Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Anabello,uite cum mi-au facut tu pofta de eclere .....acum caut reteta si ma pun si eu la treaba ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Andreea&Ariana wrote:Anabello,uite cum mi-au facut tu pofta de eclere .....acum caut reteta si ma pun si eu la treaba ! e pe prima pagina si sa stii ca ies super de bune |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fetele mele, ziceti-mi si mie, va rog, ce-i ala "pos"? CUm ati turnat voi coca? La prima pagina, la reteta cu foto, e ceva de genul "Dupa care se ia o tava,se pune hartie de copt si se toarna cu posul in forma de ecler!". Vreau sa incerc, dar nu-s profesionista si habar n-am ce-i ala POS. Cu ce se poate inlocui? |
|
| Mikaela eu le-am facut in mana ca aluatul este destul de tare sa il poti modela,rotund sau cum vrei. |
|
| Saru' mana de raspuns Anabella, o sa incerc, am crezut ca e mai moale si trebuie turnat!
|
|
| mikaela wrote:Saru' mana de raspuns Anabella, o sa incerc, am crezut ca e mai moale si trebuie turnat!
nu,nu este si ceva special de facut nu imi vine acuma in cap cum se zice,dar le poti turna si cu o punga care faci o gaurica intr.un colt dar mie mia fost mai usor cu mana,le faci la niste bilute si le apesi sa nu fie umflate(cred ca m-am exprimat bine si sunt inteleasa)astept pozici sa vad ce ti-a iesit ok? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mikaela wrote:Fetele mele, ziceti-mi si mie, va rog, ce-i ala "pos"? CUm ati turnat voi coca? La prima pagina, la reteta cu foto, e ceva de genul "Dupa care se ia o tava,se pune hartie de copt si se toarna cu posul in forma de ecler!". Vreau sa incerc, dar nu-s profesionista si habar n-am ce-i ala POS. Cu ce se poate inlocui?
acum ca sa te incurc si mai tare, iti spun ca pos-ul este chestia aia dim inox sau plastic pe care o pui la capatul unei pungi ca sa iasa aluatul sau crema cu o anumita forma. |
|
| Multumesc fetelor! Bereea, daca ala e pos-ul, pai atunci am un set de 28 diferite forme si am si pungi. Noi le numim "decorating tips", na, ca m-am dezmeticit si eu. Pos o fi termen romanesc, dar nu am auzit de el acasa. Pozele mai asteapta putin, ca am descoperit ca nu am crema si n-am chef sa ma duc la magazin numai pentru asta, puturoasa mica ce sunt!! |
|
| Fetelor, degeaba am zis ca nu ma duc la magazin, n-am putut rezista. Le-am facut astazi si am si mancat jumatate, nu mai fac ca-s prea bune si imi creste fundul mare Ce mi-ati facut voi mie ca nu ma mai pot opri, asa-s de bune!! Eu ca eu, dar puiutul meu numai "pajutula" a cerut toata ziua, nu mai voia mancare. Si pozicile de rigoare...Multumesc de indrumari si raspunsuri! mikaela attached the following image(s):
|
|
| Vai Mikaela cum arata
imi place setul ala |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| mikaela ,arata tare bine cum sa nu maninci toata ziua din ele si mi-emi plaac usstensilele tale ,sa le folosesti cit mai mult |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, arata foarte bine
Setul acela mi-l doresc si eu, dar doar in america costa putin. |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Felicitar,arata foarte bine si sunt convinsa ca sunt si delicioase |
|
| Multumesc fetelor! Setul e vreo 20-25$ aici. Pungile se cumpara separat si costa mai mult sau mai putin in functie de numarul pungilor. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mikaela, wow, la cum arata si eu as manca numai "pajutula" toata ziua! Felicitari! Cred ca o sa le incerc si eu cat de curand! |
|
|