ECOGRAFIA 3D
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cristina04
Scris: Wednesday, February 6, 2008 8:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/24/2007
In urmatoarele 2 luni trebui sa fac ecografia 3D ma poate ajuta cineva cu cateva amanunte legate de aceasta ecografie ,unde o pot face si cam ce preturi se percep pntru ea .cry
geany20062006
Scris: Thursday, February 7, 2008 9:28 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna CRISTINA o ecografie 3D este o ecografie foarte bine de facut , se face ca si cea normala numai ca se vede mult mai bine dezvoltarea fatului . Eu sunt din Vrancea iar la FOCSANI unde am facut eu ecografia 3D este 80 ron. Sunt cabinete particulare , dar este bine pentru ca iti ramane si o amintire( ti se da un set de poze cu bebelusul), il poti vedea si tu si taticul bebelusului. Este cel mai frumos moment cand iti vezi bebelusul ca misca in burticadance Succes si sa aveti un bebelus frumos si sanatos.cool
geany20062006
Scris: Thursday, February 7, 2008 9:47 PM

uite draga mea cristina ce frumos se vede
lily_ana2008
Scris: Friday, March 21, 2008 10:02 AM

am auzit de eco 3D in buzau!A facut cineva aici(policlinica nr 1-piata saraca)?am sunat si mi-a cerut nr de tel sa ma sune cand vine medicul in oras!Astept...........dar totusi a m facut cineva aici?
delfinasa
Scris: Thursday, May 12, 2011 2:39 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
A aparut un ecograf portabil de la GE Vscan. Producatorii se asteapta sa aiba comenzi mari si mai toate cabinetele ob/gyn sa le aiba in dotare. Cine are bani si vrea sa-si vada bebelul cand doreste, pretul lui incepe de la vreo 8000$.

delfinasa attached the following image(s):
ecograf portabil.jpg

syedshah20
Scris: Friday, December 12, 2014 9:04 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/12/2014
CRISTINA o ecografie 3D este o ecografie foarte bine de facut , se face ca si cea normala numai ca se vede mult mai bine dezvoltarea fatului . Eu sunt din Vrancea iar la FOCSANI unde am facut eu ecografia 3D este 80 ron. Sunt cabinete particulare , dar este bine pentru ca iti ramane si o amintire( ti se da un set de poze cu bebelusul),
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.