Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Bereea, ce frumoase au iesit!! Jos palaria!
Ai intampinat greutati sau e usor de facut? Acum stiu ca tu esti profesionista, dar pentru un incepator, crezi ca e greu? Mi-am propus sa incerc saptamana viitoare...sa ma bag sau mai bine nu?? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mikaela, nu mai zi ca sunt profesionista ca nu sunt. Baga-te linistita , sunt usor de facut si mult mai usor de mancat Atentie la copt.Lasa cuptorul la 175 de grade si primele 25 de minute nu-l deschide altfel ti se lasa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| wow, ce mi-as mai baga mainile prin "penele" lebedelor tale, bereea! arata si frumos, sunt si delicioase |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Lasa, lasa Bereea, ca ma topesc si salivez la cartea ta de bucate Ce crema ai facut, daca nu te superi?
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| crema de vanilie si frisca, Mikaela,
Danab |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Bereea |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Bericico, ce frumoase si bune le faci tu pe toate ! Ti-au iesit super lebadutele
Nu mai asteptati poze cu eclerele facute de mine ca acum vreo 2 zile abia am descarcat pozele facute inca de acum 6 luni si nu am gasit nici o poza cu ele, deci n-am ce posta . Poate cand fac lebadutele sa fac si pozici . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Delfineasa, multumesc.Lebedele puteau sa fie si mai frumoase , dar am fosr zgarcita cu frisca si crema de vanilie pentru ca am facut putina. Nu uita sa faci poze cu lebedele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| in sfarsit am facut si eu eclere dupa reteta lui rody,au iesit bine si nu mi s-au pleostit.am umplut cu crema pastellera(daca am scris bine )tot de pe forum am luat-o. multumim celor care ne pun si poze, ne dau curaj , eu inca nu mi-am gasit incarcatorul de baterii... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si mini-eclerele mele, pe care le am pozate doar goale, ca le-am umplut tarziu cu budinca de ciocolata (frisca am folosit-o la tort). Data viitoare le umplu cu frisca, parca sunt mai bune.
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Excelente! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Dana,noroc ca am facut si eu de Revelion,altfel imi era musai sa coc azi eu le umplu cu o crema facuta dintr-o cana de lapte,2 linguri budinca de vanilie,2 linguri zahar si o cana smantana dulce...un fel de creme brulee. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Azi m-am indulcit si eu un pic. E a doua oara cand fac eclere, dar abia apuc sa le gust, ca nu mai sunt, desi fac portie dubla de fiecare data. Evident au fost delicioase.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai ce-mi faci Maria!!! |
|
|