Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna CRISTINA o ecografie 3D este o ecografie foarte bine de facut , se face ca si cea normala numai ca se vede mult mai bine dezvoltarea fatului . Eu sunt din Vrancea iar la FOCSANI unde am facut eu ecografia 3D este 80 ron. Sunt cabinete particulare , dar este bine pentru ca iti ramane si o amintire( ti se da un set de poze cu bebelusul), il poti vedea si tu si taticul bebelusului. Este cel mai frumos moment cand iti vezi bebelusul ca misca in burtica Succes si sa aveti un bebelus frumos si sanatos. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am auzit de eco 3D in buzau!A facut cineva aici(policlinica nr 1-piata saraca)?am sunat si mi-a cerut nr de tel sa ma sune cand vine medicul in oras!Astept...........dar totusi a m facut cineva aici? |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/12/2014 Mesaje: 1
| CRISTINA o ecografie 3D este o ecografie foarte bine de facut , se face ca si cea normala numai ca se vede mult mai bine dezvoltarea fatului . Eu sunt din Vrancea iar la FOCSANI unde am facut eu ecografia 3D este 80 ron. Sunt cabinete particulare , dar este bine pentru ca iti ramane si o amintire( ti se da un set de poze cu bebelusul), |