
 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| georgy wrote:am facut si eu eclere...au iesit delicioase... vai,mai ai si pentru mine cateva?
|
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
|
si am ramas insarcinata dar eclere tot n-am de unde manca! Georgy - mi-a venit apa - n gura !Arunca-mi si ie vreo doua! |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| super !!!!! eclere la greu ,, asa fac si eu tot cate 2 portii odata ,,,f felicitari ,arata intr-un mare fel |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| mai am fetele si pt voi...va astept cu cea mai mare placere am muncit mult la ele dar au iesit foarte deliciose,am primit numai laude de la musafiri pe care i-am avut |
|

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Cred si eu la cat de bine arata sigur au fost super de bune. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| fetele |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mai acum cateva luni am facut si eu eclere, daaarrr, am uitat sa vi le arat......nu sunt ele foarte reusite ca aspect, dar au fost foarte gustoase
S.ELENA attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Elena, ai si o reteta te rog. |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Elena eclerele sunt preferatele mele si mie mi se pare ca arata delicios !!!!!!!! |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mami_de_gemeni wrote:Elena, ai si o reteta te rog.
250 ml apa 150 g faina 150 g unt (ulei) 4 oua 1 praf de sare
Se pune la foc apa cu untul, apoi se adauga faina si se amesteca foarte bine (trebuie sa iasa o coca faramicioasa). Se lasa sa se raceasca foarte bine, se adauga cele 4 oua si se amesteca bine pana devina ca o pasta. Se pun in tava (pe hartie de copt) cu posul si se dau la cuptor la 175 grade. Primele 25 minute nu se deschide cuptorul ptr ca se lasa!!!! Se pot umple cu budinca, crema de vanilie si se orneaza dupa preferinte cu glazura de ciocolata, zahar pudra, frisca.
Eu le-am umplut cu crema nemteasca: 4 oua 1 cana zahar 1 pachet unt (200 g) 2-3 linguri cacao.
Ouale si zaharul se fierb la foc mic. Cand s-a topit zaharul (amestecam continuu), adaugam untul si cacaua, amestecam bine si apoi luam de pe foc si dam la rece. Cand s-a racit se bate bine cu mixerul sa devina spumoasa. Mie, aceasta crema mi-a placut foarte mult, este foarte fina si placuta la gust. |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Vai ce pofte m-au apucat, salivez precum cainele lui Pavlov |
|

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Ba sunt chiar reusite si convinsa sunt de gustoase,,,,deja imi ploua in gura numa cand ma gandesc,,,,, |
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Mikaela, Gabyta, multumesc |
|

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Buoneeeeee!
|
|

 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
|
|
|