acum danseaza in mine bebelina |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Curios!Eu cand eram insarcinata medicul mi-a zis ca nu se face control ginecologic la inceput de sarcina pentru ca poate fi periculos pentru gravida.De ecografie intravaginala nici vorba. Am facut una cu putin timp in urma de nevoie si nu mi-a placut deloc.Nu-i dureroasa, dar e atat de jenant. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Control ginecologic nu, decat daca e neaparat necesar se face f bland. Eco da, cel putin la mine, fiind mai grasuta, doar asa se vedea si, dupa cum s-a mai scris, aduce niste informatii in plus deci e f utila si cam toti medicii prefera sa o faca la inceput. |
|
|