Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cristy wrote:Si la mine  .... cand am dat iama in eclere, savarine si tort diplomat.....  nu ma mai putem opri....tot mai comentau.. de ce sunteti insarcinata? Rody... super !!!!Am o intrebare cu crema de vanilie, este puding? Mai adaogi ceva? Scria oua si lapte? In ce cantitate...? Nu.Eu la crema mea de vanile am adaugat doar lapte si zahar.La mine se gasete direct asa,cu amidon alimentar ,gata pt preperare!Poti incerca si cu puding! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mercik Rody, am sa caut si am sa incerc... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| ies superbe..numai ca eu am pus 100g unt si 160 de haina..restu la fel Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Am inceput si eu sa le fac... Numai ca am uitat sa iau frisca. Asa ca am o intrebare: smantana din comert (de 20% grasime) se poate bate frisca???? Sau se poate intari cu ceva ca sa iasa ca frisca? Fara sa mai ies din casa...
Laura, super arata! Pofta mare!!!! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Am inceput si eu sa le fac... Numai ca am uitat sa iau frisca. Asa ca am o intrebare: smantana din comert (de 20% grasime) se poate bate frisca???? Sau se poate intari cu ceva ca sa iasa ca frisca? Fara sa mai ies din casa... Laura, super arata! Pofta mare!!!! eu am folosit smantana din comert de 35% grasimi pt frisca ...nu cred ca doar batuta o sa se intareasca...poate a incercat careva ...eu una am incercat odata cu 16 % si nu mi-a iesit |
|

| Laura ma bucur ca va-m facut pofta De se poate pune si 100g unt.Eu am pus in plus unt,cica ies mai fragede,dar nu au iesit.Le repet si eu Luni ca am invitati |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 36
| Va plac prajiturile turcesti? Mie, da. Cataiful!
|
|

| Si eu cred ca trebuie mai putin unt si mai multa faina. Initial mi-a iesit aluatul prea moale. Va zic la urma ce si cum au iesit, daca au iesit Acum sunt formele la cuptor... |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Si eu cred ca trebuie mai putin unt si mai multa faina. Initial mi-a iesit aluatul prea moale. Va zic la urma ce si cum au iesit, daca au iesit Acum sunt formele la cuptor... Cute ,altul trebuie sa fie nici moale nici tare.Pe scurt ai fome de eclere???Vreau sa vad si eu,te rog |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Cute, miroase asa de bine. Vezi ca sunt la usa ! |
|

| Rody, nu.... Spuneam de forme ca nu stiu cum sa spun la aluatul spritat pe tava! Formatat! Oana, tu erai???? Acum iti deschid!!!!!! Si asa mai am putin si termin... Tu faci cafeaua! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Si eu cred ca trebuie mai putin unt si mai multa faina. Initial mi-a iesit aluatul prea moale. Va zic la urma ce si cum au iesit, daca au iesit Acum sunt formele la cuptor... stai linistita ca si mie mi-a iesit aluatul moale.. ai sa vezi cum se maresc ..si ce bine arata cand is gata.... |
|

| Gata! Le-am terminat! Laura, la mine iesise atat de moale, incat se unisera formele in tava. Efectiv, curgea! Acum, dupa ce am mai pus faina, a fost ok! Am pus si putin praf de copt, pentru ca imi era teama ca faina neoparita se va lasa la fund si va ramane necopt aluatul. Dar au iesit....mmmmmmmmmm! Oana! Unde esti???? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Bravo, bucatareselor!!! |
|

| Ma bucur ca va-m dat de lucru |
|
|