Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Pe Herghelegiu nu-l cunosc, dar la Iosup am fost acum cativa ani, super om, adevarat.... poate o sa incerc sa merg si direct la CMU, dar nu stiu cand pt. ca vine o singura zi pe luna, la sfarsitul lunii in general si nu au putut sa-mi spuna in ce zi, iar in alta parte nu mai stiu unde ar mai colabora nici cabinet particular nu stiu daca are ....
Multumesc frumos, succes si tie ! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Cristina, La Diagnosis parca este mai des, are program zilnic mi se pare.Suna si intreaba cand este si pana la cat are program.La sfarsitul programului (poate fi ora 21) vorbeste cu el.Spune-i pur si simplu ca nu mai ai cand sa te programezi.Sigur vei gasi intelegere si va gasi el o "pauza" pentru tine! |
|

| stele_pe_cer wrote:Cristina, La Diagnosis parca este mai des, are program zilnic mi se pare.Suna si intreaba cand este si pana la cat are program.La sfarsitul programului (poate fi ora 21) vorbeste cu el.Spune-i pur si simplu ca nu mai ai cand sa te programezi.Sigur vei gasi intelegere si va gasi el o "pauza" pentru tine! Elena, multumesc mult de sfat, dar Iosup nu mai colaboreaza cu Diagnosis-ul .... poate la alta clinica, dar nu stiu eu unde .... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cris22tyna wrote:Elena, multumesc mult de sfat, dar Iosup nu mai colaboreaza cu Diagnosis-ul  .... poate la alta clinica, dar nu stiu eu unde ....
Da' cu ce clinici colaboreaza? Numai cu CMU? |
|

| O data pe luna, in general la sfarsitul lunii este la CMU, doar aici stiu eu si ma intreb oare unde mai poate fi gasit |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cris ai fost la ecografie? Asteptam vesti. |
|

| MNiko wrote:Cris ai fost la ecografie? Asteptam vesti.
La 14.30 sunt programata, peste o ora plec spre Bucuresti. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cris22tyna wrote: La 14.30 sunt programata, peste o ora plec spre Bucuresti. Mult succes Cris, sa primiti numai vesti bune. |
|

| MNiko wrote:Mult succes Cris, sa primiti numai vesti bune.
Miha, multumesc si asa sa fie! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cristina asteptam vesti.Drum bun
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Marti, 1 iulie sunt programata la 3D. Abia astept !!! Ma simt tare rau de vreo 2 zile si vreau sa stau linistita ca e totul ok. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Diana, mult succes la ecograf la intalnirea cu bebitza!!! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Daca nu ai mai facut 3D atunci sa te astepti la ce e mai frumos. Eu cand l-am vazut prima data pe Darius la tridimensional abia am asteptat sa ajung acasa sa plang de fericire ca este acolo si traieste. Si acum ma mai uit uneori pe cd-uri . Cred ca le-am vazut de o suta de ori pana am nascut. |
|
|