ecografie in sarcina incipienta
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexandra1234
Scris: Friday, March 27, 2020 2:17 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/27/2020
Buna fetelor.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am facut 4 teste de sarcina in urma cu aproximativ 2 saptamani. Toate au iesit pozitive. Primele 2 le-am facut in prima zi in care trebuia sa imi vina menstruatia si celelalte 2 in ziua urmatoare. Pentru ca nu am mai avut rabdare sa mai astept :). Conform calculelor ar trebui sa fiu insarcinata in saptamana 6. Imediat ce am aflat mi-am sunat medicul de familie si m-a chemat la ecografie abdominala. In 2 saptamani am facut 3 ecografii, inclusiv ieri am facut una insa doctorul spune ca nu vede nimic. Poate e putin cam devreme sa se vada la ecografie abdominala, nu? Acum sunt in dubiu.. Oare e posibil sa nu fiu insarcinata? Am avut dureri de sani, uneori stare generala de rau.. dar nu stiu ce sa mai cred.. Uneori am dureri usoare de burta, parca uneori ma simt si balonata, si am si scurgeri (rar) putine si transparente.. Saptamana viitoare luni m-am programat la un consult ginecologic, insa m-au reprogramat pe joi (data fiind situatia cu virusul).. sper sa nu ma amane iar zilele ce urmeaza.. Voi ce credeti? Ar trebui sa imi fac probleme?
maria2013
Scris: Friday, March 27, 2020 3:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Prezenta si evolutia sarcinii se verifica prin analiza de sânge beta hcg repetata la 48 ore. E prea devreme pentru eco abdominala. Mie prima ecografie abdominala mi-a facut-o la morfologia 1 (11s). Pâna atunci, doar eco transvaginale am facut (multeeee)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.